Gott Nytt År!!!

Nu har här städats! Det är rent och fint och luktar gott! Så nu är jag nöjd! Ska nu gå och duscha en snabbis och sedan ska maten förberedas! Det blir lax i ugn med dill och ris. En god kallsås till och en lite förrätt, snitt med skagenröra. Efterrätt blir glass, ost och kex och lite chips. Och alkohol såklart! Det blir nog bra! Vi har till och med köpt champagne! Så det blir en ordentlig skål iår!

Inatt höll jag på att börja grina, så elak var jag! Tre nätter har grannen nu spelat såå högt att man hör vilken låt det är! Bland annat "Tingeling".. Klockan var runt två på natten när hon började. Och det var fullt med folk som sjöng med i låtarna, en hel kör! Jag blev så förbannad så jag ringde till störningsjouren. Hon skulle skicka en vakt. (Från Securitas). Måste berätta hur det ser ut där jag bor. Lägger upp en bild.

(Dörren till höger är B, och till vänster är A. Trappuppgångar alltså!)

Längst upp till vänster står det : "Här bor Malin och Älsk." Längst upp till höger står det: " Här bor hon som poppar musik så man blir döv!!!"

Det är alltså 4 lgh på den översta längan totalt. det är den 3:e lgh från oss. När hon spelar så högt så man hör texten dom sjunger, då är det illa! (Usräktar bilden. Det var lite bråttom!)

Iallafall så kommer väktaren från Securitas. Han stannade vid en skylt, ungefär 50 meter från vårat hus för att se vart huset låg. Då hörde han musiken. Han gick in i trappuppgången "B" och längst upp till vänster så är det sånt oljud att när han ringer på så hör dom inte. Det slutar med att han får sparka på dörren för att dom ska höra! Det blir tyst iallafall. Han kommer upp till oss och sa att han förstod att vi ringt. Det var ett JÄVLA LIV sa han. Men nu skulle dom sänka.

Just nu håller dom på att poppa igen. Inte lika högt, men ändå enerverande! Men jag kan stå ut med det den här tiden på dygnet, men fan inte klockan två på natten!



Nyårs mat.

Imorgon kommer min mor och far och bror hit på middag. Då ska här ätas lax. Ett recept vi fick i huvet idag jag och älsk, så vi får väl se hur det blir. Kanske slutar på donken..

Jobbat idag. Och vilken plåga det är när det är helt dött! Nästa vecka är min sista vecka på önh.. Tråkigt såklart! Hade kunnat fortsatt.. Men jag ska ju ändå börja plugga den 25, och sjuksyrrorna där har lovat mig att hjälpa mig om det är nåt jag undrar över! Sedan har jag ju syrran till hjälp också! Ja, det blir nog bra! Mig blir dom inte av med så lätt! Kommer komma upp och fika nån gång sådär!

Nu ska jag nog gå i säng! Är så trött så trött! Sov över till 8 imorse.. Inte så bra! Men var på jobbet halv tio.. Och inget att göra. Så det var ingen fara!

Godnatt på er!!

Dusch, ansiktsmask, ångbehandling...

Vin.. Ja, det är min tisdagskväll 2 dagar innan nyår. Jag lägger numera ansiktsmasker minst, minst 2-3 ggr/vecka! Tycker det är skönt, och även att det har gett lite resultat. Och resultat är välkommet till min dåliga hy. Har börjat äta cilica(?) vet inte hur stavningen är men ni kanske fattar ändå. Får se om det hjälper något. Kör en kur nu på 30 dagar 4 tabletter /dag. Jag hoppas det hjälper. Har fortfarande inte släppt det där med solariet.. Usch, vad elak man kan bli för mindre.. Ska fan bryta mig in imorn! Har inte växlat så mycket pengar till solningen i onödan!  Får väl åka ner på stan annars.. Vägrar handla nåt och betala med tior.. Eller, skulle jag kunna göra.. Äääh.. Sol ska jag ha!

Nu ska jag gå och sova! Så jag orkar upp imorgon bitti. Sedan ledig fram till måndag. Skönt. Har nog fått smak av det goda nu när jag varit ledig i nästan 2 veckor! Sov gott!

Nej, solsken på burk smakar urk..

Får väl tänka negativt på solariet så dämpar det smällen av att jag växlat 100 kr till tior för att jag ska kunna sola några ggr.. Dörren går nämligen inte att öppna.. Stått och ryckt och försökt vrida om nyckeln så jag har sår i nävarna nästan. Antingen har dom bytt ut låset, eller så har dom lagt ner skiten.. (Man får ingen information på detta ställe..) Har försökt med alla nycklar jag hittat, garagenyckeln, hemnyckeln och tvättstugenyckeln, vilken det är kommer jag inte ihåg. Så länge sedan var det jag solade. Och nu blir det förmodligen inte av heller.. Usch, nu blev jag irriterad. Jag får väl hälla upp ett bad och bada lite och dricka ett glas vin som kompensation. Ska även ånga tryne.. Och klämma pormaskar.. Fyyyyy vilken dag.

Lika bra du sket i att komma Filippa, hade du kommit så hade du fått åka hem utan bränna.. Fan kom hit och hjälp mig att slå in dörrfan! Tänkte först att nån kärring dött därinne, om man låser inifrån kommer man inte in utifrån. Dessutom låg det snö över dörrkarmen, ett tecken på att ingen gått in där nyligen.. Kanske ligger någon där som bränt ihjäl sig.. Fast sedan slog det mig att det måste ju gå att vrida om nyckeln iallafall eftersom det är 2 lås på insidan men bara ett på utsidan. Och man låser det översta tror jag om man ska sola så ingen kommer in. Ja, det är så jävla komplicerat så ni fatter väl inte heller! Men irriterad blev jag! Ska lägga ansiktsmask och mysa med ett glas vin då. Man får väl göra det bästa av situationen..

Solsken på burk?

Lite solsken på burk ska jag mysa i nu! Eftersom jag jobbar alla timmar det är solsken ute så får jag ta hjälp av lite konstgjord sol! Ska gå ut och lägga mig i solariet som finns här på bygden, tänkte jag säga.. Känner mig väldigt blek just nu.. Tror faktiskt Filippa Lundin (.blogg.se) gör det också! Jag ska iallafall tjyvstarta lite, så kan vi tävla om vem som är brunast!

Det var så lite att göra på jobbet idag, så ni kan inte förstå! Ja, det var rent ut sagt tråkigt! Usch, man känner sig så onyttig. Kan lika gärna vara hemma när det blir sådana dagar.. Fyy...

Nej, nu ut i solariet en halvtimme. Skönt skönt!

Filippa, det var inte dom vackraste bilderna du hittat på mig måste jag säga.. Men jag förlåter dig för denna gång! Hmm..

♥Spikmattan♥

Jag var väldigt skeptisk mot spikmattor förut, men liksom, sedan jag fick en nu i julklapp är jag helt hopplöst förälskad i den! Det är så himla skönt att bara ligga på den! Visst, det gör svinont i början men efter ett tag blir det varmt och man blir alldeles helt avslappnad i heela kroppen! Jag somnar på den, så har man svårt att sova så rekommenderar jag den verkligen!! Btw.. Jag sitter på den nu!

Har köpt det där omtalade kattströt nu.. Blev dessutom en del annat också, som vanligt när man går på ica maxi.. Idag vart det pizza till middag, usch, vet inte om jag tycker det är sådär jättegott ändå.. Det är väl gott när man är hungrig men nu såhär efteråt så mår jag bara illa när jag tänker på det. Det är väl fettet antar jag. Blir så jävla törstig också så jag bäljer i mig kolsyrat vatten som en tok. Lär inte få sova nåt inatt, är som gamlingarna och ränner upp och ner hela natten för att pissa... Potta?

