Klippning.

Idag hade jag klippning. Gud vad skönt att få det gjort! Nu kan jag äntligen lämna mössan hemma! Ska färga det hos mamma ikväll, sover nog där också eftersom det är handbollsmatch imorgon borta i Sandviken. Åker dit vi med. Brorsan spelar.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och pilla på nya håret lite! ^^

Droghandel??

Vafan är det för namn på ett apotek?! Kronans Droghandel! Hah, höll på att dö när jag var in på apoteket, eller just de, Kronans Droghandel igår. Höhö hoho.

Ja, och va fan kan inte jag få billigare p-piller för?! Varför ändrar dom så att när man fyllt 20 får man betala fullt pris, när man får gå på ungdomsmott tills man blir 23.. Kul att betala dryga tusenlappen för p-piller. Billigare att använda abort som preventivmedel..
Ja, snacka om att jag länsade min mans konto igår. 500 spänn för alla jävla tabletter.. Trevligt.. Och INGENTING görs heller.. Dom tycker nog att jag ska betala 500 spänn i månaden + lite till för alla jävla alvedon askar jag får köpa till eftersom dom vägrar skriva ut alvedon. Tradolan skriver dom ut så det skriker om det, men alvedon är farligt de..

Jag är inte på mitt bästa humör idag som ni kanske hör. Word funkar inte så jag kan inte göra klart min hemtentamen och magen krånglar. Ska fan dra med mig karln på en promenad nu när han kommer hem, kanske lite friskluft hjälper? Ett besök vore också bra.. (Fatta piken my friend! ^^)

Trött.

Har en tröttedag idag. Mer behöver nog inte sägas. Magen krånglar så lika bra att svälta idag..

Dessutom, som grädden på moset, så har jag en massa saker som måste fixas. Sjukhuset bokar in undersökningar som jag gjort x antal ggr förr, som inte funkat då, jag fattar inte varför dom ska hålla på?! Dom ska föra ner en sond via näsan ner till tunntarmen och spruta ner kontrastmedel inför en röntgen. Gjorde det 2 ggr för nåt år sedan. Första gången kom läkaren inspringandes och skrek, när sonden var nere och då ssk precis skulle spruta in kontrastet, att jag var alldeles för ung för just den röntgen. Ok, tänkte man då. Dom hade haft min remiss MINST 2 veckor, ingen som reagerat på personnumret??! Andra gången kom dom inte ner i tunntarmen för att den nedre magmunnen inte öppnade sig så efter säkert en timme avbröt dom för jag var helt utmattad. Så nu ska dom göra om skiten.
Och jag kan ju lova att det inte är den trevligaste undersökningen man kan göra. Kräkreflex på kräkreflex..

Efteråt har jag för mig att dom sa att man kunde få dricka kontrastet också, men då måsta man sitta där i typ 2 timmar innan man kunde göra undersökningen. TACK FÖR DEN!! Jag hade gääärna suttit där i 7 timmar bara jag slapp den där jävla slangen!! USCH! Så jag måste dit och skälla på dom igen.

Tycker dom kan sätta i den där jävla sonden när jag ändå ska sövas den 8 mars. Röntgen ska dom göra den 11, så jag går gärna med den nere i 2 dagar, bara jag slipper det där att föra ner den! För man kan ju inte få lugnande heller, för jag måste kunna till röntgen"apparaten". För jag menar, det finns ju inte en enda rullstol på ett sjukhus. Rullstolarna i entrén är bara fejk.. Dom finns inte egentligen. Det är en synvilla för att folk ska tro att det är ett riktigt sjukhus..

Nej, en sak kan vi konstatera.. FY FAN för Hudiksvalls sjukhus....

Städning!

Har städat här hemma som sagt. Skönt att ha det gjort och att kunna koppla bort det iallafall nu i veckan när det är så mycket som ska göras!
Kom på att jag har körlektion imorn 10.45 och det var inte så roligt eftersom jag hade tänkt att träna innan jag ska på cul kl 12.30 men, det får la bli på onsdag då.

Tänkte försöka sätta mig med examination 3, så gott det går, men det går inte så bra! Dels måste man gå i säng snart eftersom jag ska kliva upp 8 imorn (jag vet att det inte är tidigt, men en prinsessa behöver sin skönhetssömn!) och sedan är jag helt tom i huvudet om vad jag ska skriva. Jag behöver liksom den där "relevanta litteraturen"!! Men, jag får som sagt ta med datorn imorn då så kan jag knåpa ihop allt nere på cul då. Lättare att skriva på datorn än på papper. Eller det är det väl inte eftersom jag måste ta med datorn överallt då, men ja, ni fattar! Bara dubbelgöra annars!

