Äsch..

Jaha, nu har dom flyttat ihop också.. Jag kan inte förstå.. Alla lögner som bara flyger ur munnen.. På en människa man trodde att man kännde.. Ack så fel man kan ha!

Mamma och Emil har varit här. Skönt för dom att komma bort lite. Få lämna Gnarp, pisshåle Gnarp..

Imorn börjar skolan igen, ska packa väskan nu med lite grejer och sedan blir det sängen.. Då var detta sommarlov slut!

Har iallafall fått en diskmaskin som jag ska köra igång nu! Det är jag glad för!! :)

Jag vill inte...

Jag vill inte, jag orkar inte.. Jag känner mig så dum så det är inte klokt! Här har man gått och blivit lurad. Totallurad! Det känns som du har spottat oss i ansiktet.. Hur fan kunde jag vara så dum så jag gick på det.. Jag gav dig en chans men nu har du slopat den och jag vet inte om du bryr dig ens..

Nej, jag orkar inte prata med dig. Du kan leva ditt andra liv där och skita i oss.....

Vet inte om jag orkar....

Jag vet inte om jag orkar med någe mer skit nu! Jag kan inte förstå hur en människa kan förändras och bli en helt annan människa på 3 månader! Jag tycker det är hemskt! Och medans jag inte vet hur jag ska tackla detta så säger jag upp kontakten framöver. Tills jag förstår hur det gått till. Det som görs mot mig, det skiter jag i. Men det som görs mot min bror, som mår sämst av allt detta, det kan jag bara inte skita i! Det är ett så fegt sätt. Det går inte ens att förklara! Usch, jag blir så arg!

Sista dagen på jobbet idag, för att prata om nåt trevligare. BB var en jätterolig arbetsplats och jag hoppas att jag får jobba extra framöver. Har en helg till, utöver schemat. Annars är jag "ledig" i två veckor. Skönt. Ska ta mig i kragen och plugga läkemedelsräkning så jag spricker inför tentan den 27.  Fy vad tråkigt!

Nu säger jag godnatt, fy vad jag ska sova länge imorn! c(: