Semester!

Hallo!

Idag har jag fått semester i fem veckor! :) Fast idag har jag anmält mig för introdagar på ortopedavdelningen, och kirurgavdelningen. Ortoped intron blir på måndag till onsdag och kirurg intron troligtvis 27-29 augusti. Det är alltid bra att ha introduktion på olika ställen. Och jag hoppas jag får jobba lite extra så vi kan leva på två löner istället för en. 7000 kr extra gör ganska mycket, om man jämför med hur vi levt tidigare... Skönt att vi har pengar så vi klarar oss!

Idag gick det bra att jobba. Jag klev även upp så fort klockan ringde! Var pigg, vet inte vad som var fel! :) Men det kom ett bakslag i eftermiddags. Så himla trött på jobbet och när jag kom hem så jag visste inte vad jag skulle göra! Men men.. Det var bara att bita ihop, nu har jag ju "semester"! :)

Vet inte hur min tabletter fungerar.. Dom ska tas i samband med måltider, och ska tydligen verka direkt. Det står inget i bipacksedeln. Men jag har fortfarande ont efter måltid så jag antar att det inte är det problemet heller.. :(  Men jag får fortsätta äta dom tills jag ska på coloskopin som blir inom två veckor, så får vi väl se om det gett med sig. I början kände jag mig nervös inför den undersökningen, men nu bryr jag mig inte längre. Jag har liksom lagt av. Jag skiter i vilket, gör va fan ni vill ungefär.. Det enda jag inte går med på är gastroskopi, men annars får dom pyssla med vad dom vill. Skulle lätt kunna genomgå en operation imorn, utan att ens bli lite nervös.. Knepigt det där. Men jag har väl brytt mig så mycket innan så nu har jag tröttnat på det hela.. Nää... Usch..

Nu ska jag gå i säng. Den väntar, alldeles sval och sköööön! :) Och imorn får jag sova tills jag vaknar, istället för att bli väckt!! ;) Uuuunderbart! Gnatt sov så gott!
PoK!

Jobb

Hej

Ikväll ska jag jobba. Sedan upp imorn bitti.. Usch, gruvar mig! Det blir på tok för lite sömn mellan passen.. Men men.. Det ger ju pengar!! :)

Idag har mamma ringt till kirurgmott igen.. Hon ringde igår också, men inte ringde han upp.. Så nu skulle dom "ta i med hårdhandskarna" sa dom.. Får väl se. Jag har gett upp. Totalt..

Var på bingo igår. Två nummer från 21000.. Skulle inte suttit fel.. Undra vem som fick dom.. Hoppas det var nån som behövde pengarna iallafall då!

Nu ska jag göra mig klar för jobb. Ska även ner på Bokia och köpa en kalender tror jag. Och så måste jag föra över pengar till älsk♥ konto innan alla autogiron börjar dras.. Men men. Han får sin lön till veckan! :)

Bloggar nog inget mer idag. Blir nog sängen direkt när jag kommer hem, för att orka upp imorn.

PoK!

Inte idag heller....

Läkaren har inte ringt idag heller.. Jag fattar inte varför? Sa dom bara att han skulle ringa för att "lugna" mamma lite? Jag menar, hon blir ju inte lugnare när han inte ringer. Och, visst, en dag kan det väl gå. Det kan ju ha hänt något akut under dagen, men två dagar??! Då går det lite för långt.. Tycker jag.

Vet inte hur jag känner för det där längre! Känns som att det är helt bortkastad energi att hålla på och tjata på dom. Det händer ju ändå inget! Det känns som jag har gett upp lite.. Jag har tappat orken och lusten. Jag får nog gå med mina besvär tills jag dör av undernäring eller nåt sånt, innan det händer nåt. Man måste vara döende för att få hjälp! Så jävla irriterande! Tror jag ska be mamma säga åt honom att han inte behöver engagera sig i mitt "fall" längre, för vi åker till Uppsala till veckan.. Dom verkar ju helt ute och cyklar på detta jävla sjukhus! Usch. Nej, jag ger upp! Nu får det bli som det blir...


Har jobbat idag. Ganska slut faktiskt, även om det varit lugnt. Har väl kommit in i min sovperiod igen. Har varit ganska pigg dom senaste dagarna, men det håller väl på och vänder antar jag.. :( Får se, jobbar imorn också. Så det blir till att stiga upp halv fem. Imorse, halv sex, ställde jag mig och diskade för att jag skulle kunna hälla ur vatten ur en blomkruka. Det var så mycket disk att det knappt gick att fylla kaffekannan. Tyckte då jag skulle göra något åt saken innan min blomma dör, men tror ni jag kom ihåg att tömma ur krukan?? Neeeej då.. Får se hur den klarar sig. Kanske inte behöver vatten på ett tag. :)

Nej. Nu ska vi nog gå på ICA jag och älsk♥. Han måste ha snus. Och istället för att säga det när jag var på jobbet eller svänga in på statoil på vägen hem så håller han käft.. Så nu får han så snällt följa med! ^^

Säger godnatt redan nu, blir en tidig kväll ikväll! Ska duscha och sen glo på tv. Kanske tar datorn in till sovrummet och glor på Simpsons där också! :) Skönt med bärbar!
;) Gnatt, Gnatt!