Nej, nu ska Malin tvätta av sig och gå i säng.. Trötter tös..

Ica.

Har nu varit på Ica. Tur att det är billigt med mat.. Notera ironin.. Fan, ska man köra lchf så springer summan lätt iväg! Men får väl se då, första gången jag kör det "helhjärtat", om min mage står ut med det hela. Man får väl hoppas. Och jag hoppas att det ger resultat, annars vet jag inte vad jag gör.

Nu håller jag på att frysa ihjäl, så jag ska vara duktig och städa här hemma. Nästa vecka blir det inte mycket tid till städning så lika bra att köra igenom ordentligt när man kan! Inte det roligaste, men med snabeldraken får man upp värmen iallafall!!

Sedan blir det middag!

Kära söndag.

Idag hade vi höga tankar om att ta en promenad. Men den gick i stöpet när vi fundersamt tittade ut genom fönstret.. Med rynkad panna gick vi och lade oss i soffan igen.. Shit the same sa vi i kör.

Ja, så idag ska vi iallafall ta oss ner på ICA, med bil eller apostlahästar återstår att se. Vi ska handla lite sallad m.m till middagen ikväll. Och en och annan mörk choklad lär slinka ner i kassen också.

Nu ska jag klä på mig och diska undan resterna sedan min choklad mousse igår. Sedan ska snabeldraken fram. Det är ett ont måste. Tyvärr..
Min träningsvärk blir inte bättre precis heller..

Grattis till Sara och Patrik som fått en liten tös! ♥

Sunt förnuft?

Jag trotsade mitt idag. Bara för att min karl har åter igen börjat med den såkallade lchf dieten. Sure tänkte jag, men jag ska tametusan ha något gott i magen ikväll, det är faan lördag.. Så jag tog på mig dom tunnaste byxorna som jag hittade i min garderob (som jag städade ur igår kväll, fin sysselsättning en fredagsafton btw..) och mössan med störst hål i. Det fick jag tyvärr ångra halvvägs framme.. Det blåste så kallt att mina ögon nästan frös till is! Och jag skojar inte. Funderade på att vända hemåt igen, men då kom mitt sockersug fram, satte sig på min högra axel och sa inte: DU SKALL TAMETUSAN HA SOCKER I DIG IKVÄLL! Så det var bara att fortsätta.. Men tur sa jag, att det är varmt inne på ICA..

Köpte iallafall så jag kunde göra egen "fettsnål" choklad mousse. Det vill säga 4 dl vispad 40% grädde, 40 g (minst) 70% choklad (med mint för min del) och sedan ett paket finncrisp så man har frukost imorn.. Man smälter chokladen och häller ner i den vispade grädder och "vänder" så fint ner den. Ungefär en-två teskedar senare kräks Malin.. Nej, men det är vääääldigt mättande och helt perfekt! Man äter lite och det är ju en klockren efterrätt på lchf vis. Iallafall sitter jag nu här nöjd och belåten. Ska ställa mig i duschen nu en låååång stund och sedan ska jag bara mysa i soffan. Något plugg har det inte blivit idag, men jag har bokat ett grupprum på cul på måndag em så jag kan ha den där förbannade "relevanta litteraturen" som krånglar till det hela. Men denna uppgift tar nog inte så lång tid bara man kommer igång. Måste posta den senast på fredag. Och jo, ni läste rätt.. Vissa högskolor använder sig fortfarande av snigelpost. Enbart för att uppgiften ska vara anonym tills betyg satts. Men men, en gör så gott en kan!

Nej nu, duschen och sedan myselipyseli i soffan, helt själv, en lördag kväll, då min karl sitter vid datorn..

Träningsvärk har jag också.. För den som undrar!
Gnatt!♥

Godkända!

Det blev vi på examination 1!! Gud så skönt det känns, att man är klar med iallafall en uppgift och kan lägga den bakom sig, man kan liksom släppa det nu och bara se framåt! Wonderbart!

Varit på CUL hela dagen. Imorgon har vi bokat in en visning av alla maskiner på Hudiksvalls Gym så vi ska gymma lite. Dags att börja träna lite nu, det börjar bli för mycket. Och så som jag pendlar i min vikt är inte nyttigt det heller. Får försöka hitta någon balans mitt i mellan.. Köpte iallafall ett par helt underbart sköna träningsbrallor. Dom jag har är det lite hål i här och var. Så skönt med nya. Bara ett par ordentliga skor kvar nu då. Ska köpa ett par så fort pengarna rullar in på kontot!

Nu ska jag duscha en snabbis, sedan ska här bara mysas resten av kvällen. Imorgon blir vi klar med examination 2 också sen måste jag fokusera på examination 3. Men det får bli på fredag så man kan vara lite halv ledig någon dag nästa vecka! Sköönt!

Nej, ses!

Jävla doktor....

Usch, allt känns så tugnt just nu. Även fast jag inte visar det utåt, men innerst inne vill jag bara skita i allt och ge upp mitt liv känns det som...
Det började idag, jag fick en kallelse till en gastroskopi (vilket det står i min journal att jag inte utsätter mig för i vaket tillstånd!!!!) den 4/3.. Jag blir flygförbannad så jag och mamma går upp på kirurgmottagningen. Det visar sig att läkarna i Uppsala ordinerat denna undersökning (fine) men jag tycker att läkaren kan väl skriva det i remissen då?! Så jag vet eftersom sist vi pratade med honom så skulle han skicka en remiss till Uppsala.
I vilket fall träffar jag en riktigt sur ssk där som jag inte slängde ut genom fönstret från femte våningen... Jag frågar när min läkare jobbar nästa gång och hon svarar på torsdag. Ok sa jag. Då klämmer hon ur sig som om jag vore två år: "Men du förstår väl att du inte bara kan komma upp hit och förvänta dig att få träffa honom??!!!!" FUCK YOU MTF!!! sa jag inte och gick vidare till endoskopin (vilka jag behövde prata med ang. gastroskopin..) Där träffar jag istället VÄRLDENS TREVLIGASTE ssk som ber om ursäkt och tycker det är bedrövligt (hon fick det att låta så iallafall!) och lovade att fixa så att dom skulle göra den under narkos. Tack sa jag och vi gick därifrån. Jag passade på att inte peka finger åt surpuppiluran till ssk när vi gick.
Iallafall så ringde den braiga ssk mig klockan fyra och berättade att hon fixat allt nu, jag ska vara på dagkirurgen klockan 7.30 den 8/3 och gastroskopin ska göras i narkos. WONDERBART utbrast jag inte i telefonen, men nåt i den stilen. Tackade hemskt mycket för hennes insats!

Jag fattar inte.. Dom har velat göra en gastroskopi i över ett år, jag har tvärvägrat och sagt att då får ni söva mig. Vafan är problemet!? Jo ser ni, då får man vänta så länge innan undersökningen eftersom man måste boka en op-sal och bla bla bla.. Jo kyss Karlsson, jäklar vilken väntetid!! Om man räknar bort lördag-söndag där då mellan den 4-8 så blir det en fredag... Fyra dagar.. Liksom HALLOJ!?
Dessutom kör alla läkare med: "Men lille vän du får ju lugnande!!" SO WHAT!? Efter alla jävla misstag ni har gjort så kan ni väl faan kosta på mig lite narkos!? (Tiden innan jag fyllde 20 och får betala för mig själv!) Men nu så gick det jävligt bra med lite narkos, som sagt... Jag betalar själv...

Ja, så allt känns precis som en groda utan ben... HOPPLÖST!
Dessutom satt jag och kollade på schemat för den dagen då, självklart ska vi vara i Gävle den dagen med en massa metodövningar och shit, så det missar jag ju då.. Men men, jag får ta igen det på annat vis. Visserligen blodtrycks- och pulsmätning och det får väl mina gamla vårdlärare hoppas på att jag kan eftersom jag är nyutbildad uska, men det har väl kommit nya rön nu om hur man gör. T.ex. stå på ett ben medan du mäter pulsen bakom örat..

Nu ska jag iallafall inte skriva nå mer om mina bekymmer här.. Ska ta en snabbis i duschen, eller ja, det där blev ju fel. Jag ska DUSCHA en SNABBIS eller ta en SNABBDUSCH, som man vill det där. Sedan blir det sängen!

GoodNatt!♥

Tack för diskningen idag btw MOR! :) Skönt var det att komma hem! ♥ (Mamma lånade min lgh idag medan "jobbilen" var på service, och då diskade hon, efter stränga order över vad som gäller i min lgh. Besökare tar hand om disken! Regel nr.1...)

Hej ho, lets go!

Ja, idag dagen i ära har jag diskat, plockat undan i vardagsrummet och bytt sängkläder.. Min karl däremot har : druckit kaffe och ätit tårta, direkt efter att jag diskat.. Han kan väl vänta åtminstone 5 minuter? Han har dessutom spillt tårta i vardagsrummet så det är numera tårta på vardagsrumsbordet och en tallrik + en kaffe kopp... Så tacksamt var det.. Sängen har han inte hunnit till ännu.....