Fick beslutet från CSN idag. Jag är beviljad studiemedel.. "Pheeeew".. Ja, så efter första skolveckan får jag ut 10000 :- sådär fin fint! Plus att Älsk♥ fyller år också, blir något fint till honom då! (Kanske nåt fint till mig själv också!)

Nej, nu ska jag verkligen lägga mig på min spikmatta och titta på film på min iPod! Life is great!
Posss!

Sliten??

Jo tack lite så... Usch, vaknade för en dryg timma sedan.. Trött som få.. Får se hur det går att sova inatt, jobbar ju imorn också..

Det var lite att göra inatt ändå. Men det är skönt det så går tiden lite fortare!

Nästa gång jag är på ICA och känner att jag vill gå mot kattströ hyllan men gör det inte.. Jag gör det nästa gång. För vad har jag glömt då?! Jo men kattströ såklart.. Så nu får jag traska ner i snövädret.. Usch, vad ännu tröttare jag blir!

Godnatt

Till er.. Till mig får ni säga godnatt imorn klockan halv åtta... Ska jobba inatt. Är inte särskilt taggad om jag ska vara helt ärlig.. Hade hellre sovit men men.. Det blir pengar iallafall.

Ska lägga mig på soffan i 45 minuter innan det är dags att bege sig.. Usch..

Vann iallafall inget på bingon idag.. Som vanligt..

Juulmat!

Då har man varit i Gnarp och käkat lite igen! Göttans! Vi åkte hem lite tidigare än planerat, med tanke på vädret.. Fan vad elak man blir när man åker på e4 och det inte plogast sedan förra veckan!! Vart går skattepengarna kan man ju undra!? Vi som betalar så mycket i vägskatt, ska inte vägen vara farbar då? Man kan ju tycka det.. På väg hem mötte vi 2 plogbilar som plogade i motsatt körfält, då var vi nästan i Hudiksvall.. Jag menar, 2 plogbilar!? Vi mötte en till precis innan vi svängde av också, men den körde med stålet i luften.. Stor nytta liksom! Usch, man blir ju elak! Sedan finns det ju diverse idioter efter vägen också.. En dåre som skulle köra om när det blev 2 körfält.. Problemet var att ingen kört där innan och det var liksom 20 cm snö där. Fan vad jag skulle ha skrattat om han kört i diket framför oss! Skulle nog inte stannat för att hjälpa puckot heller!

Har gjort en liten fruktsallad som vi smaskar på också. Har en massa frukt hemma som inte blir uppäten annars!

Såg att det var Anna Anka på tv.. Vet att många blir irriterad på henne, men istället för att slösa energi på nåt dylikt så gör som jag... BYT KANAL! Mina vänner blir nog förvånade över att jag inte skriver ett jääääättelångt inlägg över hur förbannad jag blir på henne, men just idag känner jag mig vääldigt positiv. Kanske skulle ha varit förbi hos Filippa och Tobbe nu. Dom hade nog blivit stolt över mig!!

Nu ska jag ligga på spikmattan ett skuss för tredje gången idag! Najjs bajjs!
(Ska ta ett glas vin också i min ensamhet...) *Pik till Filippa!!* ^^

Djupsnö och drivis...

Vet inte om det snöar här eller om det bara blåser snö från taken.. Tycker faktiskt det räcker med snö nu.. Det har kommit tillräckligt. Förresten är julen över, så nu får allt smälta bort om det vill!!

Inatt väckte min kära granne mig, halv tre på morgonen. Först vaknar jag av ett jävla liv i trapphuset.. Sedan en smäll.. (Hon och company går in i lgh..) Sedan börjar dom spela den heeemssskaaa låten "Tingeling"!!! (Har aldrig haft något emot den låten förrän nu!!) Och så höll det på fram mot halv fem kanske. Låg och smålura men vaknade av att en tjej tjoa och skrek.. Nää, att ha sovrummet vägg i vägg med en partypinglas vardagsrum är inget att rekommendera!! Men nu är jag vaken iallafall!

Faster ringde mig imorse. Det var kris på 7D. Dom hade ingen personal. Så jag får gå ut och jobba natt imorn.. Hmmm.. Var bara tur att jag tog ledigt på måndag.. "Det är väldigt lugnt där så ta med dig en bok eller nåt att pyssla med.." (Tack för att du köpte en iPod älskling.. Tänk om du gett mig den i födelsedagspresent istället..) Ja, det går nog bra. Får försöka hålla mig vaken inatt så jag vänder lite på dygnet. Har redan börjat lite smått med det, hoppas grannen partar inatt också bara!

Btw, kollade på sista Sagan om ringen filmen igår. Jag fattar inte slutet.. Dom har precis räddat världen, allt är guld och gröna skogar.. VAD gör Frodo och Gandlaf då? Jooo, dom döööör! FRIVILLIGT! Vad är meningen med det liksom!? Då hade dom lika gärna kunna gett tillbaka ringen till "evil eye" där.. Snacka irriterad jag blir på såna där filmer... Då var Paranormal Activity myyycket bättre.. Den filmen har iallafall en mening...

Nej, vilket värdelöst inlägg.. Skäms! Ska åka till mamma och pappa idag. Juulmat.. Tur att det är ett heeelt år till nästa jul.. Fast man äter ju samma mat på påsk.. Hmm.. Nu blir det duschen!!!

Paranormal activity..

..Finns det en film som heter.. Den var äcklig! Usch, får se hur mycket jag sover inatt!

Nu ska jag pilla in en prilla och ställa mig vid diskbänken.. Eller ja, så fort min iPod laddat klart!

Ville bara berätta att den filmen inte var trevlig så ingen tittar på den ensam ikväll! Det kan sluta med att den personens förlädrar får en alltför vuxen dotter mellan sig i sängen inatt!! (Jag hade lagt mig där om jag bott hemma vill säga!)

Byyyee!

Dagen efter.

Här sitter jag, älsk lagar mat och lyssnar på min iPOD.. Vilken bra julklapp han kom på! Har lagt in massa filmer på den nu också, har sett en. Ska titta på nästa i sängen ikväll!

Ja, som sagt, snart mat. Fläskfilé och potatisgratäng. Har varit på ICA en snabbis, köpt en kalender tills jag ska börja skolan så jag kan hålla ordning på allt! Så nu har jag en privat och en skolkalender.

Nu ska jag ligga på spikmattan ett skuss.. Sedan ska här ätas och diskas..

Goood Juuul!!

God jul på er allesammans! Jag har redan öppnat mitt paket från älskling!.. En Ipod Nano 8 GB.. Tack mitt ♥!!

Nu sitter den så fint på laddning.. Ska sitta där i 3 timmar så runt halv två så är den redo. Då ska det läggas in musik och sedan bär det av mot Gnarp. Kommer vara hemma lagomt till Kalle Anka, och klockan fyra ska vi äta mat hos mormor och morfar. Tyvärr kommer ingen tomte till oss iår, men han har redan lämnat alla julklappar! Så vi får agera tomte själva. Efter en liten julklappsutdelning så bär det av hem till Tjärnvik, då kommer P-A och Maria upp och vi byter julklappar där med. Lite familjespel och skratt senare åker nog jag och mitt ♥ hem igen till kissarna och julgranen och myser heela natten! Igår kväll spelade han till och med bingolotto med mig!! Debuten på fem år! Det var väldigt mysigt! Bingolotto, vin, cider, öl och ostkrokar!

Nu ska jag ställa mig i duschen, tror även jag ska lägga en ny ansiktsmask!

GOD JUL!!

Julgran!

Så, nu har vi äntligen fått upp en julgran! Det var ett h-vete att hitta en.. Det fanns inte en enda riktig gran att få tag på här i Hudiksvall.. Så efter mycket om och men så fick vi tag i en plastgran på ÖoB.. Den får duga, man måste ju ha en julgran! Den är nu klädd!! Jag hade en julgransstjärna men, den var lite för tung så den kunde vi inte ha. Då hittade jag en jätteful fågel i kartongen jag fick efter farmor, så den fick sitta där istället.. Här får ni en halvtaskig bild på den!



Ja, inte den vackraste, men nåt måste ju sitta i toppen..



Ja,  ni får helt enkelt vrida på huvet.. Den duger som sagt iår.. Lite tunn i mitten men annars så!

Nu ska jag lacka paket! Och dricka glögg såklart!

Julklapps hysteri

Ja, idag börjar det för vår del! Har inte så många julklappar kvar men det ska likförbannat trängas nere på stan.. Ska även köpa älsks julklappar. Gud, nu ska man köra iväg honom också.. "Gå och titta på det där du så kommer jag snart...." Funderar på att åka iväg och göra allt det där nu innan han kommer hem.

Vart faen ska man hitta julgran då?! Jag säger som Filippa:"Stjäl för fan inte en julgran, då åker du nog in på livstid, kan jag lova!!!" Sverige, Svergie..

Nej, nu ska jag göra mig klar!

Ta hand om sig sj kväll..

Såhär ser Malin ut en tisdags afton när hon bestämt sig för att "ta hand om sig själv"... Inte vet jag.. Kan meddela att det känns att den innehåller MINT!!!!!



Plus att jag nös nyss så den är heeeelt sprucken nu.. Får väl se hur detta blir..

Folk i överflöd..

Hemma från stan nu, och guud vad folk det finns i lilla hudiksvall.. Blir bara chockad! Skulle ju ha tittat på vad jag ska köpa imorn, men det blev inte av.. Hann aldrig in på någon leksaksaffär. Men älsk slutar klockan två imorn så vi hinner ta en runda då.
Älsk skulle även överraska mig med en julgran idag. Han stannade på OKQ8 där dom har sålt hur länge som helst. Men självklart var alla slut. Så jag HOPPAS vi får tag på en till imorgon! Vill verkligen ha en gran!! Så om det är någon som vet var man kan köpa en här i Hudiksvall så säg för faan till!!

Usch, nu är jag helt slut.. Har även tvättid klockan nio, så nu ska jag lägga mig i soffan två sekunder och vila ögat.

Mårrn!!

Jag sitter och lyssnar på tomtar. Dricker kaffe. Tittar på tv..

Skulle ju haft körlektion idag, MEN, min körlärares son blev sjuk inatt så den blev inställd. Men inte gråter jag för det! Då blir det en dag på stan med mor och syster istället! Det går lika bra! Det ända som är synd är att pengarna inte kommer förrän imorn... Hmmm.. Men jag får väl titta på vad jag ska köpa istället..

Nej vafan.. Hur faan ska man göra med katter som skiter utanför lådan!? JÄVLA KINKIGA DJUR!!!

Känner mig kreativ idag.. Synd bara att allt är klart här hemma nu då.. Skulle sparat lite från igår.. Får väl ta och dra snabeldraken en omgång till då!

Nu kommer det tomtar!

Sitter och diggar Frondas låt - Nu kommer det tomtar! Gooddiee!

Ska ta en titt på Jag vet vad du gjorde förra sommaren.. Sedan händer inte så mycket mer här hemma ikväll! Imorgon kl 12.45 så har jag körlektion.. Ska då köra mindre landsväg. Ja, blir nog bra om det inte kommer nå mer snö så det inte blir plogat..
Ska nog även åka med syrran på stan imorn. Får se om hon ska in.

Gnatt Gnatt!

Fyyyy

Jag stinker klorin.. Nej, jag har inte tvättat mig i klorin, men jag har tvättat toan i det. Och tydligen så fastnar skiten i huden... Luktar som ett badhus...

Iallafall så har jag nu städat heeeela lgh.. Jag har till och med dammat karlns datorbord (vilket jag svor en ed på att inte göra, och det märktes att jag inte gjort det...) ... Faaan vad DAMMIGT! Säkert en centimeter tjockt.. Inte konstigt karln blir täppt i näsan när han sitter där!! Ja, nu är det iallafall rent.. Och det luktar så gott när man städat! Wonderfullll!!

Nu dricker jag en kopp java, dricker bubbelvatten och sitter här som en nörd. Ska slå på en bra film och glo på istället. Sedan väntar jag på att karln ska komma hem med alla pengar så jag kan köpa snus.. Sluuuuuut..

Put A ring on it.

Godmorgon! Här hemma sitter jag, LEDIG.. Känns myskoxe.. Men skönt ändå..

Jag hade i mitt stilla sinne planerat att göra klart ALLT inför jul nudå men vart FAAN tog pengarna vägen!? Jesus.. Ja, det får bli den 23.. Som alltid..

Ikväll vet jag inte vad som händer.. Karln kommer väl hem runt sju, så jag blir själv ända till dess.. Ska nog passa på att storstäda iallafall! Kan behövas. Tappar alltid farten efter disken..

Meningen med en halkmatta...?

När jag skulle duscha och klev i badkaret (i vilket vi har en rosa halkmatta) så höll jag på att halka och slå mig fördärvad.. Jag bara undrar, vad är meningen med en halkmatta om den sitter så dåligt att den glider undan när man ställer sig på den...??

Snööööö

Japp godmorgon kära församling!

Klockan är halv tolv, men jag har varit vaken sedan halv nio. Och på den tiden har jag hunnit: koka kaffe, dricka kaffe, ätit en pepparkaka (eller två..), somnat om, haft snöbollskrig inomhus och nu ska jag ställa mig i duschen. Angående snöbollskrig.. I all ära UTOMHUS, inomhus är inte så jätteroligt. Det är roligt i stridens hetta, men efteråt kommer det där tråkiga med att städa upp.. Det struntade jag i iof, men jag bara varnar. Jag struntar i det och låter strumporna suga upp dom våta fläckarna! Det går på det viset också.

Nu ska jag som sagt ställa mig i duschen och prova det nya schampoot och balsamet jag köpte igår. Ska nog koka nytt och fräscht kaffe sedan. Gött.. Inväntar nu lönen som kommer på onsdag så jag kan handla alla julklappar som är kvar. Det svåraste är nog till barn.. Usch.. Ja, det får jag lösa sedan!

God Jävla Jul!

Usch..

Känner mig sådär lagomt borta.. Vet inte hur jag ska göra saker och ting.. Tycker det är lite tidigt att lägga sig, men är ändå så trött så jag skulle somna OM jag lade mig! Nääe, det här är inge kul!

Även att jag måste göra rent i kattskitlådan... Hmm.. Roligare har jag ju haft en lördag kväll.. Kan man tycka.

Nu är jag iallafall ledig till den 29/12. Sedan jobba 2 dagar och ledig igen. Underbart. Fast inte så underbart kanske när lönen tittar förbi.. Men jag känner att det är dags nu, att ta lite ledigt och ladda upp batterierna! För mina batterier är slut.

Vill handla julklappar och julsaker! Vill ta in julgranen nu och pynta och göra fint, så man får den där juliga grandoften! Men det är en bit dit. Måste köpa julgransfot, julgransmatta, julgranskulor, glitter m.m.. Så det känns som att lönen försvinner foooort! Men jag vill helst betala in alla räkningar först (om dom hunnit komma innan den 23 vill säga) så vet man hur mycket man har att röra sig med. Blir väl ungefär 7000-8000 kvar att handla mat och julprylar för. Men har inte många julklappar kvar ändå, så det löser sig nog!

Igår var btw Filippa här. Vi snacka skit över ett glas vin. Alltid lika trevligt med lite sällskap. (Du fattar vem jag pikar Filippa, eller hur?!) Nä men en kvinna, som förstår vad jag pratar om!

Nu ska kattskitslådan städas och sedan bärs täcke och kudde ut på soffan där jag kommer slockna som jag vet inte vad tittandes på Piraterna från KARRABIEEAAN!!! (Felstavat med flit, så ni snorungar inte har nåt att klaga över!! Moahahah!)

Handboll.

Idag var det match nere på badhuset.. Gnarp-Strand. Gnarp vann såklart.  Hoppas vi vinner serien iår igen!

Var även på lite affärer och rännde. Planerar lite julklappar tills jag ska ner på onsdag. Så det ska gå fort menar jag.

Nu i eftermiddag så blir det städning här hemma. Ska dammas och torkas överallt. Plocka ihop all tvätt som ska tvättas på tisdag. Ska springa ner och titta om man inte kan få tag på en tvättid ikväll. Hur mycket tvätt som helst.

Nu ska jag påbörja min städning med att diska. Kommer nog bara så långt, brukar tappa farten efter det...

7d.

Japp, där kommer jag befinna mig till 22.00 ikväll. Sedan ÖNH-Mott imorn. Nästa vecka är jag ledig! Såå sköönt! Så då ska ALLT fixas innan jul. Myspys!

Nu ska jag göra mig klar för arbete. Tänkte nästan ta en snabbdusch tror jag. Skönt är det!

Filippa, du får väl komma förbi så kan vi reda ut om du gillar det eller inte! :) Finns bara ett sätt att få veta! ;P Puss vännen! ♥

Juuul!

Nu snöar det för fullt! Mysigt mysigt. Jag dricker en kopp te och tittar på tv. Kikar även ut ibland och glor på snön.. ^^

Varit hemma idag. Heeela natten låg jag vaken, magen som vanligt. Men NU har jag garderat mig med 2 (TVÅ) tabletter.. Hoppas det hjälper bättre! Somnade runt halv fyra inatt och vaknade sju.. Fast sedan somnade jag om igen och vaknade vid ett. Imorn blir det iallafall jobb. Hoppas bara kissarna kan hålla käft inatt så man slipper ränna upp en gång i halvtimmen. Tror dom jävlarna är mörkrädda!! Skitkatter!

Jag har inte just nå vettigt att skriva om, förutom till Filippa.. : Tycker du om Amaretto?? Det smakar bittermandel! Du gillar väl inte ens doktor pepper. Inte för att jag inte vill ha hit dig, jag kan ju bjuda på nåt annat! :) Du får komma förbi imorn kväll då, eftersom vissa är ledig då. ♥

(Hon kommenterade förra inlägget...) Nää.. Nu ska jag slå av denna dumburk och sedan gå i säng. Blir en tidig kväll ikväll!  Poss!

De stååååår!!

Alla sidor på mitt pepparkakshus alltså.. ^^ Aaa, måste iallafall inhandla en spritser till nästa år, det är en sak som är säkert! Men det blev ändå ganska bra för att vara första gången jag bakar ett! Bakade även pepparkakor medan jag ändå var i farten.. Nu luktar här jul! Har även gjort apelsiner med nejlikor så det luktar också! Ooooh vad mysigt!

Nu ska jag ta en amaretto med is i och bara chilla på soffan!

Pepparkakshus!

Vill börja med att tacka arbetskamraterna för en jätterolig fest igår!! Den kommer jag aldrig glömma!!

Nu tror jag att jag ska ta och ge mig på pepparkaksbak och husbygge. Ska även sätta nejlikor i apelsiner så man får den där juliga lukten!

Jag hör av mig angående mitt pepparkakshus! Om det står eller inte! ^^

Total Lycka!! ^^

Det går inte att beskriva! Känslan just nu är så underbar!! Jag har kommit in på sjuksköterskeutbildningen! Jag trodde att det var kört för min del, men ICKE!! Jag är lycklig just nu! Det är underbart! Nu vet jag vad jag ska göra, jag slipper tänka på att vara arbetslös, jag får för visso ta studielån, men det spelar ingen roll! Det kommer vara värt det! Åååh, vad glad jag är!

Uppå allt detta så kom Filippa hjärtat upp en sväng! Det var såå länge sedan vi träffades.. Vi har setts bara en snabbis någon gång ibland när vi mött varandra men det var riktigt roligt att se dig igen! ^^ Snacka lite skit, dricka ett glas rödtjut och få höra hur du haft det! Det ska helt klart göras om! Måste även ta tag i det där att umgås allihopa, så är det bara. Det var ju vi fem hela gymnasietiden och vi lovade varandra att aldrig tappa kontakten. Därför bestämdes idag (av Filippa och mig) att den 26/1-10 så blir det party! Jag fyller 20 och det ska förevigas! Det bara är så! Så då ska det anordnas ett brakkalas då vi ALLA kan vara med. Ledighet ska ordnas nu innan decembers slut! Gud vad roligt! ♥

Nu ska jag lägga mig, helt överlycklig av denna underbara känsla! Jag vet att om lite drygt 3 år är jag sjuksköterska. Då är det jag som får nobba arbetsuppgifter som inte tillhör "mitt arbete".. Skämt och sido, det känns som att det är rätt val, och det är väl det viktigaste! Lyckan är total!!!!!!!

Hemma igen!

Det är inte helt fel heller! Gud vad det är skönt att komma hem ibland.. Känner mig väldigt, väldigt hemma i Gnarp också, men det är ändå inte samma sak!

Idag var vi ut till Birsta jag och älsk. Vi handlade lite julklappar och lite små kollijox hit hem. Roligt att komma iväg lite!

Nu ska jag sminka av, byta till pyjamasen och slå in julklappar! Mysigt!!

Hemma hos mor och far...

Mamma är i Bergjö och jobbar på nån pubafton där.. Kommer väl inte hem förrän inatt någon gång, antar jag. Vi sitter och kollar på tv. Missarna fick följa med den här gången. Dom springer nu runt här hemma som dårar. Ena sekunden är dom skiträdd andra ligger dom och gosar. Deras mor är ute, hon var inte såå happy över att dom följde med, fräste som en idiot! Men hon insåg väl att det är bäst att vara ute medan dessa jävlar är kvar.. Hehe.

Nu blir det snart sängen.. Imorn bär det av till Birsta för att försöka hitta några julklappar. Får se hur det går..

Gnatt gnatt!

Pucko!!

Ja det kan man säga!! Vem fan glömmer en körlektion??! Det kostar ju liksom likförbannat 670:-, även om du inte kör! Men, som tur är har man den allra bästa körläraren som hämtade upp mig här hemma! Så jag fick köra iallafall. Sedan drog det ut lite på tiden också, så jag körde ungefär 70 minuter i vilket fall! :)  Tack för det!

Nu ska jag bara sitta i soffan. Jobbar och står i fast att magen krånglar, kanske lite mer än vanligt. Men jag säger bara de, jag blir ju inte friskare genom att vara hemma! Snarare sjukare!

Imorn är det fredag, helt underbart! Då blir det först jobb sedan blir det hem till mor och far, ska även träffa svärfar en sväng eftersom älsk och han ska laga våran bil. Men vi sover i Gnarp imorn och sedan på lördag bär det av mot Sundsvall och julklappsshopping! :) Nice!  Så ser våran dag ut imorn. Nästa vecka börjar älsk skolan. ;) Då ska han gå en utbildning om tunga maskiner! Så då ökar han sina chanser att få ett jobb, vilket gillas hårt!  :)