Irriterande...

Sitter och väntar på att läkaren ska ringa mamma. Han skulle ringa innan lunch sa dom.. Men lunch läre väl ha varit nu.. Får väl se. Blir väl som vanligt, han ringer väl inte antar jag.. Blir bara så trött på att behöva tjata till sig hjälp.. >.<

Får se om jag uppdaterar. Gör väl de om han ringt och skriver vad han sagt..


22.50

Tror ni han ringt?? Självklart inte... Får jag tag på honom blir han arbetslös!!

Varit på bilbingo. Kom hem för en stund sen. Vann 100 kr på nå lotter man köper innan bingon började. :) Alltid nåt!
Mamma vann 1435 kr. Men hon delade med Maria så dom fick typ 717.50 eller nåt. :) Alltid nåt det också!

Spruffs rev ner en blomkruka alldeles nys.. Skithög... >.<

Nej, nu blir det sängen! Jobb imorn! :) Längtat lite faktiskt! Känns som det var flera veckor sedan jag jobbade, fast det var 3 dagar! ;) Ska bli skönt att jobba igen! Sov gott!
PoK!

Ge fan ffs!!

Hej.

Jag förstår mig inte på folk häromkring!! Nu har det hänt igen! Nån idiot har varit och petat runt i våran  tvätt! Vi hade idag tvättid mellan 12-15. Efter det får man ha 1 timmes torktid också så vi får då använda torkskåp och tummlaren till kl 16.. Men när vi kom ner 15.45 så hade denna person slängt ut vår tvätt... Jag tycker det är obehagligt att någon går runt och tar i våran nytvättade tvätt och våra underkläder. Snälla för fan, låt bli tvätten! Jag menar, han/hon hade kört 2 maskiner. Ena var klar och den andra gick fortfarande, men det fanns inge mer tvätt att tvätta där nere så han/hon/den/det hade ju fortfarande hunnit torka sitt även om han/hon väntat tills vi hämtat våran tvätt! Usch och fy för människor som håller på så! En gång till och jag säger till hyresvärden, jag har ju lgh nr på tvättcylindern så får han prata med dom! USCH!!

Har varit och handlat lite saker till lgh idag. Lite småplock bara. Men det är det lilla som gör det fint! :)  Såg en jättefin tavla på dollar med hallon på, den ska jag fan köpa, när lönen kommit. Älsk♥ får bli hur dumsnål han vill för den vill jag ha! :) Sedan ska jag köpa en inflyttningspresent till Maria, hon flyttar nästa helg! Hon ska bli stadsbo hon också! :)

Nej, nu ska jag titta på Simpsons, vika tvätt och sen ska jag diska. Fast nån mat är det inte på tal om idag, känns som om nån har misshandlat mina tarmar. Kan inte ligga på rygg eller böja mej fram. "/  Fy fan för magont!


22.32

Sitter här och slöar. Har inte orkat göra någonting av nytta idag känns det som. Köpt lite blommor, vet inte om jag sa det, men det blev fint. Ska hädanefter vattna mina blommor varje dag, inte för mycket eller för lite, bara så dom överlever.. :)

Är ledig imorn, känns skönt! Älsk♥ jobbar förmiddag, så stackaren ska upp imorn bitti. Fast tisdag ska jag också upp, så då kan vi lida tillsammans! :)  Nej, nu ska jag göra mig klar inför kvällen. Vi har bäddat rent i sängen, älskar rena sängkläder! Köpte även en strykbräda idag så nu kan jag stryka sängkappan imorn! Städa och pyssla lite här. Behövs verkligen dammas av här hemma!
Godnatt!! :)

Birsta + pankreatit??

Hej!

Idag har jag och älsk♥ varit ut till Birsta och kollat lite. Vi var in på arken där vi köpte två halsband till småttingarna och kattmynta på sprayflaska. Fast den funkade inte.. Märkte ingen skillnad alls på katterna. Men men.. Sånt är livet.
Vi handlade också på citygross. Inget spec, det går liksom inte åt så mycket mat här hemma just nu när min mage krånglar, mest konserver.. På hemvägen iallafall så åt vi på donken. Jag åt inte så mycket, blev bara mer och mer illamående ju mer jag åt. Men tydligen så räckte det gott och väl för att jag skulle få den värsta smärtan jag någonsin känt! Den var nästan, nästan som pankreatitsmärtan, inte långt ifrån. Den började i njurunda, sen fick vi svänga in hemma hos mamma och pappa och ta tradolan. Helt otroligt vilken smärta! Så fort jag går runt nu, eller ligger på rygg så magen liksom sjunker neråt så gör det så himla ont. Fattar inte vad det kan vara! Hoppas bara på att det är nåt botbart, så det inte är nåt kroniskt.. "/  Får se vad läkaren säger på måndag. Han ska ju ringa mamma då. Hoppas han har nån bra idé. Han lägger väl in mig antar jag. Usch...