Nej, skämt å sido. Jag klurar var dag över diverse examinationsuppgifter och funderar hur faan jag ska klara detta.. Men det går nog.. Jag behöver bara ett bollplank. Och "dessa" bollplank träffar jag på tisdag på CUL.. Det känns bra att diskutera. Hjärnan funkar myyycket bättre då!

Nu ska jag se klart Big Mama och njuta av lite soda streamer cola.. Men ja, ska försöka blogga lite mer.. Nu när datorn står i sovrummet blir det inte så mycket. Man spenderar inte så mycket tid där, förutom när jag sitter och skriver på diverse uppsatser, men då skriver jag ju dom.. Ja, anywho.. Ska försöka! Statistiken sjunker sakta men säkert! Puss på er och ha en trevlig lördags afton!

Ett tag sedan sist.

Det var ett tag sedan sist, men gud vad lite tid man egentligen har när man pluggar.. Det är inte mycket tid iallafall! Men det går bra, idag t.ex. gjorde vi klar första examinations uppgiften och det känns bra! Skönt att man kommit igång ordentligt!

Nu ikväll har jag suttit och letat vetenskapliga artiklar till examination 2. Har hittat en jättebra artikel (med lite , lite hjälp från syrran) så den är sparad på usb-minnet. Ska tas med imorgon när vi ska ner till Gävle på "metodövning" så jag kan skriva ut den åt resten av gruppen. Metodövningen ja, vi ska mata varandra, tvätta och massa mer. Vi ska helt enkelt få uppleva hur det känns att vara i beroendeställning.. Blir nog ganska kul tror jag! Väldigt nyttigt med sådana övningar, så man inte bara sitter på en föreläsning i tre timmar. Och imorn är även sista dagen vi behöver åka till Gävle på två veckor. Sedan är det självstudier. Skönt, att slippa sitta på tåget i en och en halv timme typ, och sedan heeeelaaa dagarna i Gävle så man är inte hemma förrän sju.. Drygt. Men som sagt blir vi i Hudiksvall sen.

Nu ska jag krypa till kojs.. Blir tåget som går 06.39 imorgon till Gävle.. Dryga tider. Framme åtta och seminariet börjar halv nio.. Najs bajs.. Usch..

Godnatt Godnatt!

Hemma igen.

Har varit till Gnarp en sväng idag. Mamma fyllde ju år i torsdags, så var hem och grattade henne nu. Hon fick en fin "skjortklänning" och en scarf av pappa, sedan fick hon ett jättefint halsband av oss alla. Ett hjärta med stenar runt om. Jättefint, och ganska dyrt.. Men det är hon helt klart värd, min mamma! ♥

Nu sitter jag här i leggins och pyjamas tröjan och morgonrocken såklart! Tok skönt. Ska ta en cider tror jag, proppmätt efter maten hemma i Gnarp. Gött var det! Men en cider går nog ner. Tar nog kanske en cider och sätter mig och skriver lite på examninationsuppgift 1.. Måste bli klar med den. Imorgon ska jag städa här hemma, och jag har ändå inget bättre för mig nu. Klockan är inte ens åtta och jag skulle LÄTT somna om jag tittade på tv nu.. Samma visa tre dagar nu. Somnat innan nio och vaknat typ tio dagen efter.. Men men.. Det är väl magen som gör det.

Nej, plugga lite, ta en cider och ta ett grillchips.. Det är min kväll det!

En dag på CUL..

Vad kan en dag på CUL vara?! Alldeles, alldeles underbar!! Eller ja, där tog jag i lite kanske. Nu har vi iallafall jobbat klart med studieuppgift 2. Vi har också tittat på examinations uppg. 1. Tvåan är klar, vilken var en "förberedande" uppgift till examinationsuppgift 3.. Ja, det känns bra det här.. Ehrm..

Nu ska jag iallafall göra mig klar inför revy ikväll. Svärmor ska bjuda oss eftersom vi båda fyllt år. Det är mat och revy då. Dock lite dyrt med dryck, 50 spänn för EN (1) cider, och det ingår inte ens till maten.. Sjukt. Men men.. Får väl se hur bra det är..

Sedan bär det av hem igen och imorn på dagen så ska vi åka hem till mamma och pappa och fira mammas födelsedag! Hoppas hon blir glad för presenten! Det tror jag!

Nej, nu ska jag göra mig klar. Har även tagit en fruktstund idag. Duktig jag är!
Byee..

Nu är dom hemma, och mitt skrivbord är fixat!

Nu är mina missebarn hemma. Allt har gått bra och dom är piggare än förväntat! Skönt. Dom vinglar bara lite när dom tassar runt, men inga kräkningar och dom har t.o.m gått på lådan. Så det är ju bra!

Skrivbordet är också ihopskruvat nu så detta är numer min "arbetsplats". Ska sätta igång direkt och plugga lite. Vilken skillnad att sitta upprätt istället för böjd som en ostkrok när man skriver. Nice.

Nu ska vi äta något, ska även ge missarna lite vatten! Hörs!

Mina små hjärtan!

Just nu sover dom nog.. Älsklingarna! Ska hämta upp dom vid två igen. Usch vad dom kommer må dåligt då! Förhoppningsvis har jag mitt skrivbord hemma och ihopskruvat då så jag kan passa upp på mina missar!

Aja, nu ska vi äta lite varma mackor och dricka juice till frukost. Grattis till min mor som fyller år idag!! ♥♥

Vetrinären!

Stackars mina katter ska kastreras idag! Tyvärr är det ett nödvändigt ont... Usch, tycker så synd om dom!!

Dricka kaffe och väcka karln.. Hörs!

Gud vilka långa dagar!

Det börjar bli riktigt jobbigt för kroppen! Man blir så himla trött! Somnade nästan på föreläsningen idag.. Usch, men imorn behöver vi inte åka till Gävle, utan vi har bokat ssk-rummet på CUL. Vi har t.o.m ett eget studierum vi ssk på CUL. Där finns dator och diverse litteratur som kan vara användbar under studietiden. Känns bra. Fast som vanligt finns inte dom böcker man behöver.. Men jag har iallafall fått mina böcker nu. Och vi fick tips på vilka kapitel vi skulle läsa också inför div. studieuppg. m.m så jag ska kolla lite på det tänkte jag. Får kliva upp med älsk imorn bitti för att hinna titta igenom det sista till imorn. Usch, det är mycket nu..

Var inte framme i Hudik förrän typ sju ikväll. Sedan bar det av mot svärmor och svärfar, skulle låna en kattbur till på torsdag då mina ska "snöpas". Har ju redan en, men dom är lite för stora för att sitta i en tillsammans, det var annat förr när dom var små! Klockan rusade iväg när vi var där så vi var inte hemma förrän tio. Hade tänkt åka förbi mamma och pappa också, men det blev så sent. Måste ändå upp tidigt imorn!

Ja, det var väl min dag lite kort beskrivet. Något roligare än så har väl inte inträffat..
Hörs imorn! Godnatt!

Kort inlägg.

Det blir ett kort inlägg idag/ikväll. Dagen har varit jävligt dryg, först 2 föreläsningar, inte en timme heller utan helst tre.. Skit samma. Jag överlevde dom iallafall. Vi skulle ha gått till fyra, men fick sluta lite före tre ungefär. Vi gick ner på stan och tittade lite i affärer. Sedan begav vi oss mot stationen och var där i god tid. Först fick vi vänta ca fem-tio minuter innan tåget kom fram. Sedan stannade tåget x antal gånger efter vägen. I Iggesund blev vi stående 20-25 minuter.. Så när vi äntligen var framme i Hudiksvall så fick jag jogga till stadsbussen för att hinna med. Kul liksom med en ryggsäck på 5 kg.. Hann med i sista sekund och insåg att jag var döende kissnödig... Klarade i vilket fall av att hålla mig tills jag kom hem, men där hemma är det en trevlig syn som möter en.. Ett diskberg sedan i lördags.. Lagom roligt! Även att vi tog 16.16 tåget hem för att slippa komma hem sju.. Vilket vi gjorde ändå nu då. Tji fick vi.. Så nu ska jag ställa mig och brottas med det berget en stund för att sedan hoppa rakt in i duschen och vidare i pyjamasen.. Sedan blir det till att läsa. Har ju även hållit på att läsa fel kapitel i fel bok såklart, så har typ bara 100 sidor att läsa, till onsdag. Och hur det ska gå till vet inte jag eftersom vi ska till Gävle imorn igen. Ja, det är bara en massa tok nu, men bätter att ta tag i allt plugg direkt.. Vil ABSOLUT inte hamna efter med något. Köpte även en kalender där man ser hela veckorna istället för en dag i taget. Så nu missar jag inget! Ååh, är så trött. Huvet bara snurrar. Kanske bra att tampas med disken så man får skingra tankarna!? Fast familjen annorlunda lockar ju också, klockan åtta. Så kanske diskar klockan nio och duschar/pluggar efter det. Slipper åka med 06.39 tåget imorn iallafall så får sova liite längre!

Nej, nu blev det helt plötsligt ett långt inlägg! Hörs och ses imorn kanske, om jag inte fastnar på tåget imorn också!