Intensivt

Det kan man säga om dagen. :) Jobbade på 7D, och eftersom jag inte varit där på några veckor så kände jag mig lite bortkommen. ;) Men vafan, det gick bra! Ska jobba natten där på fredag också, och natt däremot har jag inte jobbat sedan juni.. :P Det kan bli intressant!

Älsk har fixat disken, så snäll han är. Han har även lagat mat! :) Så det enda jag gjort här hemma sedan jag kom hem har varit att legat på soffan. Känner mig så nyttig! ;)

Fick även låna pengar av mamma idag. Det är lite kärvt sådär, men nu har vi iallafall råd med räkningarna. Älsk har inte fått ordning på a-kassan än sedan sommarens jobb så det är väl klart det ska krångla lite. Tack för det älskade mamma!! ♥

Nu ska jag fortsätta titta på Unga mödrar! :)

Desperat??



Såg just Elgigantens nya reklam med John Cleese.. Alltså, är han liiite desperat eller som gör reklam för ett itsi bitsi företag (i jämförelse med de jättarna de har i USA) här i Sverige?! Herregud, hur mycket pengar fick han egentligen för de där reklam snuttarna. Det vill jag nog inte ens veta.. :P Då får jag mardrömmar! ;)

Nu, åter till House! :)

Kära dagbok!

Ja.. Idag har jag jobbat, stressigt värre, men å andra sidan så lämnar man jobbet på jobbet. Det följer inte med hem. Och det är ju skönt. :P

Nu ska jag snart gå och duscha, är imponerad över mig själv att jag ens står på benen just nu då min mat idag har varit en yoghurt och en drickyoghurt och 2 hårdbröd smörgåsar. Det är så att jag får välja, själv svält eller smärta och vad väljer man då? Helt otroligt egentligen.

Idag ringde mamma och skulle försöka få till nåt bra förslag eller eventuellt byta läkare. Dom på kirurgmottagningen sa att hon skulle ringa endoskopienheten idag då mellan 8.00-9.00.. Hon ringer dit och dom blir förvånade över att hon ringer till dom för dom förstår inte varför kirurgmott. skickat henne vidare till dom eftersom dom inte kunde göra något åt det! Idioter. Kirurgmottagningen tror jag starkt på att dom skulle kunna lägga ner utan några större bekymmer. Intelligensnivån på sjukhuset skulle öka, det är en sak som är säkert. Intelligensbefriad kreatur som arbetar där! Usch vad jag blir elak på allt jävla tjaffs som ska vara hela tiden! Och vafan skickar dom en vidare till ENDOSKOPIENHETEN om jag ska BYTA läkare, inte undersökas. Ååååhhh.. Jag tror jag blir knäpp alltså, så illa är det! Usch, nu till nåt annat innan jag spricker!!

Imorn jobbar jag på 7D. Det blir roligt med lite variation! :) Lite småskönt att byta ställe lite sådär. Det var ett tag sedan jag var där nu, men det ska nog gå bra! Känner mig ganska fräsch iallafall! :P

Nu ska jag hoppa in i duschen och fundera på vad jag kan göra för att få kirurgmott att fatta... Smider evil plans i mitt badkar. Moahahaha :P

Filippa! Gud vad roligt för er! :) Det blir nog jättebra! ;) Puss på dej gumman! ♥

Mot jobb!

Det blir jobb idag. Men det blir ingen mat på jobbet. Ska köpa en drickyoghurt som jag får äta till lunchen. Vågar inte riskera något. Sedan ska mamma ringa kirurgmottgningen och höra om det inte finns nåt att göra liiite liiite tidigare än 15 oktober... Hmmpf.. Puckon! Snacka om att man känner sig liten just nu. Dom lyssnar inte på en när man säger att man inte orkar ha det såhär! Usch vad elak jag blir!

Nu ska jag klä på mig och sedan blir det jobb. Heldag idag iallafall!

Vi hörs när jag kommer hem!

Tro mig

När jag säger att jag har ont så har jag ont.. Och nu har jag ont! Vafan ska jag ta vägen!?

Ja, idag var det kurs på det dummaste system gudarna skådat, men men.. Vi får se hur länge det håller. Tror det kommer bli ramaskri ute på avdelningarna när det väl kommer i bruk. Hah.. Jaa.. Idioter är väl det enda man kan säga?! Det där med landstinget, det tro ja vi lägger ner va?!

Gick och jobbade även fast jag tagit ledigt. 4½ timme blidde det iallafall. Alltid nåt. Sen kom jag hem, eller ja, vi handlade först. Sedan åt jag och en dryga timme senare har jag så ont så det tar tamefan femtielva minuter att skriva detta inlägg, och jag kommer på mig själv glömma ord bara för att det ska gå fortare så jag får lägga mig. Allt för bloggen, verkligen.

Filippa för fan JA! Kom på kaffe då! För fan!

Nu ska jag inta horisontalläge på soffan, och sedan får vi se hur mycket sömn det blir inatt och hur imorgon bitti artar sig. Lutar åt sjukanmälan, men vi får se! Kram

Stress!

Precis efter att jag skrivit förra inlägget så ringde min mor. Då var klockan 13.15.. När jag pratade med henne imorse så sa hon att dom skulle åka från Gnarp 13.15. Saken var den att då hon ringde var hon vid infarten till Hudiksvall... Jag hade precis kommit ur duschen och hade inte ens börjat smörja in mig! Så jag flyger upp ur soffan, sminkar mig, klär på mig, fönar håret och plattar det på säkert mindre än 10 minuter. :P När jag är klar och går ut så har dom inte ens kommit.. (-.-) :P Det tog kanske 3 minuter innan dom kom. Så jag fick stressa lite där. Men jag hann! :P

Iallafall blev det ingen vinst på bilbingon! Inte ett öre heller. Men ja, man kan väl inte vinna jämt. Så är det ju. Men det är lite irriterande när man sitter med 2 nummer från 5000... Men men.. :P

Nu ska jag diska och plocka lite här. Så jag slipper det imorn efter jag varit på kurs.


Morning!!!

Godmorgon! Vaknade för en timme sedan lite drygt. Mamma ringde och väckte mig och undrade om jag skulle med på bilbingo, har inte råd egentligen men jag får låna pengar av mamma. :) Hon är snäll hon!♥ Så nu har jag precis duschat, ska smörja in mig lite och sedan föna håret. :) Varför är det så skönt att vara nyduschad för?! Man känner sig så fräsch! Underbart helt enkelt!

Idag är en ganska bra dag! Jag har inte särskilt ont idag vilket jag är jätteglad för!! :) Varje sekund utan smärta är guld värd!  Så jag tror jag ska försöka mig på att vara utan smärtstillande idag, bara för att, jag är så himla rädd att bli beroende så ibland när det känns bra passar jag på att vara utan smärtis. Så gott det går! Får jag jätte ont så plågar jag inte mig själv, utan då tar jag ju. Men som det känns nu så ska det nog gå bra idag!

Utflykt

I eftermiddag har vi varit på utflykt. :) Vi hälsade på älsks pappa och hans sambo och sen åkte vi hem till mina föräldrar. Där tittade vi på kändisdjungeln finalen och jag fick mig en ginotonic. :) Mumma! Sen åkte vi hem igen. När vi kom hem runt kvart över tio så var båda lite hungrig så vi åt lite kyckling och sedan tvärdäckade jag på soffan där jag vaknade nu. Ska gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna. Hur det är.. Är så trött på kvällarna så jag skulle kunna somna sittandes. Men nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och fortsätta sova. Hinner väl bli pigg innan jag hinner dit men då får Stieg Larsson trötta ut mig! ;)

Godnatt på er!

Övningskörning pågår!

Har varit ute med morfar på en långtur idag. Var ute och körde mellan tio och två idag. :) Det går bra att köra tycker jag. Känner mig säkrare och säkrare för varje dag jag kör så det ska nog inte vara några problem att ta körkortet. Men teorin är lite knivigare. Har inte tränat på den på länge. Så det är läge att ta upp den nu också. Om jag vill ha mitt körkort innan jag fyller 20. Men det ska nog gå vägen, bara man lägger manken till.

Nu tror jag att jag ska ta och städa lite här hemma. Mycket disk, och dammit överallt. Vore skönt att få undan lite här, så det ska jag jobba på nu! ;)

Mamma är nånstans vid Arboga? på handbollsmatch. Min bror spelar och hon följer ALLTID med när det är match. Hade lust jag också, men det kostade 150 kronor för buss och mat, vilket inte är dyrt, och det har jag inte råd med som det är nu. Denna månad blir inte rolig.. :( ALLA pengar kommer vara slut den sista när man ska betala räkningarna. Men men, nästa månad blir MYCKET bättre istället. Gud vad pengar jag ska få. :) Roligt!

Sedan får vi se vad som sker, vi har inget planerat. Vore roligt att hälsa på någon eller så också. Men vi får se! Är dessutom ganska godissugen idag, och det kan bero på att jag inte fick i mig något annat än 2 mackor på morgonen och en yoghurt och en risifrutti till lunch. Det var allt. Idag har jag ätit en kubb, en smörgås och 3 koppar kaffe. Är inte särskilt hungrig utan det är bara sötsuget som sitter i. Men men, det går nog över! :)

Nu åter till städningen. Katten pissade OVANPÅ kattlådan nyss så då städade jag den, dammade toan och ska nu återgå till putsningen. Har köpt jättesmarta putsdukar på dollar. 2 för 30 och de är 60 dukar i varje förpackning. Det är engångs alltså med citron doft! ;)
Vi hörs lite senare!

Ajjjjääääää!!!!

Jo, sluta tidigare fick man göra. Men enbart för att min mage fick spasmer.. Inte fan ska det väl kunna gå att äta något! Nej nej! Svält dig själv... Usch vad elak jag blir. Smärtan var så påtaglig nu denna gång.. Även när jag kom hem hade jag fått ett brev från sjukhuset där det stod att jag hade en bokad telefontid den 15 oktober.. Hmmmm.. Snabb hjälp i detta landsting är omöjligt. Speciellt när jag fått en läkare som jobbar 3 gånger i månaden... Usch vad arg jag blir! Så på måndag så ska mamma ringa och byta läkare till en annan som jobbar som vanligt folk! Idioti...

Jag har sovit en sväng nu. Smärtan är så gott som borta och det är ett under att jag ens kunde somna med smärtan jag hade.. Men det gick! Och det är skönt att den är över nu.

Ikväll blir det mer kändisdjungeln. Imorn är det sluuuut! :( Usch vad tråkigt! Men men, det börjar väl något annat trevligt program istället. Vi får se! :)

Nu ska jag lägga mig en stund till, jag blir totalt utmattad efter dessa magontsanfall. Så nu ska jag vila ut!

Jag kanske skriver något mer senare!  Puss

Morrn!

Har gjort mig färdig. Blev inget kaffe idag, orkade inte brygga. Så då får man skylle sig själv.

På fredagar är det fika på jobbet! :) Mummss.. Nybakt bröd med goda pålägg! Ja, jag tror jag kan ta mitt kaffe då! ;)

Bussen går om 20 minuter. Sedan kommer jag hem vid kvart i fem. Och nu är det helg! :) Vad glad man kan va!!

Katterna håller på att riva lägenheten... Vafan ska man göra?

Vi hörs lite senare! Puss hej!

Jobb?! "/




Nu säger jag godnatt! :) Upp tidigt imorn igen, men sista dagen nu. Och imorn blir det tok slappt hela dagen, eftersom vi städade idag, vilket egentligen ska göras imorn! Men men! ;) Kanske man kan sluta lite tidigare imorn igen! ;P

Chefen ringde även, från 7D då. Det fattades lite folk nästa vecka, och jag tror att det ska gå bra! Jag måste checka lite med chefen på öron först, så jag inte glömmer det. Men det är lättare att klara sig själv på mottagningen än på avdelningen. Och eftersom mottagningen och avdelningen hör ihop så ska chefen nog inte misstycka. Fast när mitt schema börjar v.41 så kan jag inte ta bort dagar som nu. Måste även meddela 7D om det. Ja, får nästan lite ångest nu. Vet inte riktigt var jag ska prioritera att vara någonstans! Jag menar, på öronmottagningen är en tjänst ledig. Det är den jag vickar för nu. Man vet ju aldrig, blir det ingen omplacering så tänker jag definitivt söka den. Men sedan vet man inte riktigt på 7D. Eftersom det är vardagar/dagtid på mottagningen och dag/kväll/natt på avdelningen så är det svårt att jobba dubbelt. Natt är ju inte att prata om så länge det inte är på en helg då. Men ja, vi får se. Man är helt enkelt inte van att ha så mycket jobb att välja på!! ;)

Nej, Gnatt Gnatt nu! Kanske skriver en rad imorn bitti om jag kommer upp i tid! :) Puss!

LCHF

Suttit och läst lite om "livsstilen" LCHF. Min älsk har nu börjat med den metoden, men det enda problemet är att han inte går ner något i vikt.. Hittar dock inget om varför.. Anledningen till att jag skriver "livsstil" medan många anser att det är en diet är att när man väl slutar med metoden och börjar äta kolhydrater igen så ökar man i vikt. Kroppen spar då fetterna och förbränner kolhydraterna som energi. Man verkligen måste intala sig att det är en livsstil och inte en bantningsmetod!!!

Iallafall så äter ju jag självklart samma mat som älsk, men jag har inte viktnedgång som mål. Har inget mål över huvudet taget.. :P Jag har fuskat och smaskat i mig godis nån gång, men inte nu på 2 dagar faktiskt! :) Men jag tuggar mycket tuggummi, vilket innehåller FÖR mycket kolhydrater! ;) Nej, jag har andra bekymmer att tänka på än att gå ned i vikt. Min "naturliga" viktnedgång har nu stannat av. Vilket är bra tycker jag. Då får ju min kropp i sig näring just nu iallafall. Vilket är positivt. Dessutom har mitt godissug minskat vilket också kan bero på att jag får i mig näring. Vi får hoppas att tröttheten ska avta också då inom kort. Vilket den borde göra! Men smärtan är densamma, även värre. Men men. Annars så.. :P

Nu lite unga mödrar! ;) Hörss!

Hemma!

Jag kom hem för en kvart sedan ungefär, fick sluta tidigt idag. Tur att man har snälla arbetskamrater! :)

Idag har det inte varit så hårt. Var mottagningar på förmiddagen sedan på eftermiddagen var det bara jouren så jag och en annan städade på rummen så vi slipper det imorn! ;) Man måste vara smart! :P Sedan fick jag gå hem då så nu sitter jag här.

Skrev ju lite imorse om den där ungen på bussen.. Jodå, hon åkte imorse också! :P Och samma sak som alltid!! Ojojoj, hur kan man irritera någon så mycket, för egentligen så lite?? :P

Nu ska jag titta lite på facebook och se vad som händer och fötter där. ;)

Byyyeeeee!!

Uppe me tuppen

Kan man säga ja. :P  Ska upp och jobba, och jag som måste få lite lugn och ro på morgonen är uppe minst 1½ timme innan jag ens ska bege mig mot jobbet! ;) Men det är skönt att t.ex. sitta här med en kopp kaffe och skriva lite! :)

Idag är det jobb då som sagt. Sedan är det väl sova som gäller när jag kommer hem. Fast jag ska ställa klockan så jag bara sover en timme. Två kvällar i rad nu har jag somnat på soffan, vaknat vid 2 och gått och lagt mig i sängen. Upp igen halv sex och känner mig ganska pigg men tametusan fram mot 3-4 tiden är jag som en zombie!

Kaffet smakar bra såhär på morgonkvisten. :P

Kom och tänka på vad jag tänkt för mig själv att jag skulle skriva om i 2 dagar så nu tar jag och gör det! :P

Såhär: Klockan sju på morgonen går bussen mot jobbet. Jag kliver på och det gör även en liten tjej. Vi åker ner mot stan. När vi kommer till Ö&B så plingar hon, och hon ska också av vid sjukhuset. Busschauffören hinner ju glömma bort att stanna, eller så nitar han och frågar om hon skulle av vid Ö&B?!?!? (Likförbannat plingar hon på samma ställe varje gång!!)

När busschauffören väl stannat vid sjukan så skyndar hon sig fram till dörren. Hon går fram och ställer sig vid den ungefär vid McDonalds, står upp genom rondellen och ska ut så fort dörren glipar 2 cm. Nästan så att hon pressar på dörren för att komma ut. När hon väl stigit ur bussen (ett kliv utanför) så tvärstannar hon och bromsar upp alla andra!! Så står hon där och tittar som om hon inte visste var hon var! Så flera gånger har jag nästan trampat av henne hälsenorna och slagit henne i ryggen eftersom hon tvärstannar utanför. Så jag får liksom tränga mig förbi på sidan av, då tittar hon och hennes min visar ungefär: "jaaaaahaaaaaa, jaaag flyyyyttaaaar vääääl pååå miiiiig dåååååååå".. Det går ungefär i samma fart också..

Irriterande snorunge...

Ja, det var dagens problem, även om dagen inte ens börjat än. Så det kanske kommer upp ett till problem när jag kommer hem! ;) Får se!  Ska nu klä på mig kläder och fixa frisyren innan jag ska gå ut och trängas med snorungen!!

Puss!

A while agoooo

Det var en stund sedan jag skrev här nu, men jag har jobbat och stått i, sovit genom varje ledig minut. Just nu är en jätte dålig period, just för att jag är så trött! Men, det ska väl bli bättre får jag hoppas.

Nu i veckan skulle läkaren höra av sig om hur dom ska gå vidare efter att ha diskuterat med andra läkare. Jag hoppas på en bra lösning.. Som kan hjälpa mig ur detta, för jag kan inte leva så här! Ja, vi får hoppas han ringer denna vecka!

Nu ska jag titta på kändisdjungeln. :) Somnade ifrån igår, och det får inte hända igen. Jag ordagrannt tvingar mig själv att vara vaken!!

Vi får höras något senare, men nu har ni iallafall fått en liten uppdatering om hur läget ligger till! Jag ska försöka bättra mig med uppdatering, men det är så svårt när man är så trött. Till exempel igår jobbade jag över till klockan fem, handlade till klockan 18.20 och kom sen på att jag hade körlektion 18.15.. Så jag åkte på den så jag kom hem vid 20.00.. Så det är som lite ont om tid just nu! :P Men det blir nog bättre!

Puss puss!

Herr Larsson

Och jag ska gå i säng nu. :)  Känner mig inte trött eller så, men jag vet att efter 10 sidor herr Larsson så somnar man gott  sen! ;)

Imorn blir det jobb. Fast det blir lugnt och skönt imorn, bara 2 mottagningar. 1 på förmiddagen och 2 på eftermiddagen. Så det blir fin fint imorn. Riktigt slapp! ;) Då kan man pyssla med lite annat också. T.ex. springa upp på 7D och höra om dom vill ha mig någon dag, eller så. Har ju lagt mitt schema preliminärt nu då. Var lite dum och fyllde i med bläckpenna, så nu om dom vill ha mig på 7D får ja kladda över allt och så. Hoppas Marie förstår ändå! ;)

Nej, skön kväll. Bara slapp först, sedan lite middag. Diskade undan de lagom till åtta och gjorde en kopp te. Trodde nämligen kändisdjungeln började klockan åtta, men det var visst bara på helgerna så ja kikade lite på Tinas Cookalong istället. :) Sedan nu kollade jag nyss klart på KD. Roligt program de där! ;P

Nej, jag skriver kanske en rad imorgon bitti. :) Brukar kolla läget på morgonen innan jobbet. :)

Sov så gott så hörs vi! Puss puss!

(Filippa, vad hände med våra meddelanden och våran dejt?? ;P )

Förlängt!! :)

Japp, då har man fått förlängt på öron näsa hals mottagningen! :) Så nu blir jag kvar där då till sista oktober till att börja med, och me like! ;) Så ikväll ska jag titta över dagar jag kan jobba och lägga mitt schema! :) Trevligt tycker jag!!

Idag har jag bara jobbat. Inte så mycket mer! :P Imorn är det så lite mottagningar så det blir en väldigt lugn dag! :) Jag och en annan uska som ska styra stället då! ;) Hmm. Undra hur det går!

Nu ska jag lägga mig på soffan en stund innan middagen och innan mitt schema ska läggas!

Vi hörs senare! Puss!

Avslutning på denna kväll

Ja, nu ska jag snart avsluta denna kväll. Har fixat naglarna lite, målat med genomskinligt lack och filat. Ska snart hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite och sedan ska jag klä på min pyjamas och krypa ner i sängen med Herr Stieg Larsson. :) Underbart! ♥

Dagen har varit lugn. Natten däremot var väl lite sisådär, som jag berättade om i förra inlägget. Men en helt okej hemma dag, med massa mys! Åt nyss grönsaker med dipp (ikväll igen). Det är liksom nästan det enda man kan mysa på här hemma eftersom älsk♥ har börjat med LCHF dieten/livsstilen. Vet inte, man kanske inte får dippa heller! "/ Det måste jag kolla upp. Men jag går inte på nån diet så jag sätter i mig det jag känner för! :) Ingenting fastnar på mig nu så jag tycker nästan jag är värd det! ;) Fast självklart överdriver jag inte, jag vill ju inte ställa mig på vågen en dag för att byxorna inte går att knäppa och upptäcka att jag gått upp 7 kilo. Så jag försöker vara nyttig, men unnar mig lite gotta utan dåligt samvete! ;) Det är nice! :P

Nu till duschen, och bara pyssla om mig själv en stund, sedan ska jag pyssla om Stieg Larsson! ;)

Sov så gott! Poss Hej! :)

Akutmottagningen

Igår kväll var väldigt trevlig! :) God mat, trevligt folk och massa röjj! ;) Men även det roliga har ett slut. Framåt elva tiden fick jag så ont i magen att jag ringde älsk, han kom och hämtade mig. Han hade värmt vetekudden och stoppat ner den i en tröjja och körde med högsta värmen på i bilen i världens fart, allt för att kudden skulle vara varm när han kom fram. :) Gud vad söt han är! ♥♥  Sedan åkte vi mot akutmottagningen. Väl framme visar det sig att läkaren som ska träffa mig stog på operation, eftersom jag tillhör kirurgen, och den operationen kunde ta flera timmar. Så sjuksköterskan ber mig vänta en stund, eftersom han skulle försöka komma förbi så ofta han kunde. Vi sitter där i en timme, jag blir less och går och frågar sjuksköterskan om jag kan få med mig några alvedon hem och komma tillbaka senare om jag inte klarar av att vara hemma. Då säger hon att han har kommit tillbaka just precis så jag får sitta ner och vänta igen. Efter 2 minuter sådär så kommer en undersköterska och visar mig in på ett rum, där tar hon som vanligt blodtryck, saturation och temp. Allt ser bra ut. Vi får vänta i en halvtimme till innan läkaren kommer in stormandes tok stressad. Han frågar dom vanliga frågorna och jag säger som det är att smärtan ökat dom senaste dagarna. Han klämmer och känner och sedan ber han mig prova ibumetin.. (Samma som ipren).. Jag säger att jag provat detta men att det inte hjälper. Han ger mig ibumetin och alvedon att ta hem, sedan skriver han recept på de två läkemedlen som jag ska ta nu då tillsammans med mina starkare smärtstillande. Sedan lovar han att han ska se till att dom tar upp mig på en av deras "gastrokonferenser" som dom har 1 gång i månaden och att dom ska ringa mig när dom haft den och berätta vad som sas. Ja, vi får väl hoppas. Iallafall kom vi hem och jag gick och tvättade av det tjocka lagret smink jag hade på mig plus att jag har fullt med sot på kinderna. :) Jag kommer ut, tar mina smärtstillande och går in i vardagsrummet. Där har min älsk bäddat i soffan, värmt vetekudden, tagit fram mina duntofflor, tänt massa ljus och tagit fram Loka, glas och ett sugrör. Sedan slår han igång en film och där somnar jag. :) Han kommer och lägger sig vid fyra tiden och halv sju väcker han mig och frågar om vi ska lägga oss i sängen. Vi lägger oss där och vaknar 14.00 idag.. Men gud vad mysigt det var inatt! :) Gud vad jag älskar dig min älsk!!♥Du är helt underbar! Du känner mig helt enkelt. Du vet när jag har ont, även om jag inte säger något och tycker att jag döljer det så bra! Jag kan inte säga mer, Jag älskar dig!!

Tack även mamma som hjälpte mig igår kväll när jag fick ont, som bryr sig så mycket att hon messade 14 gånger tror jag när jag satt på akuten bara för att höra hur det var! :)  Jag älskar dig med!!♥

Kom även på att jag inte sa något till jobbarkompisarna som kom igår. :( Förlåt, det var inte meningen, men jag hade så ont att jag inte tänkte på det. Det enda jag tänkte på var att komma iväg och få smärtstillande så fort som möjligt!

Ja, nu ska jag ta igen dagen genom att plocka lite här. Får då även något annat att tänka på än min smärta. Men jag kanske skriver mer ikväll. :) Imorn blir det jobb, kanske.. Får se hur jag är i magen till att börja med. Ett sånt här bakslag brukar kunna sitta i några dagar.

Puss puss!!

PARTEEYY!!

Idag är jag taggad! Idag blir det fest! :) Fan va sköjj det ska bli! :) Fast jag ska ta det otroligt lugnt med alkoholen. Så är det. Annars hamnar jag förmodligen på akuten inatt och dit vill jag inte!!

Ja, jag vet inte vad mer jag ska skriva. Kvart över tolv går bussen, jag är nyduschad och klar, så jag ska bara packa ihop sakerna jag ska ha ikväll och sen är jag klar! :)

Nu ska jag föna håret! Men vi hörs något lite senare, får se vilken tid jag kommer hem inatt. ;)

Tvätt/Städdag!

Ja, nu håller vi på att tvätta. Gud vad skönt det är att få undan lite!! Sedan är det ju stopp i vårat avlopp, så älsk ringde vaktis i förrgår och då sa han att han skulle komma antingen samma dag eller igår. Men han dök aldrig upp.. Så nu när vi ringde igen så sa han inget om när han skulle komma. Men ja, Ju längre tid det går desto mer otrevligt för honom! Det luktar ju gos i ett avlopp som stått ett tag... :P

Sitter och dricker lite kaffe nu. Har armbanden på. Antingen är det psykiskt, en placebo effekt eller så funkar dom faktiskt. :P Det är svårt det där! :) Men jag hade att välja mellan illamående tabletter eller dessa armband och med tanke på  att jag har ont i magen och tar andra piller varje dag så kan det vara bra att undvika ta så mycket mediciner. Så jag valde armbanden. Men ja, som sagt tycker jag dom funkar!

Jag är trött idag. Väldigt trött. Men jag ska likförbannat städa här hemma, göra ren råttburen, dammsuga, torka golv, diska hoppas jag, och damma överallt. För imorn är det partey! ;) Fan vad roligt det ska bli! Även några girls från jobbet kommer dit, och då blir det nog ännu roligare! :D Ja, jag tror på en helt underbar piratafton! :D ;) GO GIRLS!

Nu ska jag titta lite på rachel ray och lägga ikull mig innan tvätten ska torkas! :) Vi hörs lite senare! Puss!


22.53

Just nu har jag såå ont att jag hade åkt in på akuten om det inte vore för festen imorn! Vi får väl se hur det utvecklar sig! Men jag plågar inte mig själv hela natten, utan släpper det inte på medicinen jag tog nu som jag har för "akuta" smärtor, så åker jag in.. Fy fan för att leva såhär...!!

Kvällen var mysig iallafall till en början. Vi var och köpte lite grönsaker och dipp som vi myste på. Misstänker att det kan vara dom som ställde till det hela, grönsaker är hårdsmält för magen. Men men, det var iallafall gott. Sedan tittade jag på kändisdjungeln. Alltså, Rafael, jag trodde inte han var sån! Blir helt chockad! Han verkar ju vara en toppenkille men den sida han visat nu så skulle jag vilja kasta honom i sjön! Mickey Dee gillar jag!:) Han verkar störtskön! ;)

Nu ska jag titta på reprisen på Roast på Berns. :) Det är säkert roligt!

Imorn bär det av mot Gnarp kl 12.15.. Då blir det småpyssel till tusen, jag ska även agera sminkös under kvällen! :) Så det ska packas smink och allt. Puh, bäst man kliver upp tidigt imorn! ;)

Godnatt sov så gott! Håll tummarna att smärtan ska gå över snart!! Puss!!

Update!

En snabb liten uppdatering innan jag åker på jobbet! Sitter här och klockan är snart sex. Fan vad det är mörkt ute nu på morgonen!! Lika på kvällen också! Det är nästan hemskt. Nu är vintern snart här!! :(

Nu ska jag packa ner matlådan och allt annant nödvändigt! ;) Vi hörs lite senare när jag kommit hem! :) Puss på er!

18.10

Jahapp. Då har läkaren ringt också. Det var inga bra besked. Ingen sjukdom eller så men det visade sig att mina ödem och inflammationer troligtvis inte gav upphov till mina smärtor. Jag vet inte vad jag ska skriva ens. Så besviken. Jag som trodde dom hade något att gå på nu, att det skulle bli bra! Men tji fick jag. Snacka om att man inte ska ropa hej innan man kommit över bäcken. Känner mig verkligen deprimerad nu.. :( Usch..

Till råga på att kommer jag ner på apoteket och ska hämta ut medicinen så har han glömt en medicin. Visserligen bara alvedon forte, men jag vägrar behöva köpa 4 alvedon förpackningar i veckan!! Så imorn bitti måste jag ringa och be honom göra det! Jag ska även be att få byta läkare till en annan kvinnlig som säga vara bra! Jag kan inte ha en läkare som jobbar 3 gånger i månaden! Det blir ju ingenting gjort!! Så det blir morgondagens uppdrag tillsammans med tvättningen som jag har klockan nio imorn bitti! Yäy! Gud vad roligt allt känns!!

Nu ska jag lägga mig på soffan och sova en stund. Känner att det behövs. Köpte även armband mot illamående så ska prova det och se om de funkar. Orkar fan inte med mitt liv snart.. Snälla nån, byt med mig!! :´(


21.45

Sitter och glor på kändisdjungeln, men som vanligt är det reklam var 5:e minut, så jag tror jag tappat intresset.. :P Tyckte det känndes som att mitt liv var relativt bra för ett tag sedan, men nu vet jag inte. Det ska bli ett nytt system för tim vikarier på sjukhuset. Det innebär att man får jobba mindre helt enkelt eftersom personer som inte jobbat på den avd där jag är nu på 2 år ska få gå före mig när det blir någon tur ledig, eftersom jag har jobbat mer än den personen. Ja, ni fattar själv.. Helt värdelöst. Sedan allt detta med magen nu då, att jag inte fick någon lösning på någonting och det känns som att jag är tillbaka på ruta ett! Ja, jag orkar inte ta upp allt. Men vi får väl se vad som händer framöver.. HOPPAS bara att allt ska lösa sig! Att jag ska kunna leva normalt!

Nu ska jag titta klart på kändisdjungeln. Sen sova! Puss puss.

Goder afton

Jobb, jobb och åter massa jobb.. Lite så känner jag nu.. Men man ska som sagt vara glad för att man får jobba, tänk alla de stackare som inte får. :( Nej, jag ska inte klaga!!

Nu har vi ätit lite mat. Älsk har börjat med den där LCHF (eller vad det heter!;) ) dieten så idag blev det wook med biff. Självklart lite bea till det! :P Jag är inte så inne på själva dieten. Jag gjorde t.ex. pasta igår till köttfärsåsen. Jag tror inte min mage klarar av att äta det fetaste som finns! :P Vissa äter ju till och med ägg och bacon till frukost, något jag aldrig skulle klara av! :P Allt skulle komma upp lika fort igen! ;P Så jag äter det älsk äter, men äter inte för dietens skull! :P

Imorn blir det jobb på avdelningen. Även att mitt kort slutat fungera så det ringde jag och en sekreterare om idag men ska återkomma på fredag. Dom höll på med någon uppdatering i systemet just nu så då kan dom inte förlänga korten. Men men, jag får väl klara mig ändå. Blir ett jädra springande imorn bara, när jag måste upp på avd för att låna någon annans kort och ner igen för att byta om. :) Men lite motion har ingen dött av! ;)

Imorn ringer även läkaren. Då får vi höra hur de ska fortsätta, vad det beror på och lite till. Som jag sa så känns det jätteskönt att dom hittat nåt och nu har något att gå på. Så nu ska det nog bli löst snart!

Nu ska jag titta på unga mödrar. Sedan ska älsk få lägga in lite family guy/simsons på min dator så jag har något att titta på i sängen ikväll! ;)

Puss puss!


22.03

Nu blir det en varm snabb dusch, sedan sängen. :) Me Like! :P Sova är det jag mår bäst av just nu! ;)

Imorn hoppas vi på att vaktmästaren kommer och rensar ur vårat avlopp så jag kan använda det en dag till.. Det är sååå irriterande att det bara ska rinna undan en dag, sen är det lika mycket stopp där igen som det var från början! Ska yrka på hyressänkning om det ska fortsätta vara såhär, eller så får dom betala en diskmaskin åt mig eftersom det inte går att diska. Jag får diska 5 minuter, sluta, vänta 15, diska 5 minuter igen och så håller jag på.. Och det fattar väl vem som helst att det inte går att hålla på så! Så en diskmaskin till mig tack! :) Tror jag ska skaffa en när jag får lön i oktober. Det finns ju ganska billiga nu, så det ska nog inte vara nåt problem!

Nej, åter till verkligheten. Duschen ---> Sängen!
Vi hörs imorn bitti! :) Puss puss och sov så gott!!! :)

Trötter!

Ja idag hann man inte mer än hem förens man somnade ovaggad i soffan.. Somnade även på bussen, hade riktig tur som vaknade av stoppsignalen. ;) Annars hade jag förmodligen vaknat nere på stan igen! :P

Ja, sov till halv sju ungefär, tittade lite på cops, läste lite bloggar och sedan lagade vi mat. Åt nyss, så nu ska jag lägga mig en stund igen. Jag orkar inte med mycket nu för tiden. Jobbet tar all energi just nu. Så tyvärr bara att stå ut tills dom fått någon ordning på min mage.

Nej, orkar inte skriva något mer just nu! Får se lite senare, kanske imorn bitti. Puss Puss!

Mååååndag..

Ja då var det måndag igen då.. :P Fan vad fort det går!!! :) Fast det är bra också! ;)

Idag har jag jobbat heeeele dan! Funderar på att ringa sjukvårdsrådgivningen och höra vad dom tror. Om dom har något tips för att minska smärtan. Jag håller nämligen på att förgås! Vore roligt om något kunde göras, innan torsdag, som tar ner smärtan en aning! Fast det är klart, då får jag nog åka in på akuten.. "/ Ja, vi får se hur jag gör!

Mamma var in på röntgen av tummen idag. Så hon kom upp en sväng på ÖNH eftersom jag jobbade då och hörde lite om hur det gick! :) Sedan åkte hon till sin bror och när jag gick hem så hade hon väntat på mig! :) ♥ Så vi handlade på ICA (där det inte går att handla längre) och sedan åkte vi hem till oss och drack kaffe. Hon är även helt inne på FarmVille på facebook så hon var tvungen att "farma" lite också! ;) Hon åkte hem för en knapp timme sedan så nu sitter jag här i soffan igen. :P Funderar på att lägga mig en stund och vila lite. ;) Som vanligt!

Jag skriver säkert något mer senare ikväll, beror på om jag somnar nu, då vaknar jag nog inte förrän vid tio! ;) Puss på er!

20.16
Ringde sjukvårdsrådgivningen och frågade vad jag skulle göra, eftersom jag fått mycket ondare nu dom senaste dagarna. Det jag fick till svar var att jag fick åka ner om jag ville, det var helt upp till mig annars skulle jag (det första jag gjorde imorn bitti) gå på närmaste hälsokost/apotek och köpa "probiotika", alltså tarmbakterier som tillskott. Bra tarmbakterier. Eftersom mina förmodligen är helt utrotade. Sedan skulle jag köpa en massa vitaminer och mineraler. Hela samtalet kostade 20 kronor.. För att få höra att jag skulle köpa en massa saker imorn. Att jag fick åka in om jag vill, det visste jag redan. Jag har aldrig ringt 1177 för att dom ska bedöma om jag ska åka in eller inte. Det är något jag är kapabel att avgöra själv. Tycker jag. Det är bara sjukt att dom ska ta betalt för ett såndant samtal. Allt ska dom ta betalt för idag. Snart tar dom nog betalt för att ringa 112.. Herregud. Vet inte vad som irriterar mig mest. :P

Nu sitter jag här i soffan. Funderar och funderar. Känner hur det börjar mola mer och mer, enbart för att jag inte har någon alvedon som "puffar på" mina andra smärtstillande läkemedel.. Men vi får väl hoppas att det ger med sig snart. Vill inte in på nåt sjukhus.. :(

Nu har jag tänt ljus och ska lägga mig en stund på soffan. Imorn väntar mer jobb, men har jag tur kanske jag kan gå hem tidigare imorn. Är iallafall inte med jour läkaren imorn. Är man med jouren kommer man inte från jobbet innan 16.30 tyvärr, och det sliter på kroppen! Tycker det känns som att jag nyss kom hem! ;) Usch, vad jag ska gosa ner mig i soffan nu! Tror jag ska ta en snabbdusch först! ;) Föresten slutade mitt kort fungera idag när jag skulle in i omklädningsrummet imorse. Så jag fick börja dagen med att först hitta någon som kunde låna ut sitt kort till mig. Sedan fick jag packa ur mitt skåp eftersom jag vägrade hålla på att tjata runt och leta kort när jag slutat så jag bytte om i "skrubben" på ÖNH istället. :P Bra start på dagen! ;) Sedan satt jag en stund i massage fåtöljen på jobbet också innan jag gick hem-BEHÖVLIGT! Blir en sväng imorn också! ;)

Godnatt och sov så gott nu så hörs vi imorn! :) Puss Puss! ♥

Söndag

Jag hatar söndagar.. Tycker inte om känslan av söndagar när man vet att imorn är det jobb.. Det är inge kul.. :( :P

Katterna väckte mig så gulligt imorse klockan nio.. Hmmmpf.. Hur gör man för att få dom att sluta med det?! Börjar gå mig på nerverna nu! :P

Idag tänker jag inte säga att något ska hända för då händer det inte.. :P Som att jag ska städa, det blev inte ett dugg städat igår.. ;) Så idag får saker och ting bli som det blir.. :P Tänker inte lova något. ;) Det är även bilbingo idag!! :) Vet inte om jag ska gå, får se hur jag känner mig! Men om jag inte går så vinner jag ju inte och då är det såklart idag som var min chans att vinna 20 000.. :P Well, well.. Vi får se!

Nu ska jag lägga ikull mig på soffan ett tag, som vanligt.. :P Ni måste tycka jag är den lataste människan ni sett! :P Men jag måste få sova lite extra, det är bara så! :P
Vi hörs något senare!! Puss!

18.41

Nu har jag trots allt varit på bilbingo. Mormor och morfar ringde och frågade om jag ville följa med men jag nekade för jag hade så ont i magen och var så trött. Men så ringer mamma och då har jag inget val. ;) Hon tyckte jag skulle komma ut så känner jag mig inte så sjuk! :P Tyvärr blev det ingen vinst, men vi var nära ett par gånger. Lite adrenalinkick fick vi iallafall! ;) Så nu sitter jag här i soffan med min pojkvän som sover. Magen moler mer än vanligt och jag funderar på att åka in.. Har funderat på det hela helgen eftersom smärtan helt hokus pokus ökat och blivit värre! Varje gång tarmen rör sig så gör det ondare, och det är ju svårt att stoppa tarmrörelserna.. :P Men jag tror jag stannar hemma. Jag får ta mina smärtlindrande mediciner och hoppas att dom verkar bättre än dom gör. En varm vetekudde brukar också lindra lite. Kanske en kopp te. :P

Ska iallafall titta på kändisdjungeln ikväll. :) Riktigt skoj program det där.. ;) Så det står på schemat. Sedan ska jag duscha också..

Känns som att jag har så mycket att skriva men när jag sätter mig ner så kommer inget upp! :P Jag känner att jag är i en dålig period nu, en depression nästan. Men men, det ska väl förhoppningsvis bli bättre nu när jag snart får veta vad som är fel. Det hela kan ju bero på att jag fått så mycket ondare på så kort tid. Sen får vi väl se om jag klarar av att stå ut till torsdag om smärtan fortsätter öka. Det får vi hoppas att den inte gör!! Ja, nu ska jag nog ta en dusch och mysa ner mig i soffan, där jag spenderat större delen av dan! :P

Puss på er! :)

21.43
In ut in ut på denna blogg.. ;) Hela tiden! Men det är skönt att skriva.. Ni kan ju inte klaga på dålig uppdatering iallafall! ;)

Har nyss smällt i mig en halv vattenmelon (lite mindre modell, inte en 7 kilos heffaklump! ;) )
Gott gott var det, men det känns ändå när tarmen får jobba!! Tyvärr! :(

Ja, Sitter och myser framför tvn, Signe (katten) skrek nyss så blev tvungen att gå och sätta henne på kattlådan. Hon är så rolig! :) Hon skriker när hon ska kissa så man måste gå dit med henne och vänta till hon är klar. ;) Fuling. Precis som om hon vore rädd för kattlådan. :) Fast 2:an gör hon själv.. :P

Nu ska jag göra mig klar för sängen och min korsordstidning som jag har utifall jag behöver åka in på sjukan. :P Det är bra, man köper tidningar och sparar UTIFALL jag måste åka in på akuten. Helt sjukt när man börjar ställa om sitt liv efter sånt. Men nu har jag tagit mig i kragen och tänker faktiskt inviga den. Den har legat på bänken i köket och samlat damm i några veckor nu. Men nu jävlar ska ordgåtorna lösas! ;)
Jobb imorn också. På ÖNH-mottagningen. :) Så imorn ska jag skära upp lite vattenmelon och ta med som lunch tillsammans med en gorbys pirog. :P Nyttiga jag. Men så länge inget fastnar på mig så är det väl ok? Fast jag kommer väl märka när det börjar fastna igen! :S Så man kanske ska lugna ner sig lite! Imorn börjar det! Inget godis utom på lördagar! :D Jag och älsk funderar även på att börja med gi. Eller lchf eller va fan de heter. :P Det verkar funka iallafall. Så kan va värt att prova! Plus en massa promenader! :) Det är skönt när det är gjort!

Nej, här kommer vi sängen! Jag och korsordstidningen! ;) Godnatt på er! Puss!!♥

Morning!

Idag blev man väckt av missarna som satt och skrek utanför sovrumsdörren.. Tror det är lättare att vakna av dom istället för av väckarklockorna. Ja, dom skriker sig nästan hesa iallafall..

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Bara slappa antar jag! :) Precis som igår.. :P Fast, jag skulle verkligen behöva städa här också så det kan hända att det blir lite sånt också. :P

Nu ska jag lägga mig på soffan en liten stund bara och titta på reprisen av Kändisdjungeln. :) Måste se om det var nåt som är värt att titta på. ;)

Hörs sen! Puss!

20.51

Nu sitter jag här i soffan och tittar på kändisdjungeln. Snart slut, men ändå. ;) Idag har det inte blivit mycket gjort, har enbart legat på soffan idag. Jag kände mig pigg när jag klev upp, men sen.. Då orkade jag inte ens stiga upp.. Så har inte gjort ett skit idag! Men men, det kommer fler dagar. ;)

Jag ska iallafall trotsa min inflammerade och vätskefyllda mage och ta ett glas vin! :) Nu ligger min man brevid och vägrar smeka mig på ryggen.... Och han zappar mellan kanalerna som vanligt... :P

Ett glas vin så somnar man skönt senare! :) Godnatt allesammans!

(Filippa! Jag är ledig fredag nästa vecka som det ser ut nu! Kom ihåg det! Fredag! ;) Puss♥)

Lösningen på allt??!

Ja, igår var jag upp på kirurgmott för att be om en ny tid till läkaren. Då fanns det bara tider i oktober, även att jag har en telefontid nästa vecka så jag behöll den. Sjuksköterskan gick in i min journal och visade mig svaren på biopsierna.. Det visade sig att jag har ödem i tarmen och inflammationer... ÄNTLIGEN någonting! Det känns helt sjukt att sitta här och bli toknöjd med att dom har hittat något som är fel, men efter sex månaders tjat m.m så kanske dom fattar att jag inte fejkar!! Guuud, så nu väntar jag bara till på torsdag då han ska ringa och berätta vad allt detta betyder och vad som kommer hända.. Jag kan inte beskriva hur skönt det känns att ha fått något att gå efter..

Vaknade nio idag.Trött som få. :) Tror jag ska lägga mig på soffan ett tag. ;) Hör nå mer senare!! Puss!


23.40

Jahapp, då har man varit en sväng till Njurunda till Ålund och Helene respektive barn. :) Helene jobbade men kom hem en snabbis för middag. Vi tittade på nån film, om nå land under jorden.. Ja fråga mig inte.. :P Gick väl att kolla på men var väl inte den bästa. Sedan åkte vi förbi hos mamma.. Pappa är i England på Santa Pod den elakingen.. :( Som inte ens frågar om jag vill följa med! ;) Ja, själv måste man jobba.. :P Nu kom vi nyss hem, handlade lite småsaker innan vi åkte till Ålund så det är uppackat, katterna matade och nu väntar kattlådan på min ankomst.. Usch, ja men det måste göras. Sedan blir det tandborstning och sängen. :) Tänker iallafall sova längre än till halv nio imorn, helt klart! :P Blir så sur när man vaknar sådär och inte kan somna om. Men men. Jag är så glad över att dom äntligen har hittat något att gå på! Det går inte att beskriva! :) Känns helt underbart att lidandet förhoppningsvis snart är över! :) Nu så ska jag gå och tömma kattlådan och ladda kaffebryggaren. Får hoppas att jag har lite mer energi imorn, låg på soffan från halv nio imorse till fram mot halv sex nu idag. Skamligt för fan. Att man inte gör något om dagarna! Måste städa lite här imorn iallafall. Den saken är klar! Nu skriver jag bara tok. :) Sitter och svamlar lite, men det bjuder jag på!  ;)

(Filippa, ja för fan! Jag saknar våra kvällar! :( När vi drack oss fulla på vin och jag gav bort lakan till dig och vi pratadade tok! :) SNART, SNART kan vi köra igen! Då är jag fit for fight! :) )

Tack för kommentarerna! :) ;)  Vi hörs imorn bitti, då ska här städas och göras fint! :D Puss puss sov så gott!! :)

Sova!

Just det! Efter en hård arbetsdag, en kväll nere på stan med mamma, syrran och bror och en underbart god middag bestående av thaimat från Hot Chili så stämplar jag ut.. :) Nu blir det sova till tusen!! Jag behöver verkligen min skönhetssömn! ;)

Imorn blir det som sagt jobb på öron-näsa-hals mottagningen, ett jäkla massa rännande mellan ÖNH och avd 7D för att skriva upp dagar som jag kan jobba på respektive ställe. :) Men det är helt och fullt värt det! Jag trivs jättebra! ;)

Usch, jag orkar inte uppdatera nåt just, har inte hänt så mycket. Har träffat en människa som jag avundas så oerhört! En människa som jag ser upp till, som jag vill känna som när min tid börjar rinna ut! Fy fan vilken respekt hon ska ha! Hon har en sån förståelse för vad som ska ske, men ändå är hon så lugn, hon har totalt accepterat situationen och njuter verkligen av varenda sekund! Hon är tamefan min idol! Hon är så klok! Jag kan inte beskriva med ord hur det kändes att få lyssna på hennes tankar och ord om hur hennes liv såg ut just nu. Nej, jag tänker inte ge mig in på att berätta, jag kommer bara förstöra helheten! Det bara måste upplevas! Hon är så klok! Gud, jag känner verkligen att det jag gör är så uppskattat! Tack för vårat samtal idag, jag var nära att börja gråta för allt fint du sa! Jag önskar dig all lycka! Det är du verkligen värd! Livet är såå orättvist!!!!!

Nu blir det sängen! Jag måste orka upp imorn, sov över imorse så i säng med mig! :)

Puss och kram så hörs vi mer imorn! :)

(Filippa, ja.. Jag säger bara ja.. :P Jag ska skriva mina jobbdagar imorn så kan vi planera lite. Kanske en skvätt viin?? ;) Puss puss! Och okej, ett nyp i stjärten på dig med då.. :P )

Så jävla ON! :D

Hahaha, satt och kollade runt på bloggar, hittade en som jag verkligen gillar! :D Nbitchie. :) Fan, den bruden vet verkligen vad hon pratar om. Äntligen någon som tar tag i dynglonorna små och ruskar om dom lite, avslöjar lite skvaller m.m.. Om allt är sant, det vet jag inte. Men jag tycker det är roligt att läsa ändå! ;) Smaskigt på något vis! :P Fattar inte varför jag irriterar mig på "Kissie", "Dessie", "Pussy" eller vad fan Katrin Zytomierska (Vet fan inte hur de stavas, men ni vet vem jag menar! :D) sa. :)  Man fattar ju att dom enbart håller på sådär för att få uppmärksamhet och ligga kvar på "bloggtoppen".. Men ändå så känns det som att om jag hade dom i mina ägor en kväll skulle dom inte vara lika kaxiga. :P Ja, jag tänker inte berätta vad, då kommer jag skrämma er allihopa.. :P Men liksom, allt är ju fejk, och det fattar jag ju. Det är ändå så irriterande!! :P Jobbigt värre! ;P

Idag har det som sagt varit jobb.. Var så himla slut i huvet när klockan blev två så jag vet inte vad jag gjorde nästan. :P Tur att det inte var något viktigt att göra annat än att städa rum efter att pat åkt hem. :P Hade kanske kunnat sluta illa annars! ;) Ja, det var en lång dag. Men det gick. :P Har även fått reda på dåliga nyheter idag.. Dom ska ändra bemanningssystemet där på sjukhuset nu, så att det ska bli mer "rättvist".. Jag tycker det är värdelöst, för nu ska personer som gjort intro på 7D säger vi men inte jobbat där på nåt år gå före mig (som är inne och känd på avd) när det blir en tur ledig. Enbart för att jag jobbat mer än den personen då.. Det kommer bli så dålig kvalité på arbetet på sjukhuset nu så man blir mörkrädd. Sedan jag då, som har egen lgh att betala varje månad + massa andra utgifter som inte täck upp av älsks a-kassa. Jag kommer ju tjäna MYCKET mindre pengar och det blir mer osäkert än vad det redan är att få jobba.. Det är helt sjukt.. Det var väldigt invecklat kan jag säga, jag ska på nån kurs framöver och lära mig det där. Det dåliga är också att nästan allt ska skötas via datorn. Man MÅSTE ha tillgång till datorn några ggr per dag för att inte missa förfrågningar osv. Men tydligen fick man sms nån gång ibland också.. Jag tror inte detta kommer hålla eftersom avd inte får ringa ut vikarier när detta införs. Så om vi säger att någon blir magsjuk på en lördag natt så får dom inte ringa in någon själv till dagen efter. Utan ALLT ska gå via bemanningen. Och dom har bara vissa öppettider på kvällar/helger. Så har dom inte öppet och nån blir sjuk så får man klara sig själv. Och det är inte så roligt som på 7D om man skulle vara själv uska på en full avd.. Nej, det kommer inte hålla. Det kommer blir protester så det skriker om det. Sedan får man väl hoppas att man kan få en tjänst på öron mott när någon går i pension då. Ja, det är så invecklat så ni förstog säkert inte ens hälften av vad jag skrev.. Kommentera om ni undrar något.. :P

Imorn MÅSTE jag upp på kirurgmottagningen och be om en tidigare telefontid.. Det här fungerar inte! Jag KAN INTE leva såhär. Och jag fattar inte varför dom inte fattar.. Jag blir bara tröttare och tröttare för varje trötteperiod som kommer. Jag ORKAR knappt vända mig i soffan när jag ligger där, så illa är det! Sedan tycker jag att det hela nästan sätter sig på andningen när jag blir så trött. Mitt AT sjunker, det åker berg-och-dalbana.. Det är inte roligt.. Så vi får väl se vad dom säger. Säkert jättesvårt att veta säkert, blir väl om dom inte får tag på någon annan pat när den har telefontid som han/hon/den/det kan ringa upp. Men bättre än inget! Det börjar bli FÖR tungt för mig detta nu. Har stått ut länge, men det GÅR helt enkelt INTE längre snart. Min kropp säger verkligen ifrån, det känns!

Nej, gud vilket inlägg jag skriver.. Tänkte nästan dra lite politik också, men det får bli någon annan dag.. :P Jag tröttar ut er, jag vet! ;) Jag ska snart gå och duscha och göra mig klar för sängen. Jobb på 7D imorn dag och jobb på öron-näsa-hals mottagningen på torsdag. :) Sedan måste jag skriva upp dagar jag jobbar och dagar jag inte jobbar och springa skytteltrafik mellan avd och skriva när jag kan jobba och tvärtom. Det blev jobbigt det här! :P Tror jag dubbelbokat någon dag också, men det går ju en dag att jobba från 7.30 - 22.00.. Så det ska nog lösa sig. Måste kolla så inte önh-mott behöver mig på eftermiddagen också. :P Usch, nu blev det mycket.. Men det känns så skönt att skriva av sig lite.. :P

Nej, nu får det vara bra! Vi får höras något mer imorn eftermiddag!! :) Poss på er!

( Filippa, sluta skratta.. :P Ja kolla du, jag jobbar ganska mycket framöver.. Men vi får väl tajma så gott det går!! :) Var ett tag sedan vi träffades. Sedan vill jag sola också, så det måste vi göra! :) Ska börja på körskolan 22/9.. Nervöst.. :P Vi hörs av vännen! Poss på dej! ♥ )

Vilka fina meddelanden jag gör till min vän här nere.. ;) Billigare än sms, nu såhär i sparandets tider.. :)

Jaaaa...

Vad trevligt det är, jag tror jag blir tokig.. ALDRIG att jag tänker ställa in MITT liv efter EN person... Hoppa i ån.......

Idag har jag jobbat! Trevligt! :) Lugnt hele kvällen.. Skönt det med!! ;)

Nu blir det sängen, jobb imorn bitti, FAKTISKT! :P Usch, vilka misstag man gör ibland.. Men men! :P That´s life! ;)

Nej, blev en väldigt kort och hemlighetsfull uppdatering nu. :) Men så får det vara ikväll! Trött ju, varit uppe sedan fem imorse.. :P

Poss poss på er så hörs vi imorn eftermiddag..

(Filippa, det hade lika gärna kunnat varit du! :P Jag ska komma ihåg din ironi tills det är din tur! ;) Kaffe för fan! Kanske jag ska komma till dig? :P POSS!)

Semester kanske??

Jaaa.. Här kliver man upp, pigg och utvilad kvart över fem.. Man gör sig klar, sätter sig på bussen och kommer på att man jobbar kväll... (>.<) Behöver jag säga något mer.. Ganska lagomt less just nu.. Så nu sitter jag här istället. Funderar starkt på att städa undan här! Dammsugaren verkar ha varit trasig en längre tid med tanke på hur dammigt det är här. Så det är nog dags igen!!

Sitter och pratar med mamma på facebook. Laddat kaffebryggaren tills älsk vaknar. Ska snart påbörja raiden här hemma!

Vi hörs något mer ikväll.. Är inte så pratglad just nu.. :P

6/9

Idag blev det marknad med mor och Maria. Trevligt, trevligt. Inhandlade massor med godis!! :) Efter marknan blev det bilbingo... Och inte ett öre rikare.. :( Men men, jag har ju faktiskt vunnit bra mycke i sommar ändå! Man får vara glad för det lilla! :) Roligt att träffa mamma igen! :) ♥ Det var ett tag sedan! Även att hon hade tagit med sig kålsoppa! ;) Så det blir lunchen på jobbet imorn!

Jobb på 7D imorn och på tisdag! :) Saknat den avdelningen! :) Känns skönt att komma tillbaka! :)
Sedan på torsdag blir det jobb på öron mottagningen. Kul att man fått in en fot där också! :) Några som ska gå i pension snart, så man vet ju aldrig! ;)

Nej, nu ska jag titta lite på tv.. Tidig morgon imorn så det blir en tidig kväll ikväll också! :) En snabb dusch ska det också bli!! :)

Puss hörs imorn! :)

Marknad

Just nu är det marknan här i Hudik.. Fulla fjortisar som springer runt karusellerna med en 2,25a cider.. Inte så roande tycker jag. Så jag går hellre på dagarna! :)

Igår sov jag hela eftermiddagen till halv åtta. Då väckte älsk mig och vi åkte ner och köpte en pizza och lite chips. Sedan kom vi hem och åt pizzan, slog igång en film och åt 2 chips  var.. :P Sedan somnade jag och vaknade när min bror skulle komma hem, runt halv elva. Han kom hit och jag bäddade på soffan åt honom. Sedan tittade jag på tv i 2 sekunder innan jag somnade igen. Älsk väckte mig och jag gick och la mig i sängen. Sedan sov jag till halv elva nu idag då mamma ringde och väckte mig. Bror åkte hem halv tolv och nu sitter jag här och ska släpa mig in i duschen. Sedan ska nog jag och älsk gå ner på marknan en sväng och leta godis. :) Och strumpor såklart!! Det är också viktigt!! ;) Imorn blir det också en sväng med mamma innan det blir bilbingo. :) Denna gång ska jag vinna 20 000, mormor vann förra gången. Blir det 20 000 då ska jag betala av allt vi har, utom billånet. Sedan blir det shopping för resten! ;)

Och min förkylning vägrar bryta ut!! Idag har jag inte tagit mitt smärtstillande och alvedonen så just nu känner jag mig riktigt risig. Men tar jag alvedonen så försvinner förkylnings symtomen. Inte vet jag, alvedonen håller väl tillbaka förkylningen antar jag. Sjukt..

Nej, nu ska jag pallra mig in i duschen. Sedan blir det marknan, för nu är jag godis sugen! ;) Puss Häjj!

(Bra att du läser Filippa! ;) Ja men kom hit på kaffe då iallafall! Tycker jag! :P Förresten så stannade jag och pratade med Markus lite igår sedan du gått och tro på fan det kommer fram en knarkare som var så påtänd att han trodde hela hans huvud hade spruckit och hängde löst!!Markus, gentlemannen han är, visade honom vägen till akuten.. ;) Hörs vännen!♥)


18.04

Jaha, då har man varit på marknan då.. Vi blev lite senare än beräknat. :) Iallafall när vi åkte så var det mulet på himlen.. När vi kom fram och kom in på området så började det vrääääka ner.. Världens skyfall.. Vi sprang genom halva området och hittade det vi skulle, Korv, strumpor och remmar! Sedan gick vi tillbaka till bilen som stog på Åhléns parkeringen och när vi kom dit så bara slutade det regna helt tvärt.. Inte våran dag kan man säga... (-.-) Men men, jag hittade 13 strumpor för 100 kronor, så jag är nöjd.. :P Sedan ska jag ner med mamma imorn också, innan vi ska på bilbingo. Hon går alltid på söndagar!

Nu sitter jag här hemma, tittar på trollkarlens hemligheter och myser. Bytt kläder till mys kläder och tog ett par sproilans nya strumpor. Och fötterna är sådär varma som dom blir när man varit blöt om dom och tar på ett par torra nya strumpor. Helt underbart! :) Dricker även cider och äter en rem eller två.. ;) Helt totalt mys bara! ;) Och regnet, det verkar inte komma så länge vi håller oss inomhus. Så ikväll kan ni lugnt gå på marknan.. :P

Poss!!

Svinflunsa...

Jahapp, då har ännu en dag gått.. Idag hade vi information på jobbet om svininfluensan och hur provtagningen går till.. Jag vill då inte åka på nå svininfluensa, inte sen jag sett hur man testar för det.. "/ Man ska in med en sug och suga upp slem från "nässvalget" (Allra längst bak i näsan, i svalget!) och med mina tidigare erfarenheter med slangar i näsan så skulle det inte gå så jättebra! Usch och fy.. Nej, det verkar inte vara så trevligt. Och för att inte nämna skyddsutrustningen!! Den är värre än vad brandmän har! :P Nästan.. Alltså det var allt du kan tänka dig! :) Men det är klart, denna flunsa är ju extremt smittsam, så det behövs ju.

Gick bra att jobba. Nemas problemas.. Det var bara jaeevligt tungt att komma igång imorse, eftersom jag har en förkylning på g, men som aldrig bryter ut.. Och så var jag sen att ta smärtstillande och alvedon imorse, och alvedon är ju febernedsättande m.m.. Så då försvinner symptomen mitt på dagen och kommer igen på em innan jag tagit alvedon + smärtstillande igen.. Ja, om det bara kunde bryta ut någon gång! Så skiten blir överstökad! :P

Tänkte på en sak idag när jag satt på bussen hem. När dom flesta äldre kliver av så säger dom alltid (nästan!) tack till busschaufören.. :P Liksom varför?! Jag menar, det är deras jobb att köra oss, dom får lön för det! Det är liksom inte som en kompis som ställer upp att köra en hem, utan DERAS JOBB.. :P Vet inte varför jag irriterar mig på det, det bara kom när jag satt där.. :P Kände liksom att det var så dumt på nåt sätt.. :) Fast ja, dom flesta äldre är ju trevliga och det är ungdomarna (inkl mig) som är otrevlig.. :P Deras jobb blir ju förmodligen mycket roligare. Ja, helt värdelös fakta men jaa..  :P Så är det! ;) Något mer som irriterar mig är alla bloggare som alltid ställer frågor till sina läsare! Som att jag nu efter det att jag skrivit att jag irriterar mig på folk som tackar busschaufförer, skulle skriva " Vad tycker ni om att tacka busschauffören för skjutsen?" Såå irriterande! Eller "Vad gör ni idag?" Bara för att få kommentarer! :P FY på er!:P

Nej, nu blev det ett långt inlägg, men enbart för att jag inte sovit bort hela kvällen. Har diskat och donat i köket. Sedan blir det dammsugning m.m imorn. Jobbar halvdag imorn så då blir det alldeles lagom att komma hem och städa då. Tror även bror kommer eftersom det är marknan imorn och han ska väl gå på de hele natta.. :P Han ville ha en sovplats. Vet inte om jag och älsk ska ut på imorn kväll också. Ta en runda. :) Så det blir städning, marknan, mys på stan, hem och mys hemma med lite vin imorn kväll.. BTW ska jag ta ett glas redan nu! :)

Sov så gott med er! Och förlåt för ett alldeles, alldeles värdelöst inlägg! :)

(Filippa, om du läser! Kom upp på kaffe å kaka för faan! :P Vi måste jämföra brännor! ;) KOM HIT!)

Sovdags..

Nu blir det bara en kort uppdatering eftersom klockan är mycket och det är sängdags! :P Det har inte hänt så mycket, bara jobbat och åkt hem och sovit i princip. Är inne i en trötteperiod igen nu, så nu händer inte så mycket på dagarna. Sov hela eftermiddagen och kvällen idag. Och nu ska jag fortsätta sova. Får se hur det blir.. Känner mig helt slut helt enkelt.

Nej, det blev ett tråkigt och meningslöst inlägg, men jag ligger i en mycket obekväm ställning i sängen och skriver så det var nästan nödvändigt! ;)

Sov gott så hörs vi när jag är kontaktbar igen!! Puss och kram!!