Och katterna håller på att driva mig till vansinne! Dom är så jobbig just nu! Längtar till dom växer upp och lugnar ner sig! Just nu sitter dom inuti tv bänken, och jag har kastat ut dom 7011 gånger men dom fattar inget.. Usch för katterna också!

Legat på soffan och tittat på Simpsons heeela kvällen. Druckit hallonte och bara vilat. Kände att det var det som behövdes efter den där smärtan idag. Helt slut i kroppen, orkar inte lyfta ett finger nästan.. Usch för smärta!

Nu ska jag läsa lite. Äntligen fått tag i flickan som lekte med elden, lånade den av mamma idag! Hurra hurra! Hoppas den är bra, har hört det iallafall, men smaken är som baken!

Godnatt!!

Tuss, tuss...

Hej.

Just nu sitter jag i soffan framför datorn, med Spruffs på axeln, tussandes på min örsnibb... >.<  Det spelar ingen roll vad jag gör heller, han vet var den finns så han hoppar och trackasserar mig tills han lyckas.. Någon som har nåt tips på hur man får stopp på det?? :)

Idag blir det jobb! Var ju sjukanmäld igår, så känner mig laddad inför att jobba ikväll! :)  Jag är inte lika trött idag! Eller, såhär har det varit förr, pigg på morgonen, lite senare har jag bara däckat! Får se hur det blir!

Nu ska jag platta mitt hår. Somnade med det blött igår kväll så nu står det åt alla håll! Tacka gud för plattången! :)
Uppdaterar kanske ikväll!
PoK!

 

Båtkrock..

Hej!

Idag ringde min mor och sa åt mig att titta på aftonbladets hemsida.. Jag klickar in på den och ser bilder på en båt som är totalkvaddad på ena sidan... Sedan läser jag på båten: "Gotlandia II"... Ojdå var det första jag sa. Mina föräldrar och min bror är ju just nu på Gotland, men dom var som tur var inte på den båten just då! Dom skulle åka 16.15 så dom klarade sig tack gode gud! Usch, så nu har jag försökt ringa dom typ 14 ggr innan hon ringde upp. Dålig mottagning inne på båten. Dom fick åka med en annan båt antar jag som gick 19.00. Så dom är i Nynäshamn ca 22.00.. Nää.. Vet inte vad jag skulle gjort om dom varit med på den andra båten och blivit skadade. Förmodligen ringt Filippa och skrikit åt henne att skjutsa dit mig! ;)  Ne, och vi som satt på jobbet och pratade igår om att det är konstigt att det inte händer fler olyckor på havet... Kanske är synsk... ;)

Inatt sjukanmälde jag mig.. Orkade fan inte med att jobba. Tog 2 tradolan ca 23.00.. Men dom hjälpte inte så klockan 03.00 fick jag ta en tredje. Det var inte långt ifrån att jag skulle åka på akuten då.. Men jag somnade tillslut och sov till 12.00. Sedan har jag sovit nu på eftermiddagen också. Som vanligt. Och mamma tjatade på mig igår att jag måste äta, så jag var ner på ICA och köpte köttkorv och kokade för att prova om det går bättre med lite "skonsammare" kost, men det är ingen skillnad. Får fortfarande ont, vad jag än äter. Så mamma blev förbannad och ringde kirurgmott och skällde lite och lyckades få en telefontid på måndag med läkaren.. Då blir jag väl inlagd antar jag.. Med sond och skit för att det inte funkar med mat.... :( Usch, hemska tanke... Får se vad det blir. Förhoppningsvis inget sjukhus..!!

Nu ska jag diska undan efter min köttkorv.. Sedan ska jag glo på Simpsons! :) Älskar den serien!

Why Me?...

Hej

Varför ska allt hända mig? Varför kan jag inte få vara frisk? Varför kunde dom inte spränga mina gallstenar med ultraljud? Det var ju där allt började... Orkar inte mer nu. Får se hur det går att jobba ikväll.. Kollapsar väl antar jag. Det var ganska nära igår. Det kryper närmare och närmare. Vill verkligen inte hamna på akuten och allra minst bli inlagd. Speciellt nu när mamma inte är hemma och kan stötta mig. ♥

Ska göra mig klar. Ska ner på bemanningen också för att anmäla introduktion på några fler avdelningar då jag blir ledig i 5 veckor snart. Vill ju ha pengarna, men vet att jag knappt orkar med det jobb jag har nu. Men men. Jag måste ju prova, annars blir vi nog satt på gatan..

Allt känns så tungt just nu. Det bara snurrar i mitt huvud. Om jag bara kunde få vara frisk nån gång.. Hatar detta! Orkar fan inge mer...


23.52
Jobbat, helt slut. Pratat med mamma lite. Hon är ju på Gotland. Idag hade dom sett massa hästuppvisningar och grejer. Då hade hon tänkt att hon önskat att jag var där. ): Har jag önskat också. Jag skulle verkligen behöva komma bort ett tag. Bara vara, bara rensa tankarna. Har inte riktigt insett hur dåligt jag mår psykiskt förren nu. Och det är fan jobbigt. Imorgon jobbar jag dag, men jag tror inte jag orkar. Måste ha en "sovdag" imorn tror jag. Bara sova och sedan försöka peta i mig lite mat. För som jag lever nu idag kommer det inte fungera längre! Det går inte att leva på näringsdrycker som egentligen bara är ett kosttillägg.. Så jag vet inte jag. Får se när Tradolanen sätter in och börjar ta bort värken, hur mkt klockan blir. Och hur jag känner mig imorn bitti.. Usch, vad jag saknar dig mamma... ♥ Hade du inte varit på Gotland nu så hade jag kunnat åka in på sjukhuset. Nu plågar jag mig igenom varje dag, en riktig plåga som bara blir värre och värre varje gång jag vaknar.. Hade du varit hemma hade du kunnat vara med mig, spendera tid med mig på sjukhuset och se till att allt går till som det ska!  Just nu vågar jag inte vara där själv, inte efter alla mina duster på detta sjukhus. Kom hem mamma, jag vill ha dig nära!!!♥


02.07

Jag kan inte sova... Har ont i magen, trots tradolan... Och jag som inte kunnat hålla mig vaken förr.. "/   Nää.. Ska lägga mig i sängen och lösa korsord..

Mamma kom heem!! :'( ♥

Förstörd..

Hallå.

Idag har jag jobbat, är nu helt förstörd! Vet inte vart jag ska ta vägen! Hur fan ska jag göra?! Under dagen har jag haft yrsel, svimmningskänslor, feber och andningssvårigheter... Detta går bara utför.. Utan näring funkar det inte, det har jag märkt nu. Har nyss vaknat upp ur min "koma", tvärdäckade på soffan efter att Filippa åkt. Hon kom förbi med alvedon åt mig eftersom klant arslet jag hade glömt att köpa..
>.<  Men men, tur att man har vänner! Och det värsta av allt nu när jag är såhär trött är att jag måste på ICA och köpa snus.. Orkar fan inte, tror jag slutar..

Idag har jag inte heller ätit något annat än 3 näringsdrycker.. Ska börja skriva dagbok över vad jag äter och ta med till nästa läkarbesök. Vill också att dom ska ringa från röntgen och berätta vad dom såg. Visade väl inget antar jag.. Det skuller väl vara min tur det... Uscha.. Hade tankar på att åka in på akuten nu under dagen, det går ju inte att ha det såhär... Herregud..

Jag ska väl ta cykeln till ICA antar jag, får så lov eftersom älsk♥ jobbar så jag kan inte skicka honom heller... ): Men men, då kan jag köpa en loka också. Såå sugen på loka just nu, beror väl på näringsbristen antar jag, jag vill nog åt mineralerna i loka. Men nu har jag iallafall skrivit litegrann och uppdaterat lite om hur läget är. Eller ja, det är väl inget att hurra för antar jag.. 
>.<

Röntgen..

Hallå allihopa!

Idag bär det av till röntgen, ska göra en skiktröntgen. Hoppas på att dom ser något nu. Så jag kan bli frisk! ):
Det positiva med denna röntgen är att man inte behöver fasta innan. (: Så jag sitter och dricker kaffe just nu och det är ungefär en timme kvar till jag ska vara där. Sen får man kontrastmedel rakt in i blodet så jag slipper dricka skiten. (:

Måste försöka få tag på min läkare också, det gör bara ondare och ondare ju längre tiden går och dessutom är det allt svårare att få i sig någon näring.. Igår kunde jag peta i mig lite tacos, men jag får ju ont och får skylla mig själv.. Så jag tänkte att han kunde skriva ut lite näringsdrycker åt mig så jag får i mig näring iallafall. Kan ju inte leva med den tröttheten jag har!

Ikväll blir det också jobb. Kul kul! (: Längtar faktiskt.. Varit ledig nu i 2 dagar, och det har varit välbehövt! Sovit ut litegrann, inte för att jag skulle vara nå piggare men ja.. Har fått laddat lite iallafall. Så nu blire jobb till fredag.

Mamma och pappa och min lillebror är påväg till Gotland idag.. Ville också åka med.. ): Men det är inte så lätt att bara åka med denna mage... Sedan jobbar jag ju också, och det är roligt att tjäna pengar också. Får se om man lyckas ta sig till Mantorp i helgen. Dragracing där ju och jag älskar den sporten! Skulle ge allt för att få komma dit, men det finns väl inga pengar antar jag... ):  Får se vad tågbiljetterna kostar.. Hoppas dom är billiga!

Nej, nu ska jag göra mig klar för färd mot röntgen. Jag kanske uppdaterar senare om jag inte tvärsomnar ikväll när jag kommer hem.. (:  PoK!

Furuvik idag.

Idag har vi varit på Furuvik, jag, älsk♥, Magnus och Dennis. Har inte varit där på ett tag, så det var roligt att åka dit. Trots att min mage krånglar ihjäl mig! Det blir bara värre och värre! Får skint ont även om jag inte ätit.. Inte bra, inte bra!

Sitter nu här i värmen i en skön sommarkjol med Spruffs i knäet.  Han e så rar, så rar! (:

Har inte skrivit på länge nu, men har verkligen inte orkat. Antingen har jag jobbat eller sovit. Min kropp får ingen näring så jag blir helt slut efter en kort promenad, att inte nämna en jobbdag! Fick gå hem en och en halv timme tidigare igår eftersom jag helt enkelt inte orkade jobba och fick världens magvärk. Men på måndag blir det skiktröntgen så vi får väl se vad den visar. Hoppas egentligen att den visar något, ej något kroniskt såklart, men något som går att bota. Helst med ett piller eller så! Men men. Man blir ju helt psyko av att sitta och grubbla på vad det kan vara hela tiden. Vet inte hur många kroniska sjukdomar jag gått igenom i huvet den sista tiden. Symtom och grejer. Jag hoppas bara på det bästa. Men är samtidigt så urless på allt skit som varit med min mage så jag skulle utan problem kunna hoppa från balkongen för att slippa dessa bekymmer.. Uscha..

Nej. vet inte riktigt vad man ska skriva. Inte hänt något speciellt dom senaste dagarna. Orkade inte ta några bilder på Furuvik, gick och stöttade mig mot en barnvagn hela vägen runt. Men tack till mamma som stöttar mig så otroligt i dessa svåra tider. Utan henne vet jag inte vad jag skulle göra! Tror inte jag skulle klara av detta utan henne! Hon är min ledstjärna i mörkret!♥

Nu är det 101 dalmatinerna på fyran. Ska nog krypa ner under filten på soffan ett tag och vila ögonen.. Eller, vem försöker jag lura? Sova såklart..

23.34
Glöm det där jag skrev om att Spruffs var så rar, så rar... Han är inte så rar längre. För det första hoppade Signe ner i toaletten eftersom älsk♥ glömt att stänga toalocket som vanligt. Så henne fick vi bada.. Det gick ganska bra faktiskt, men jag tror hon protesterade lite eftersom hon pinkade utanför lådan... Så jag städade bort det och tömde och bytte i kattlådan och medan jag bytte strö så sätter sig Spruffs på MATTAN jag har där inne i badrummet.. Och SKITER!!! Jävla idiot! Då var det ju bara att hämta tvättmedel och handtvätta mattan som mamma virkat åt mig... Blir galen på dom jävla kattjävlarna snart! (Ursäkta språket, men jag är seriöst förbannad!) Sen när vi lägger oss så stänger vi dörren och då sitter båda utanför och skriker i 30 minuter. Älsk♥ får dåligt samvete och släpper in dom och av någon outgrundlig anledning så MÅSTE Signe upp på mitt sängbord, där hon föresten rivit ner lampan x antal gånger... Så man får ligga och kasta iväg henne stup i minuten. Sedan har dom bitit av antennkablarna på våra 3 klockradios så det är bara stumpar kvar.. Och upp på rumsbordet ska dom också, helst gå runt på tangentbordet på min laptop och fippla till några inställningar så skärmen består av en ruta som är 1x2 mm stor...... Som ni fattar finns 2 kattungar till salu i Hudiksvall!!!

13 / 7 - 09 Det är sjukt..

.. Hur trött jag är! Jag kan inte förstå! Det kan inte vara normalt att sova en hel eftermiddag, hela kvällen, hela natten och sen ändå fram till tolv dagen efter? Jag måste ta lite prover nästa gång jag jobbar, och se hur fan det står till. Ett HB (blodvärde) och kanske sockret också.. Kan inte leva såhär längre! Skulle lätt kunna sova 24 timmar om ingen väckte mig...

Idag har jag iallafall jobbat. Det har gått bra, vi var två uskor idag och det var skönt. Man kan slappna av lite på nåt vis, man slipper ha allt i huvudet hela tiden! Man kan liksom lämna över lite, dela på det hela! (:

Nu är jag ledig imorn, sedan jobbar jag ons-fre. Men men. Får se hur det går, vet inte om jag måste sjukskriva mig några dagar och bara sova och försöka ta kontakt med kirurgen min igen, och höra vad man kan göra för att få tillbaka energin..

Jag har iallafall städat undan lite här idag. Ska väl dammsugas och torkas golv bara nu, det blir ju liksom inget gjort när man sover hela tiden... Men nu är det rent och fint iallafall, nästan.. (:

Ska titta lite på tv nu, somnar väl förmodar jag, men då får det vara så.. Uppdaterar kanske lite senare om jag är vaken!

12 / 7 - 09

Hej!

Nyss, eller ja för en stund sen, kommit hem från jobbet. (: Det har varit en lång helg, och än är den inte slut! Jobbar imorn också, sen är jag ledig på tisdag. Sen är det fullt ös igen! (;

Nu sitter jag och har gjort lite söderte och ätit havrehårdmacka med gurka och aromat på. (: Lite myspys på kvällen såhär för att kunna slappna av lite innan det är sovdags, tidig morgon imorn.

Jag är så himla trött hela tiden. Igår kväll sov jag hela kvällen fram till kl 1, då gick jag och älsk♥ och la oss. Sen väckte han mig klockan halv tio imorse, han till och med lyfte upp mig för att jag skulle komma upp, men jag lade mig på soffan och sov en och en halv timme till. Nu är jag fortfarande helt slut, skulle kunna sova ett helt dygn om inget höll mig vaken! Är så himla trött på detta nu. Jag kan ju inte leva som folk, och varför är jag trött? Är det för att jag just inte får i mig någon näring? Skulle kunna betala för att få känna mig pigg och helt utvilad någon gång! Orkar fan inte....

Nej, sängen väntar och mitt te. Hörs något imorgon om jag inte somnar direkt när jag kommer hem.

11 / 7 - 09

Hallo!

Idag har jag jobbat. Gått väldigt bra, inte så mycket att göra då det är lugnt just nu på sjukhuset. Men det kan vända väldigt fort! :)

Vet inte vad som står på schemat idag. Jobbar kväll imorn så man behöver inte tänka på att lägga sig sådär jättetidigt iallafall. kusinen min fyller 2 år idag, men får se om vi åker förbi där en sväng. Jag har just ingen ork egentligen, men vore roligt att hitta på nånting när man har chansen och det är fint väder!

Har ju kommit in i en period då jag knappt kan äta flytande, så idag blev det lite yoghurt till lunch. Jag blev hemskickad med näringsdrycker eftersom dom tyckte jag såg blek ut. Känner mig väldigt trött och sliten, även fast det varit en lugn dag. Men men, hoppas kunna få bukt med min mage nu när ja ska på röntgen och allt såntdär..

Nej, nu ska jag väcka älsk♥ som lagt sig i soffan och skulle titta på Hamilton. Det gick ju bra! (;  Uppdaterar kanske senare, om jag inte somnar själv vill säga! (;

10 / 7 - 09 Coloskopi...

Halloj!

Idag blir det jobb för min del. Älsk♥ jobbar förmiddag och jag hade en av mina sleepwalk perioder imorse! (:  Kommer ihåg att jag stod brevid sängen, inge mer. Så vad jag gjorde det vet jag inte. Älsk♥ har döpt dessa perioder till sleepwalk perioder, ibland är ja uppe och vandrar hur mycket som helst! (:  Och älsk♥ är livrädd att jag ska göra något dumt, en gång skällde jag ut honom mitt i natten! Han väntar väl bara på att jag ska hämta en kniv eller nåt. (;

Nej, som sagt, jobb ikväll. Fortfarande helt sliten efter onsdagens dubbelpass. Det tog ganska hårt. Sovit som en stock i två dagar nu! (: 

Var även till läkaren igår igen. Nå klokare blev jag väl inte, men jag fick då ut smärtstillande så jag klarar mig! Blev bestämt att det blir en skiktröntgen inom 2 veckor, då ska dom titta ännu närmare på min bukspottskörtel för att se om det finns några cystor på den.. "/ Dom ska även titta på tarmarna så jag ska väl dricka sånt där snusk kontrast, men hellre dricker jag det än får en slang nerkörd genom näsan ner till tarmen.. "/  Men visar inte den  röntgen något så blir det en coloskopi... Det är ingen trevlig undersökning så jag hoppas nästan på cystor på bukspottskörteln! "/  Vid en coloskopi får man en slang upp i ändan, med en kamera på. Man får även en "droppnål" vilken dom sprutar smärtstillande och lugnande medicin genom, så jag kan tänka mig hur det känns... "/ Den lugnande medicinen verkar så man nästan sover, och man glömmer hela undersökningen efteråt.. Eehrmm... Låter betryggande! "/  Iallafall skulle den också ske ganska snabbt om dom inte såg något på röntgen, inom 2 veckor även den..  Men jag känner att kan det leda till att jag slipper mina smärtor som ökat nu den sista tiden, så är jag villig att genomgå den undersökningen! Allt för att få bli frisk för en gångs skull! Men lite nervös inför vad dom ska hitta bara, vill ju helst inte råka ut för nåt kroniskt.. "/ Men det ser inte särskilt ljust ut tycker jag...  My luck I guess... ):

Nu ska jag jaga kattungarna med vattensprutan, dom klättar i gardinerna mm så jag får ett psykbryt på dom!  Måste även göra mig klar för arbete ikväll!

Byeee! (:

8 / 7 - 09 Sjuuukt trööööött!

Hallo!

Idag har jag jobbat som en galning! (: Började imorse klockan 7 och slutade nu klockan 22. Så jag är laaagomt trött nu! Men det kommer ju löna sig när löningen kommer! (: Blev tvungen att gå ut extra för kvällen då personen som skulle jobba blev sjuk. Men det har verkligen gått jättebra! Förutom att min mage krånglat som vanligt, men men. Får se vad som händer imorn hos the beloved doctor.. (;

Ska ta och gå och duscha av mig nu, sedan ska jag sätta mig ner och skriva en påminnelse lapp som jag ska ta med imorn, där ska ja skriva alla mina frågor och alla svar jag får. Annars glömmer jag bort vad som sägs! (;

Nej. Orkar knappt sitta upprätt! Dusch, påminnelse lapp och sedan säängeeen! (:

7 / 7 - 09

Hejsan!

Idag har jag jobbat igen, väldigt intensivt kan jag säga men det går så bra så! (:  Inga bekymmer, tiden går ju fort iallafall!

Har haft en pina med magen idag! ): Den är uppsvälld så det ser ut som om jag vore gravid i åtminstone 6 månaden.. Orkar fan inte med denna mage längre! Hoppas för guds skull att läkaren tar och reder ut problemet snart, jag ber på mina bara knän! Det är åt helvete för jobbigt!! ):

Stannade lite längre på jobbet idag också, så körit så det kändes svårt att släppa allting, speciellt när det bara är en person på kvällen! Känns som att det är något jag glömt att göra jämt när det blir så körigt som det var, och då får jag ingen ro! Utan jag måste gå igenom allt och se så att alla fått den hjälp dom vill ha! (:

När jag kom hem skulle det egentligen behövt dammsugits också. Får se hur orken är om en stund, kanske man tar fram snabeldraken ändå! (:
Vill komma på en lösning på sladdproblemen, måste ju ha en internet kabel till laptopen då vi tyvärr inte har trådlöst internet här, och mina kattbebisar tycker att denna sladd är jätterolig, så det slutar väl med att dom får en stöt och avlider eller nåt. Och det vill vi inte. Idé? (:

Nej, nu ska jag nog ta fram draken ändå! Så jag håller mig vaken till 21 iallafall, det blir en tidig kväll ikväll! (:

6 / 7 - 09

Halloj!

Idag har jag jobbat arslet av mig! (;  Har varit riktigt tufft idag, men det har ändå gått bra. Alla överlevde så det är väl ett bra resultat? (;
Nu ikväll blir det inte så mycket mer gjort här hemma, bara slappa och ta igen sig efter dagens hårda arbete. Är helt slut, skulle lätt sova till imorn bitti om jag la mig ner nu. (: Jobbar ju även resten av veckan, utom torsdag då, men ska likförbannat till sjukhuset då. Får se vad läkaren hittar på denna gång, blir väl inlagd, bara för att jag vill tjäna pengar! (;
Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder! (;



Spruffs myser i soffan! (:




Lilla Signe tog en tupplur i min väska när jag precis kommit hem. Saknat mig  kanske? (;



Spruffs älskar att sitta på älsk♥s axel! (: Hoppar jämt upp dit!



Och avslutar med en underbar bild från Hölick i våras! Mysig mysigt! ♥


21.47

Nu ska jag bara ta en dusch, sen blir det sovdags för min del! Behövs verkligen, har även sovit kanske 2 timmar sammanlagt nu på soffan. Måste ju upp imorn också... (: Men det är ju roligt också!

Gnatt! (;

5 / 7 - 09

Hejsan!

Dagens schema ser ut som följande: Göra mig klar för avfärd till Iggesund, till mormor och morfars stuga då min mor och far befinner sig där just nu. (:  Hem och laga mat, Chili con carne. :P Gött.  Sedan ska jag slappa. Måste även vika tvätten jag tvättade igår, eftersom ja städade så himla duktigt sket jag i att vika den igår. Den får vänta till ikväll! ;) Nej, nu ska jag klä på mig och platta håret, bädda sängen och diska undan efter frukosten! (:

21.25

Var på bilbingo på Hagmyren ikväll, men vi vann ingenting. Det var ja
g och mamma. Men vi tyckte att alla andra måste få vinna nån gång! (; Så vi sket i det!

Sitter nu hemma och bara slappar. Försöker varva ner litegrann innan man måste gå och sova, ska ju upp imorn bitti!

Vi var även till mormor och morfars stuga en sväng idag. Väldigt mysigt där, dom har gjort så fint! (: Jag och älsk♥ funderar på att låna den nån helg och bara mysa! Helt underbart!


Tänkte försöka ladda upp lite bilder nu, får se hur det funkar! (;
Mamma bad mormor hälla över lite ostkrokar i en burk som vi kunde ta med på bilbingon, dom slutade här, i godispåsen. Jag lovar att alla godisar smakade ostkrokar! (;

Mormors idé (: Ostkrokar + Godis = Inte gott! (;


 

Fit for fight! (;



Sen kom jag hem till dom här små trollen, som håller på att riva hela lgh med sina leksaker! (; Men dom är söta!

4 / 7 - 09

Halloj!

Idag har jag och älsk♥, som nu ligger i topp precis som förr, lekt med våra små kattbebisar! (: Dom är så söta! Springer runt här i tokvärmen och hoppar och har sig. Dom fick även lite grädde, crabsticks och räkor, och det gick verkligen hem hos dom. Sen satt dom och skrek som tokar! (:

Just nu håller vi på att tvätta. Väntar på att maskinen ska bli klar så jag kan köra torktumlaren och torkskåpet. Älskar våran tvättstuga! (:

Hade tänkt att dammsuga lite, katterna är typ vita av damm, så det behövs verkligen! (; Men så gjorde älsk♥ kaffe, så det får vänta en stund. Hinner nog med det också ikväll.

Mamma och pappa + lillebror åkte ut till mormor och morfars stuga i  Iggesund idag. Hade jättegärna velat åka dit, men då kom vi på att vi hade tvättid ikväll så det får bli imorn bitti istället. (: Men det är så mysigt där så jag längtar verkligen. Så himla skönt att få komma ut till havet lite och bara mysa! (:

Sen vet jag inte vad som händer mer. Vi tar oftast en dag i taget, planerar sällan in saker som t.ex. åka och hälsa på någon utan jag och älsk♥ är lika spontana båda två. Fast nästa helg skulle vi åka till några kompisar och grilla lite, och det blir säkert trevligt! (:

Nej, nu ska jag titta på lite Hells Kitchen medans jag dricker mitt kvällskaffe, sen åker bebisarna in i sovrummet medan jag dammsuger här ute, som dom små liven inte dör av rädsla för dammslukaren! (: Uppdaterar kanske senare, ska även försöka lägga in bilder på mina hjärtan! (:


3 / 7 - 09

Goddag! (:

Sitter nu här i soffan vid min laptop.. Har en sprängande huvudvärk, ont i heela kroppen och inte att glömma även ont i magen. Såå himla less nu på denna smärta så det känns som att jag skulle kunna hoppa från balkongen. Är så himla laddad inför mitt läkarbesök på torsdag så det finns inte!

Idag stålar även solen som vanligt! (:  Eller man ska nog inte ta den för givet, då slutar resten av sommaren i regn antar jag... Och det vill vi inte! (:

Nee, vad ska man hitta på idag då? Förutom att vi måste åka och handla lite, så tomt i kylskåpet. Skulle vara mysigt att åka ner på stan en sväng, kanske ta en fika eller så. Säg bara till så kommer jag! (;

Nej. Balkongen väntar nu för min del! Måste även vattna blommorna jag har där, det är lite torrt åt dom tror jag! (:

18.56
Idag har vi varit och hämtat kattungarna! (: Såå himla söta! Nu springer dom runt här som tokar för att lära känna miljön osv.  Så nu finns bara 2 kvar, men dom är gratis! Hör av er om ni vill ha eller om ni vet av nån som vill ha en.

Var även och handlade lite tillbehör till sötnosarna! Den ena heter spruffs, men vi har inget namn till honan.. Förslag tack! (:

Nej, nu ska jag leka lite med bebisarna mina! (:

2 / 7 - 09

Hej Hopp! (:

Skulle ju uppdaterat igår kväll men jag orkade inte! (;
Jag var iallafall på bilbingon igår och jag vann 500 kronor. Mamma och Maria vann också, Maria vann 1240  kronor men eftersom dom delar så vann ju båda två anser jag! (;

Fick även cykeln igår, gick ner på statoil igår och pumpade däcken eftersom cykeln stått i tre år och då hade luften pyst ut! Men nu rullar den så fint så! (:

Jobbar kväll idag! Kul kul! (:  Får väl skriva mer senare ikväll, tittar nu på reprisen på sjukhuset! (:

22.43
Nu är jag hemma igen, efter en lagomt intensiv arbetsdag. Men det är såå roligt! (:
Sitter här nu i vår heeeta lgh.. :S Usch, vad jobbigt det är när det är såhär varmt.. Men det är skönt också på ett sätt. Har hellre såhär varmt än kallt och regnigt resten av sommaren!

Har inte så mycket att skriva om just nu. Det får bli en kort uppdatering! (:

1 / 7 - 09

Godmorgon!! (:

Ja då var juni slut då. Guud vad tiden går fort, men jag hoppas att vädret håller i sig! Även om det är varmt men det är ju underbart! (:

Idag är jag också ledig. (:  Så ikväll bär det nog av till Bergsjö på bilbingo! FTW!! (:  Tycker det är så roligt. Mysigt om inte annat!  Tror jag ska sitta med min kusin, vet inte än. Har inte pengar på mobilen så jag kan höra med henne, men annars så blir det mor då! (:

Jörgen jobbar ikväll med. Igår fick han sluta en timme tidigare eftersom det inte fanns något att göra. Men idag skulle det bli annat sa dom! (:

Jag och Sandra skulle även ha varit med tjejen vi är kontaktperson åt idag, men eftersom hennes mormor fyller år så blev det inget. Vi tänkte äta lite glass nere på möljen, klockrent glassväder! (:  Men håller vädret i sig på blir det nångång nästa vecka, kanske torsdag då.

Och min man väckte mig via ryggsmek idag igen, me like! (: Så nu har han kommit en bra bit, en liten liten bit kvar bara.. :P

Nej, nu ska jag gå och duscha och göra mig klar för dagen, sedan städa lite. Lite disk som ska diskas mm.. ):  Men det måste göras!  Uppdaterar nog ikväll efter bilbingon! (: