Jobb

Ja, idag har det varit jobb, för mig som är "dödlig".. Skulle nog inte kunna klara av att vara rik och få pengarna utan förtjänst.. Jag måste känna att jag gjort mig förtjänt av pengarna också. Vilket man kan säga att jag gjort för denna månads lön.. :) Den var fin! ;)

Idag har jag som sagt jobbat. På öron-näsa-hals mottagningen. Det är ganska roligt där, och jag trivs med personalen. Det brukar inte vara det viktigaste för min del, jag är ju ändå där för patienterna, inte för personalen. Men som tur är kan man trivas med personalen nån gång! :) Precis som på 7D. Ååhhh.. Vad jag längtar tillbaka dit!! :( Hoppas det blir mycket mer jobb där!

Ja, känner mig lite små förkyld. Täppt i näsan, irriterad i örontrumpeten och öm på halsmandlarna. Bara det inte är någon svininfluensa på g.. Man vet ju inte.. :P Det är det som är så sjukt. Vi får se hur det känns imorn bitti. Har det blivit värre så stannar jag nog hemma från jobbet. Tänker inte vara en av dom som för smittan vidare utan ska göra allt som står i min makt för att inte göra det. :P Det är som med magsjuka, folk som åker och hälsar på annat folk/går i skolan/ åker och jobbar medan dom fortfarande är sjuka och smittar. Hatar sånt. Det dämpar ju inte smittspridningen direkt! Var hemma en dag för mycket istället säger jag!! För att vara på den säkra sidan!

Träffade även min kära vän Sandra E på stan idag. Vi gick på körskolan och anmälde oss. Sedan tok vi en svängom på stan. Jag köpte en ny jacka som jag behövt i över ett år snart, men pengarna har inte funnits till.. :P Men nu är det gjort, och den kostade 700 vilket en dödlig människa som jag tycker är lite dyrt, men man får jämföra det positiva med det negativa! :) Det var värt det också, för den var jättefin! :P

Vill bara be alla utvikningsflickor här på blogg.se att tänka efter före. Om några år slår det tillbaka, med dubbel kraft! Och då blir det inte roligt! Så snälla, lyd en gammal kvinnas råd.. Inte för att jag varit med om det själv, men jag har sett andra.. Japp.. De var dagens visa ord! :P

Nu ska jag gå och duscha och kurera mig mot denna omtalade svininfluensa. Skulle inte bli brydd om jag åker på den... (o.O) Jag åker på bältros, en sjukdom som gamla får, fast jag är 18... :P Så ja. Pesten, here I come! ;)

Vi hörs något imorn, när jag har jobbat klart, eller om det är någon svinflunsa på g, när jag varit på hälsocentralen. Det är väl dit man vänder sig antar jag. :) Nej, nu ska vi vara positiva, ingen svinflunsa här inte!! ;) Puss på er, gör inget som inte jag skulle göra! ;)

30/8

Japp, då har man varit på bilbingo, mormor vann 20 000.. :P Ganska med tur hon har! ;) Denna säsong har hon vunnit 30 000 och jag bara 3000.. :P Men det är ju alltid kul när det är nån man känner som vinner! :P Det är kanske min tur nästa vecka! ;)

Nu blir det sängen snart! Intro dagar på öron näsa hals mott imorn. Visst, jag var där i 2:an men det är trots allt snart 2 år sedan! :P Men det ska bli roligt, jag trivdes väldigt bra där, med personal och allt! :) Sedan får jag ju förmodligen vara kvar på 7D också, hoppas jag! Annars blir jag ledsen! :( :P Det är min drömavdelning! :P

Nej, idag har det inte hänt så mycket. Varit på stan en sväng med älsk♥ och vart på Kina och ätit gott! :) Myspys med andra ord! :) Man måste kunna unna sig! :P Köpte 2 tavlor till sov rummet. Skulle behöva minst 4 till. 2 till sovrummet och 2 till vardagsrummet. Vi får väl se. Det är inte så dyrt ändå, max 200 för 4 tavlor. Och det är billigt! :P Kanske tar en sväng imorn efter jag och Sandra varit på körskolan. Vill få det mysigt här hemma nu till hösten/vintern. Då ska man ha ombonat hemma tycker jag! Det är då man är mest hemma. På somrarna är man ute mycket.. :P

Nej, nu ska jag titta på sagan om konungens återkomst. Inte hela, men en bit iallfall! Det blir en tidig kväll ikväll! :)

Hörs senare! Puss Puss

29/8

Har inte skrivit på ett tag känns det som! ;) En dag... Hah.. Ja, igår var jag och klippte mig. Väldigt tufft vart det! ;) Fräckt är väl kanske rätta ordet! :P Sedan åkte jag, mamma och syrran på IKEA, för 100000:de gången.. :P Mamma håller ju på att göra om i vardagsrummet, men igår blev det klart! Och det blev bra! :) Sedan har det inte hänt så mycket mer. Just nu sitter jag fortfarande i pyjamasen.. Och klockan är snart fyra.. "/ Känner mig så trött! :P Ska gå och duscha så det är ingen idé att klä på mig, har bara inte orkat gå och duschat än! ;)

Jag satt och kollade runt på lite bloggar nyss. Fan vad många som är under 18 som ska få barn! Varför gör dom ingen tv-serie som "Unga Mödrar" i Sverige för? Det finns ju folk så det räcker till tydligen! :P

NU ska jag gå och duscha! Måste! :P Hörs något senare! :)

Vaför säger man att en kvinna är vacker och en man är stilig??! Kan inte en man vara vacker? ;) Kom och tänka på det när jag tittade runt lite på Facebook.. Skumt! ;)

En RIKTIGT BRA dag! :)

Oj oj oj, vilket flyt jag haft idag!! :) Jobbat som sagt, visst var det mycket, men tiden går desto fortare då! ;) Var ner med en pat på öron op idag och när vi kommer dit så blir jag erbjuden jobb! ;) MY GOD! Turen har vänt! Visserligen vet jag inte om det är som timvik eller nåt sånt men jag menar, jag tar allt jag kan komma över just nu! :) Dom behövde folk redan nästa vecka, och gud vad jag ska tacka ja till det om jag blir tillfrågad!! :) Herregud, det känns som att turen vänder lite! :) Oj oj oj... Hoppas det håller i sig bara! :)

Jobbat idag då, kom hem för ett tag sedan, och nu blir det en tupplur. Fick även en helt underbart efterlängtad lön på 13000 denna månad som slinker in på kontot imorn! :) Helt underbart! :P Nej, ska skriva lite mer sedan! Är i extas nu så jag måste varva ner lite! ;) PoK!


22.44

Ja, efter inte en timmes tupplur utan 2 så vaknade jag. :) Jättehungrig.. Så då kokade jag korv och åt korv med bröd. Det dög i men jag vet inte ja. Fick ont som vanligt. Men jag känner nästan att jag inte bryr mig längre. Jag har vant mig så mycket så jag reagerar inte så mycket. Längtar till den dagen jag får något besked på vad det är, även fast den dagen känns väldigt långt borta.. :(  Jag ber till GUD att det ska lösa sig snart! Doktorn ska ringa mamma imorn em. Så jag hoppas vi får någon klarhet i det hela..

Nu ska jag snart sova. Jobbdag imorn. Tycker det är roligt så det går ganska bra! :) Imorse vaknade jag med panik för jag trodde klockan var tio över sex och bussen jag tar nu när det är brutalpunka på min cykel går tjugo över. :) Men klockan var bara halv, så det var skönt! Jag blev pigg iallafall! ;) Hoppas på en bättre natt än dom 2 senaste.. Vet inte varför jag får ont, tycker nästan smärtan i allmänhet har ökat.. Nej, nu ska vi prata positivt! Det har ju varit en sån bra dag idag! :)
Är så glad över det där jobberbjudandet så det är inte klokt! Det är PRECIS vad jag behöver just nu! Lite tur, att oturen vänder en aning iallafall! :) Och är det inte bara timmar utan ett vick på vi säger 3 månader så kan jag ringa abf och avboka alla mina träffar där m.m. Det skulle kännas så skönt. Tycker det är riktigt jobbigt att gå dit! Jag håller alla tummar och tår jag har att jag ska få det där jobbet! Även om det är timmar eller vikariat!!! :)

Gnatt Gnatt sov så gott! :)

....

Jag orkar inte skriva något. Natten har varit hemsk, har bara vänt mig hela natten, haft ont, frysit/svettats vart annat. Usch. Hoppas denna natt blir bättre!! Även tvättid just nu. Och jobb ikväll. Ja ni.. Vad ska man säga? Att jag inte orkar är nog det rätta ordet. Men jobba behöver jag efter gårdagens besked! Kommer aldrig med tacka nej till ett jobb. Och jag kan nog säga med säkerhet att detta inte varit ett så stort problem om jag bott hemma. Men nu gör jag inte det och måste klura ut ett sätt att försörja mig på tills jag börjar plugga. Och med min tur så kommer jag säkert inte ens in... DÅ får jag ett bryt. Då vet jag inte vad jag gör! Men jag är inte så stark som jag tror att jag är. Jag klarar inte pressen av pengar! Jag bryter ihop när det kommer en månad som man knappt kan handla mat.. Usch nä fy fan! Jag vet inte hur vi ska klara detta! Helt ärligt.. Vi får väl se vad som händer.. :(

Nej. Jag vill helst gå i ide.. Bara sova tills denna ekonomiska kris är över och till det att jag börjar plugga.. Så jag slipper allt skit därimellan!

Ett väldigt positivt inlägg idag. :) Men jag känner jag orkar bara inte. Jag är trött, har ont, svettas/fryser vart annat. Så idag är ingen bra dag! Men jag ska jobba! Även om jag bryter ihop så ska jag tjäna pengar!

Nu ska jag ringa min älskade mor♥! Som hjälper mig med allt! :) Love ya!

Hörs..

22.44

Kom hem från jobbet för en stund sedan, usch säger jag bara. Det var lugnt när jag kom men när jag gick hem var det kaos! Och det jobbigaste är att jag ska tillbaka imorn bitti!! :( Nej, men som sagt är det värt pengarna, och jag ska inte klaga! Jag hade kunnat varit utan jobb också..
Pratade även med mamma♥ nyss. Hon hade kört på ett rådjur..:( Usch vad hemskt! Men dom visste inte om den klarade sig, den hade suttit i diket en stund, sedan sprungit iväg, så dom vet inte om den bara fick en chock/hjärnskakning och inte kunde gå, eller om den brutit nåt ben eller nåt så den måste avlivas. Man får ju hoppas på det första! Dom hade iallafall ringt till nån som skulle spåra den sen då och se hur det var. Men det hade inte blivit några skador på bilen, och hon körde sakta, så sannolikheten är ju att den klarat sig ganska bra. Bara knuffat till den lite. Men för säkerhetsskull spårar dom den ju så den ser hur det står till, så den slipper lida. Ja, tur att det inte var värre!

Iallafall kände jag hur luftstrupen snörde ihop sig idag när jag såg sjukhuset. Jag VET att jag inom en snar framtid kommer hamna där igen! Med den smärtan jag fick igår efter att jag ätit så är det inte länge kvar.. :( Usch, tänk om dom kunde komma på vad det var! Jag förstår inte varför dom inte gör mer än vad dom gjort!? Jag menar, öppna upp mig och kolla då! Det kan ju vara sammanväxningar på tarmarna som inte syns eller ja, vad som helst! Jag vill bara ha ett svar! Igår bröt jag ihop och bara grät för jag inte orkar något mer! Jag är så trött på att ha ont, på att inte kunna äta som folk! Det tär på en kan jag lova! När jag får jätte ont känner jag bara att det vore fan bättre om jag fick dö! Och jag är helt seriös! Det är en så fruktansvärd smärta!! Och jag klarar inte av den mycke längre till! Det är därför jag kommer hamna på sjukan, dom kommer skicka mig på psyk för dom tror jag är hypokondriker! Nästa gång jag ska på läkarbesök så ska jag be att få journalen utskriven så jag kan läsa vad som står. Fast jag tror mamma ska få läsa den. Jag kommer stämma dom om dom stämplat hypokondriker i journalen! Nää, fyfan! Usch, orkar inte tänka ens! Nu ska det bli sängdags för min del, och jag ber till högre makter att jag får sova denna natt! Inge mer sömnlöshet!!

Puss och godnatt på er alla! Sov så gott!!

Ingen framtid..

Jag orkar inte skriva ens.. Fattar inte. Kan inte förstå hur regeringen tänkt sig!! Jag är 19 år, nyutbildad undersköterska. Jag har ett sommarvik som slutar i september, och jag får hoppas att jag får gå ut extra nån gång och jobba. Men det är den försörjning jag kan få tydligen! Jag var på abf nyss och där sa dom att man inte kan söka alfakassa förrän man är 20, men man kunde ju söka a-kassa, men då måste man gå med i ett fack. Och nånting mer, typ jobba visst mycket över ett halvår.. Och ja, det kunde man "kanske" hoppas på.. Så alltså, en 19 åring har ingen inkomst över huvudet taget! Det finns ingen annan ersättning att söka än social bidrag, och hur kul är det var det jag fick till svar på abf.. Så min framtid ser ganska mörk ut.. Dessutom skulle arbetslösheten öka till nästa år, så det ser bäcksvart ut.. :(  Detta kommer inte sluta bra! Kommer få ett x antal panikattacker med hyperventilering M.m.. Herregud! Kommer säkert hamna på gatan eller nåt! Jag vill bara gråta!

Är livet värt att leva i denna värld? I ett land som inte ens har något ekonomiskt stöd för ungdomar!?... Bort med moderaterna!! Ni förstör Sverige!

Munsår!! :(

Ja självklart ska ja åka på munsår.. Undra vad som är pågång nu då.. :( Hmmm.. Fy vad tråkigt..

Idag blir de slapp till tusen! Jag har ingen ork att göra någonting!! Känner mig helt tagen fortfarande efter gårdagens bravader.. "/ Uscha, kan inte förstå att man kan bli så trött över egentligen så lite..Det är ju inte hela världen, men det känns som att min kropp saknar all näring den ska ha! Så ja är jättesugen på Loka/Ramlösa pga mineralerna och salterna antar jag. Sedan är ja sugen på sött, surt, salt m.m... Usch, skulle kunna äta vad som helst. Men det straffar sig! :(

Nej, nu ska jag lägga ikull mig på soffan ett tag. Får se om det blir någon film idag. Blir nog ett antal! ;) Hörs senare!

21.47

Mamma, pappa och Emil var förbi och åt kladdkaka, dock en misslyckad variant, men men. :P Tanken som räknas.
Dom skulle hämta syster på tågstationen som kommer upp för att jobba. Hon bor i Uppsala. Så då åkte dom in tidigare och fikade här. Trevligt med lite sällskap.. Känner mig på lite taskigt humör. Tror jag ska gå och lägga mig snart och hoppas på att jag vaknar på rätt sida imornbitti. Funderar över vad man kan hitta på imorn. Jobbar kväll på tisdag och har tvättid klockan nio. Så jag kan inte åka till mor och far och sova där. Men kanske kan åka förbi över dagen bara. Får höra med mamma hur hon jobbar. Hoppas på att hon är ledig. Vill se hur det blev i vardagsrummet. Sedan är jag lite sällskapssjuk också!
Imorn blir det iallafall arbetsförmedlingen. Usch. Gruvar mig. Men vad ska jag göra då? Har ju ingen inkomst när jobbet slutar. Bara några få extraturer. Om jag har en himla tur så att säga. Får väl se vad dom säger. Känns inte som nån större mening att söka en massa jobb när jag vet att jag ska plugga vidare till våren.. (Om jag kommer in såklart, vilket jag hoppas!) Ja, det slutar väl med att man får flytta långt bort, blir fast på ett äldreboende och jobbar där i femtio år.. (nu får jag mardrömmar inatt!!) Nej, fyfan! Helt fel ände av livet för min del! Vill vara i den andra änden helst, så nära det bara går iallafall! Även om det inte är så roligt alla gånger heller, men det känns ändå som att det är rätt för mig!

Nu ska jag kolla på någon film tror jag. Vet bara inte vilken än! Ska leta runt lite! :) Hörs något mer imorn bitti! Puss!!

Tjollahopp!

Japp, då var man 500 kronor rikare då! ;) Känns skönt faktiskt! ;P  Var bilbingo idag på Hagmyren! Mamma vann 1500 också, men delar ju som sagt med Maria, så hälften var! Men det var skönt att vinna!

Idag följde ja med mamma på IKEA. Människan som hade den största turdagen i sitt liv (sen hon födde mig då såklart! ;) )
Hon kollade på saker hon skulle handla igår, ett sideboard eller va de nu heter skulle hon ha. Kostar 1995:-. När vi kommer in så tänker hon : "Hmmm, undra om vi ska gå och kolla i fyndhörnan först?"
Vi går dit, och när vi kommer fram går en av arbetarna dit med en vagn med lite saker på. Mamma skyndar sig bort och kollar. Och VAD står inte där? Joo kan det vara exakt det bord hon ska ha?! Det står på paketet att det ska vara kantstött, men hon frågar mannen som gick dit med det om det var väldigt illa. Men han säger att det var en dam som köpt de och rivit upp kartongen och insett att det var fel färg.. Så dom måsta skriva kantstött även om det inte var det. Enda felet var att kartongen var för trasig för att den ska kunna säljas till vanligt pris.. Så det var 55% nedsatt. Kostade alltså 800 nånting. :P Så hitta hon en bokhylla hon skulle ha där på fyndsidan också. Ja, har man tur så har man. Hon köpte även en trisslott, men där tog turen slut! ;)

Jaa.. Vet inte ja. Nu ska ja kolla på Family Guy, sedan duscha. Jag köpte en expedit hylla på IKEA, eller ja, fick den av mamma! :)♥ Skruvade ihop den nu, och det vart jättebra i badrummet! :) Så fint blev det! TOKNÖJD! :P

Nej. Godnatt med er alla, skriver nog inge mer ikväll! Puss puss!

Fredag.

Ja inte vet jag.. Det är väl inget speciellt med att det är fredag. Bara skrev så! :)

Nu på morgonen har jag kollat på filmen Män som hatar kvinnor. Fan vad irriterande det är att jag har läst boken! Hade ju kunnat väntat med det och läst den nu efteråt, men nej då! Tycker det var som en trailer till boken bara. Allt braiga har dom ju tagit bort!  :( Men men. Den var ganska sevärd ändå. Får väl ta och lugna ner mig med bok nr 2 så filmen hinner komma ut innan jag läst klart. :) Hah, som om det skulle gå...  (-.-)

Nu ska jag klä på mig, gå ner i tvättstugan, diska undan, och dammsuga och torka golv. Det var ett tag sedan, och när Spruffs (som är svart) börjar bli helvit kan man säga att det är dags att dammsuga igen. ;) Ska få det gjort idag, så jag slipper ha ångest hela helgen över att jag skjutit upp det hela tiden! :) Standard.

Nej, nu får det vara bra för tillfället. Ska klä på kläder så det inte blir som igår. Jag satt fortfarande i pyjamas klockan halv tre. Dagarna blir så korta av någon anledning! ;)


Ja, iallafall så ringde jag sjukvårdsrådgivningen idag.. Mmm.. Eller hur.. Vilka idioter. Det var som så att jag blödde från tarmen, men hon bara fnös och sa att det var ingenting att oroa sig över. Men jag menar, om man har dom problem med magen som jag har så oroar man sig för varje lilla symtom. Jag har blött förr också, men idag reagerade jag över det för första gången. "/ Klart man blir orolig när det var ganska mycke som kom.. Men ja. Det var då INGENTING att oroa sig för..

Nu har jag iallafall varit på ICA och köpt snus. Mmm. :) Men det har då inte blitt städat här idag! Usch.. Nej det får bli nån annan dag. Ska sluta säga att jag ska städa, det är då det inte blir! ;)

PoK!


Vill bara meddela att mina katter skiter så jävla illa att dom inte går på kattlådan och pissar därefter... Jag är så jävla förbannad på idioterna så ja skulle kunna kasta ut dom från balkongen och låta dom springa iväg och helst bli överkörd! Jag har nyss stått och handtvättat en korg med tyg inuti, korgen och varit tvungen att kasta massa tidningar.. Jag skulle inte ha några som helst problem med att kastrera dom själv här hemma. Med en osthyvel! HATAR KATTER! Vafan skaffa ja inte hund istället för?! Usch! Död åt katter!!

Du skall döden dö!

Nähä?! :) Varför säger man så? Det är väl helt uppenbart att när man dör så dör man?   Ett annat uttryck som också är lite knäppt är " Vad gillar du den här?" Till exempel.. I filmer säger dom nästan alltid så! Typ innan nån åker på en smäll. Det är så fult uttryck! Haha!

Idag har jag en till tråk dag.. Och tro på fan att jag inte städa igår.. Självklart.. Så det är fortfarande ogjort. Men idag måste jag gå ner i tvättstugan och hitta en tvättid. Helst idag eftersom dom söta rara små kattungarna har pinkat på bl.a. badrumsmattan.... >.< Så trevlig är dom. Så det blir tvättidsjakt idag!

Och en del städning skulle inte heller skada, men vette fan om ja orkar! Idag tänker jag vara ärlig! ;)

18.55

Gaah! Vad ska jag göra? Nu har jag iallafall diskat undan berget som stog på diskbänken, gjort rent ugnen, strykit en duk till vardagsrumsbordet, ja, det var nog allt.. ;)  Har iallafall fått undan lite här hemma. Jag gör ingenting på dagarna fast det finns hur mycket som helst att göra! Sedan sitter jag och skäller över hur lite det finns att göra! ;) Ja.. WICKED! ;P

Iallafall så fick det rinna undan i avloppet i tre hela dagar.. Nu bubblar det upp igen! Visst, vaktmästaren sa att det var veka rör, MEN VA FAN! Detta är väl lite överdrivet?? Ska det vara såhär? Då får dom fan sänka den skyhöga hyran, eller byta avloppsrör! FFS... Får damp på denna lägenhet också snart! (-.-)

Nu ska jag städa lite i sovrummet, byta sängkläder och sedan byta gardiner! ;) Vet inte av nån annan än mig som byter gardiner säkert 2 gånger i månaden! ;)  Men jag lessnar väldigt fort på saker och ting, och ingen har väl dött av lite ombyte? ;)

Prupp!

Tråkigt..

Ja, det är väldigt tråkigt här idag! :( Men men. Det finns mycket att ta itu med här hemma så jag ska nog kunna sysselsätta mig, bara jag kommer igång! "/  Det ska städas och vikas tvätt.. -.- Roligare har jag haft!  Hade helst önskat att dragracing helgen inte var gjord utan att den var till helgen.. :( Men nästa år ska det bli mer tävlingar hoppas jag! Jag få försöka fixa med scheman och så, så jag får de helger det handlar om fria. Vore ju roligt att försöka följa hela serien, men men.. Vi får la se hur det blir! Förhoppnigsvis är mamma lika intresserad av att följa serien som jag är! ;)

Vaknade klockan nio idag. Vet inte vad jag drömde, men jag kunde då inte somna om. Tyvärr. Men det är ganska skönt att vakna tidigt ibland också, dagarna blir längre. Men idag skiner iallafall solen så jag tror jag ska gå på ICA och handla lite mjölk och snus. Jag har fått nå tok dille på varm oboy! Så gott på kvällarna, speciellt nu när jag är lite småfrusen. :)

Lördag ska det tydligen vara bilbingo på Hagmyren. Verkade som att mamma ska dit iallafall, hon skulle kanske åka in lite tidigare och kolla på möbler på MIO. Dom håller på att gör om i vardagsrummet, målat och tapetserat. Det var jättefina tapeter, så det blir nog bra! Det enda som fattas där hemma är nya golv, helst parkett. Det skulle bli tok snyggt till dom tapeter dom skaffat. Ja, det kanske är svårt att förstå när jag skriver som jag gör, men det skiter jag i! ;) Ni får la fråga om det är nåt!

Nästa vecka blev jag utringd att jobba också! Tisdag-Torsdag! Tok roligt! :) Fan va ja saknar den där avdelningen! Vet inte varför, men det var nåt speciellt med den! Det var så intressanta sjukdomar m.m där. Mmm.. Skulle nog inte tacka nej till en fast tjänst där.. Även om det bara var 50%..

Nej, nu ska jag ladda upp inför städdag här hemma! Måste ladda psykiskt innan. Så jag kommer i stämmning liksom! :P
Jag kanske uppdaterar mer ikväll! ;)

Vad göra?

Ja, idag sitter jag hemma själv. Jörgen jobbar. Detta är även hans sista jobbvecka, sen är det åter till a-kassan.. Och fattigdomen.. :( Usch.. Ångesten över pengar börjar komma tillbaka! Men men. Vad ska man göra då? Det finns ju inga jobb.

Nu i veckan måste jag ner på arbetsförmedlingen och anmäla mig arbetslös där. Ska höra vad som gäller för alfakassan också. Jag ska ju börja plugga till våren, så jag tycker inte det är någon idé att anmäla sig på abf, eftersom jag inte kan ta ett fast jobb.. "/  Och dom kommer ju ligga på en med en blåslampa med att söka jobb m.m.. Men vad är meningen? Jaja, jag fattar ingenting..  Jag får väl söka pengar hos soc då.. Gud vad jag irriterar mig på pengar! Jag irriterar mig på människor som tar skiten för givet! Om dom bara kunde sätta sig in i vår situation nån gång! Jag kan ju bara meddela att det är tack vare min mamma och pappa som vi har kunnat bott kvar där vi nu bor, annars hade vi suttit på gatan just nu! Och tänk på alla politiker som sitter och drar in några hundra tusen kronor varje MÅNAD, och här sitter vi "dödliga" och lever på kanske 10.000 och en hyra + diverse räkningar som tillsammans kostar just 10.000.. Sen ska man ju ha mat på det också.. Herregud. Blir bara så förbannad över deras livsstil, varför få så mycket pengar som dom inte ens hinner göra av med innan nästa lön kommer!? Jävla idioti! Detta jävla land är ju helt sjukt! Snacka om att göra skillnad på folk. Vad har moderaterna gjort för bra för att tjäna så mycke pengar?! Fråga mig och dom skulle brännas på bål hela högen!

Nej nog med prat om detta. Blir bara förbannad...

Sitter och tittar på tv. Ont i magen, orkar inte ta mig för något, även fast det finns massor av saker att ta hand om här hemma. Vaknar väl till när tradolanen börjar hjälpa. Är så trött på att behöva äta de hela tiden. Inkompetenta läkare som inte vet vad dom sysslar med.. Blir tokig. Får nog åka till Uppsala innan det blir nån ordning på detta.. Märks det att jag är lite deprimerad? :P

Ska koka en ny kanna kaffe, sedan ska ja diska. Nu har vi iallafall fått ordning på avloppet så nu kan man duscha utan översvämmning i badrummet och jag kan diska utan att det svämmar över där också! :) Får vara glad för det lilla!

Uppdaterar mer senare. Om jag orkar.. PoK!

Seg dag..

Idag har varit en seg dag! :( Hatar måndagar, av någon konstig anledning.. Kan vara för att jag vet att Filippa just nu är i Turkiet där det säkert är jättevarmt och solsken hela dagen, dricker paraply drinkar och blir brun.. Här sitter jag och fick inte ens se finalen på Sättna.. :P Positiv jag känner mig idag.. ;)

Ringde iallafall vaktmästaren idag, eftersom det blev en mindre översvämmning när älsk♥ duschade igår.. Även att det är stopp i köket också. Men nu är det löst! Efter mycket om och men. Men det gick ju, och äntligen kan jag diska som folk! ;)

Bror var också hit, han kom med min väska som jag glömde i husvagnen igår, och med cykeln som jag tog med till Sättna i helgen. Var ju först tänkt att vi skulle stå en bra bit från banan, men vi fick flytta in husvagnen på området och då behövde vi inga cyklar ändå! ;) Men nu har jag fått min egen tandborste och mitt smink. Så nu är jag nöjd. Bror köpte även skor idag, så jag följde med honom ner på stan. Ett fynd hittade vi, Puma skor för halva priset så dom kostade bara 400. Han verka nöjd iallafall! ;)

Har nyss ätit mat, sitter nu och njuter av en kopp kaffe. Kollar lite på Simsons också. Ska glo klart på det. Skriver mer imorn!

PoK!

Hemma igen.

Ja då var man hemma igen då. Så synd att säsongen är över.. :( Känns riktigt jävla tufft alltså!.. Men men, det går nog fort så är den igång igen!  ;)

Iallafall så var det en spännande helg! Riktigt trevligt faktiskt! Fast det var synd att det alltid ska regna på finaldagen! Vet inte, men jag tror aldrig dom kört en final riktigt!?Blir så tokig! Så jävla synd att det ska behöva regna!

Iallafall så har jag och pappa kommit på att jag ska köra hans Barracuda nästa år! ;) Får väl se hur det blir med den saken, om han har tid att skruva. Men det vore riktigt kul! ;) Vore roligt att prova iallafall! Fast jag är lite farträdd, men det får man väl helt enkelt vänja sig vid. Sedan är det inte så farligt när jag själv kör, det är värre när nån annan kör! ;)

Och jag har iallafall kommit fram till att min frihet är över... >.<  Kan ju för faan inte lämna karln ensam en helg utan att det ska hända något.. Karljävlar!!!

Uppdaterar mer imorn, helt slut nu! Det var en lång dag i väntan på solen som aldrig kom! :(

Dragracing!

Idag är det äntligen Sättna! :) Finalerna i Dragracing! Fy fan vad jag har längtat!!

Ska åka med bussen som går 8.15.. Ska även ta med cykeln eftersom vi ska sova i husvagn där uppe och det är en bit till race banan. Då är det smart med cyklar! ;) Så nu blir det husvagnssemester! :) Tar med mig datorn också, och vi hoppas det finns el till husvagnen där så ja kan ladda den! Får väl se! :) Uppdateringar blir det iallafall! Och så vill jag att alla ber om att det blir solsken hela helgen! Inte en droppe regn vill vi ha! Så vi för en gångs skull kan se hela finalen!


Igår var jag och tjejerna nere på stan och shoppade! :) Vann 1000 kronor på bilbingon i onsdags, men nu är dom slut! :(  Men men. Fick lite kläder m.m, så jag är nöjd!  ;)

Nu ska jag göra mig klar! Uppdaterar lite senare när vi kommit på plats! PoK!

Aj aj aj...

Har så jävla ont i magen idag! Värre än igår! Kan knappt röra mig som folk! :( Usch.. Trodde inte det skulle göra så här ont.. Trodde det skulle bli bättre och bättre för varje dag.. Men icke!..


Bilbingo ikväll om ja orkar. Sista gången i Bergsjö. Får se.. Lutar åt de iallafall! Uppdaterar senare! PoK!

Då var undersökningen klar och...

Det var nästan det värsta jag har varit med om! Alltså, HERREGUD, vilken smärta! Jag trodde jag skulle dö! Men som tur var så var mamma♥ med! Gud, det finns inga ord som beskriver vad glad jag är över att du var med! Visst var det jobbigt för mig, men det var jobbigt för dig med! Medan jag låg och skrek så kommer jag ihåg att du sa att du gärna bytt med mig. Alltså.. Nej.. Jag kan inte beskriva! Tack mamma! Jag älskar dig!!♥

Iallafall så kom vi dit till elva. Jag fick byta om till en rock och strumpor. Sedan bröt jag ihop. Jag började tok grina och var hur nervös som helst. Då kom sjuksköterskan och hon var verkligen jättegullig! Tur att det finns vissa på detta sjukhus som är änglar! Jag fick gå in i undersökningsrummet och lägga mig på britsen. Hon tog mitt blodtryck som låg på 120/90. Lite högt undertryck. Puls 100 och saturation 100. Sedan satte hon en nål och efter det kom läkaren in. Han såg väl hur nervös jag var och ordinerade en hästdos lugnande och smärtstillande.. Sedan började undersökningen.. Det gjorde så jäävla ont! Det går inte att beskriva! Det kändes som om han tröck igenom tarmen med det där endoskopet.. Jag trodde jag skulle dö! Mitt upp i mitt flumm så hade ja grinat och frågat läkaren om han fick dåligt samvete! Vet inte varför men jag skulle då fått det om det hade varit jag som var läkaren! Nej.. Jag gör inte om den undersökningen igen!

Iallfall så såg dom inget ovanligt.. Och nu ger jag upp! Jag orkar inte jävlas nå mer.. Det står förmodligen hypokondriker i min journal, eller det gör det nog.. Neej.. Jag är så urless på sjukvården nu så jag orkar inte engagera mig i det längre! Jag får nog dras med mina problem resten av livet!.. Usch och fy!

TACK mamma för att du följde med! Älskar dig!

22.16

Kom på nu att ja inte var vid mina sinnens fulla bruk när ja skrev så det kanske är lite osammanhängande! :) Var fortfarande groggy, somnade som ett barn när jag lade mig ner på soffan! :) Men är det nåt ni undrar över så kommentera isåfall! Nu ska jag snart lägga mig, med min onda mage.. :( Skriver mer imorn! PoK!

Sista dagen.

Idag är sista dagen med fasta! Känns ganska skönt att veta att imorn ska jag äta på McDonalds det första jag gör när jag kommer ut från sjukhuset! :) Fast nu säger jag sådär, och så slutar det med att jag blir inlagd eller nåt. Nej. Jag SKA äta på Donken! Isåfall får mamma åka ner och köpa med sig mat åt mig! ;)

Idag ska jag också laxera.. Hmmm... Vet inte, men är inte så laddad för det! Men men, det måste göras och det är för att jag ska få reda på vad som är fel så, jag gört! Det går säkert bra! Om en halvtimme får jag varken äta något flytande eller dricka något fram till 20.00 ikväll. Klockan 16 ska jag börja dricka Laxabonet, 4 liter på 4 timmar. Sedan får jag dricka igen. Det går nog bra! Jag har ju alltid älsk♥  och mamma♥ som stöttar mig!

Nej, jag funderar på att klä på mig, sitter fortfarande i pyjamas. :) Sedan kanske jag ska ta och städa lite här. Innan det börjar! Då blir det nog inte mycket gjort! Ska bli så jävla skönt att få det överstökat!!

Älsk♥ jobbar förmiddag hela veckan! Stackarn, och jag vaknar inte ens och säger hej då till honom innan han åker på jobbet. :( Jag är inne i en trötteperiod som sagt och då är det ingen mening att ens försöka väcka mig eftersom jag somnar lika fort. Men det gick tydligen bra ändå. Han ringde och väckte mig imorse runt nio. Fast jag klev upp tio. Snoozade ett tag också! :)

Till helgen åker Filippa min vän till Turkiet! :( Fy fan.. Jag vill också åka! :P Hon får sola, bada, dricka sprit och ha kul för mig också! :P Så är det! Så vi ska ses nu nån dag i veckan innan hon sticker! Hoppas hon har roligt nu! Det är hon värd! ♥

Skulle även träffa Maria vännen idag, men det gick inte så bra! :( Så vi spika ny dag, onsdag! Så då jävlar ska vi ner på stan! :) Hoppas du inte har alltför tråkigt idag nu då! ♥

Nej nu ska jag byta om! Uppdaterar kanske ikväll om jag kan slita mig från toan! 8|

PoK!

Ja, då har det börjat.. Även att det smakar som att dricka havsvatten.. Suck.. Jaja.. Bara 3 ½ liter kvar då.. Hmmpff...

Usch...

Ja, då har man klarat en dag.. Känner mig inte särskilt hungrig heller.. Det är ju skönt iallafall..

Idag är det bilbingo på Hagmyren. :) Så nu vill jag vinna! Får väl se, drömma kan man väl antar jag..

Nu ska jag gå och duscha.. Sedan ska jag nog göra en kopp te.. Sedan får vi se vad man tar sig för. Ingen energi just.. Men men!

Uppdaterar senare! PoK!

21.38

Jahapp, då var det roliga över. Kom hem från bilbingon för en stund sedan.. Utan pengar.. :( Men mamma och Maria vann iallafall! Så lite roligt blev det då! :)

Nu så skulle jag hämta telefonen och snusdosan i köket.. Då trampade jag på en glasbit.. :( Jag lade foten på bordet och tittade och då såg jag en skärva som ja petade bort.. Trodde det bara va den så jag liksom drog hårt med fingret över foten och självklart var det en till bit som tröcks ner ännu djupare då såklart.. Så då kom blodet... Usch.. Hatar glasbitar! Fast jag fattar inte hur den hamnat där! Ett glas som vi har tandborstar i gick sönder imorse, men det var i badrummet.. :/ Så hur glasbitarna hamnat i köket, det vet jag inte! :P Men men.. Nu är den ute och jag grinade inte! :)

Nu ska jag mysa i soffan, ska göra lite te. Längtar inte till imorn då jag ska laxera.. :( Usch.. Hata undersökningar som har med laxermedel att göra! Sov gott!

Fastar...

Jaa.. Då inleder man 3 dagars fasta. Enbart flytande, soppor m.m... Men om det är t.ex. kött/frukt/grönsaker i soppan så måste jag sila bort det.. Inga mjölkprodukter eller nåt sånt.. Te och kaffe går bra, men utan mjölk/grädde.. Hmmm.. Hur gott blir kaffet då? Fast jag fuskade lite imorse.. Tog jättelite mjölk i kaffet.. Första dagen spelar nog ingen roll. Köpte te nu när jag var ner på ICA.. Jättegott citronte. Så hädanefter blir det te. Köpte också Fagerströms karameller.. Som jag kan suga på. Annars hade jag inte klarat det.. :)

Jag vägde mig också imorse.. - 11 kilo.. Och jag fattar inte hur! Jag vet inte, men nu den senaste tiden har jag ätit mer godis och onyttigt än innan och ändå går jag ner.. DET om nått måste väl vara ett tecken på att något är fel!? Min kropp tar inte upp någon näring helt enkelt. Men på tisdag blir det ju koloskopi och då hoppas jag faan att dom ser nåt! Jag tror att det är Chrons som sagt och då kan det missas på en sådan undersökning. Men dom ska ta en biopsi också, så förhoppningsvis hittar dom nåt på den då om dom inte ser nåt under undersökningen..

Igår var jag och älsk♥ till Sundsvall, Birsta och shoppade loss totalt! :) Det var så himla roligt! Att kunna köpa lite halvt onödiga saker som man egentligen inte behöver, men som man köper bara för att man har råd! :) Love It! ;) Nej men, det var en jättemysig dag, bara jag och han jag gillar så himla mycket! :) Helt underbart! Avkopplande för min del! Att få tänka på annat! Sedan bar det av till mamma och pappa där vi grillade fläskfilé! Hur gott som helst. Min magsäck är ju inte stor just nu eftersom jag ätit mindre och mindre mat, men igår kände jag nästan hur det blev bristningar i den! :) Det var så gott! Men straffade sig senare, men det var det värt! Eftersom jag inte får äta nu på 3 dagar så fyllde jag på bra nog igår istället så jag överlever.. ;)

Nu ska vi åka till Knoppe.. Älsk♥ och Magnus ska fiska och jag ska ta med datan och titta på film och spela sims under tiden! Bara slappa! :) Det är så fint väder så det blir till att sitta utomhus idag! :) Vet inte, men det kanske blir en tur till mamma och pappa på hemvägen. Får se vad klockan blir!

Måste bara tillägga att jag köpte världens fränaste nagellack igår också! ;) Tokrosa och alldeles, alldeles underbart! ;) Me Like! :)

Uppdaterar kanske ikväll, om det hänt nåt nytt vill säga! ;)

IKEA...

Hallojj!

Idag har jag och mor varit på IKEA och handlat! Även att jag fick ta älsk♥s kort! :) Men handlade inte så mycket ändå!

Sitter nu hos mor och far, med min irriterande lillebror hängande runt halsen på mig! :P
Ska åka 21.55 bussen hem ikväll, älsk♥ slutar inte förrän 24.00...

Imorn ska vi åka till IKEA igen! :) Kanske handlar mer då! ;)

Uppdaterar när jag kommer hem!
PoK!

23.20

Kom hem för en stund sedan.. Måste inreda lite med sakerna jag köpt idag! :) Soffan blev jättefin med nya kuddar, kanske köper fler imorn, dom var ju så billig! Skulle vilja ha åtminstone 2 till! ;)
Köpte även en kattunnel åt missarna, och det märks! Fan vad dom leker med den! :) Även att det är prasseltyg så man lär ju få höra det där prasslet hela natten, men det är bra att dom har nåt att roa sig med så dom slipper sitta och skrika utanför dörren hela natten! ;)

Imorn ska jag och älsk♥ åka in till Sundsvall igen! Blir nog IKEA imorn också! :) Fyy vad roligt det är att gå runt där! Älskar verkligen IKEA! Skulle vilja köpa ett vitrinskåp och en skänk där och ha i vardagsrummet! Skulle passa skit bra! Då kan man även köpa vinglas m.m och ha i vitrinskåpet. Ska diskutera med älsk♥, det lär ju gå på en tusen kronor bara dom två sakerna.. Får se om jag får tillåtelse! ;) Men det tror jag nog.. Han sa då jag fick handla hur mycket jag ville! :P

Imorn blir det även grillning hemma hos mor och far, efter IKEA. Ska bli gott, men vi får se hur det går med magen! Är så himla illamående hela tiden! Usch.. Vet inte jag var detta ska sluta!

Har iallafall kännt att det varit en bra dag idag! En mysdag med mamma♥! Helt underbart, bara komma iväg över dagen! Det har verkligen gjort tokmycket med mitt humör! Det har kännts som att idag så var det värt att leva! Hoppas det håller i sig! :)

Ska jag flugor och mysa ner mig i soffan nu! Tittar på Extrem Överlevnad på Discovery! Hörs mer imorgon! :)

Bingo... + idioter.. + akuten??

Hallo!

Idag blir det bilbingo till tusen! :) Hoppas på vinst denna gång! Får väl se, sist gick jag mellan mamma och Maria när vi köpte brickor och självklart så vinner dom båda två, så denna gång ska jag antingen gå sist, eller först! ;) 

Idag har vi varit och handlat lite. Var runt på lite affärer, tittade mest men jag hittade lite ljuslyktor på dollar som jag bara måsta köpa! Jättesöta! Kanske lägger upp en bild lite senare ikväll. Orkar inte just nu.. ;)

Nej, nu ska jag plocka lite här. Ska frysa in korvstroganoffen som jag gjorde igår kväll, så den inte behöver slängas imorn.
Uppdaterar lite senare! PoK!

Alltså shit, måste bara skriva lite nu.. :) Läste lite bloggar nyss, några ganska kända! Och herregud! ^^ VAD FAAN är det dom har blivit känd för?! Jag fattar det inte?! Alltså, den ena en hane ska jag tilläga, kunde inte ens stava som folk. Han babbla om att Paris var en sån vacker stad och att han måste åka tillbaka "där" nu snart.. HALLÅ?! Hahahha! ^^ Tycker det är såå roligt att sitta och titta på folks bloggar, folk som tror att dom är nåt! Sedan hade denna hane skrivit en "hiss & diss" lista.. Diss var alla småstads bloggar.. Han tyckte att det var så töntigt att killar från småstäder bloggade, för han menar, vem vill läsa om att dom shoppar för månadspengen eller skriver om en hemma fest!? Och han syftar på att alla killar vill vara homosexuell som han! ^^ Nej, det tror jag inte! Faktum är att mitt intryck av denne hanes blogg var att han är en bortskämd brat (vilket han vill ge sken av, för att man får mer uppmärksamhet om man spelar idiot som han gör) som sminkar sig till tusen och gillar gumpar..  MIN "Hiss & Diss" Lista! :

DISS!!

Denne "HANE" jag pratat om.. (Har ni läst hans blogg så fattar ni direkt av texten vem jag menar!^^) Du är en skam för svenksa folket! Snälla, sluta spela dum..! Och föresten så är det knappt någon skillnad på Björn Borg eller Gucci/Dior/D&G kalsonger... ^^

HISS!!

Småstadsbloggar! Kom igen folket! Blogga mera! Irritera bratzen i Sthlm!! ^^ Stå på er! Btw, köp Björn Borg kalsonger också! ^^



23.01

Kom hem för en dryg timme sedan.. Och nej, ingen vinst...  >.<   Man ska nog inget ha.. Men men.. Det kommer fler gånger. Sista gången i Bergsjö nästa vecka, men känner jag mor rätt så åker hon nog på Hagmyren på söndagarna också.. ;) Får väl vinna där istället då! :P

Sitter här nu, mår illa som en tok, rapar och känner mej sprängfärdig.. Usch.. Känns som att jag ska explodera.. Vet inte.. Pratade med älsk♥ nyss som undrade om jag ville åka på akuten, för isåfall kom han hem nu och skjutsade mig..  Sötnöten min.. :) Men det känns inte lockande att ligga på ett rum där i fem timmar och vänta innan man får komma upp på avdelningen.. Så inte vet jag.. Får förmodligen göra koloskopin tidigare och då vet jag inte om mamma kan komma och vara med, vilket jag jättegärna vill.. :( Men det känns som att jag hör hemma på ett sjukhus just nu.. Hoppas att det släpper... Dricker lite te, får väl se vad som händer.. Hoppas det inte kommer upp.. "/

Nu ska jag lägga mig och vila lite.. Kanske lungnar ner sig då.. Be för mig gott folk! Natti Natti!

Orkar inte...

Göra ett piss... Jag är så himla trött! Ändå sedan älsk♥ åkte på jobbet kl 14.30 så har jag legat på soffa och kollat på Simpsons på datorn.. Jag var på ICA en snabbis och handlade lite nödvändigheter, sen åter till soffan. Nyss gjorde jag iordning korvstroganoff till imorn. Mår illa bara vid tanken på mat.. "/ Så det var tufft att laga iordning den.. Men men.. Älsk♥ ska ha med sig matlåda imorn så vad gör man inte? :)

Jag fattar inte, det känns som att all min energi har läckt ur min kropp.. Jag har ingen ork alls! När jag väl tar mig för någonting så är jag helt bortdomnad i huvudet och vill bara lägga mig igen.. Usch.. Igår när jag kom hem från jobbet så ville jag bara lägga mig ner och gråta.. Så trött var jag! Så jag lade mig på soffan och sov till älsk♥ kom hem, då jag bytte plats till sängen. Sov där till klockan 11.30 idag, då älsk♥ kom in och smekte mig på ryggen.. Inte helt fel sätt att vakna på! :) Men jag önskar ändå jag hade mer energi, jag känner en sån helvetes press på mig att jag måste jobba! Jag bara måste jobba för att vi ska kunna överleva! Men jag orkar inte! Jag känner att kroppen säger ifrån! Jag tog ut mig för mycket nu i juli månad. Jobbade för intensivt mot för vad jag egentligen orkade med! Det känner jag nu.. Men det kommer inte vara roligt när jag inte får någon lön i september.. "/ Om jag kunde få vinna på triss eller nåt, en mille eller två. Slippa pressen! Slippa vara orolig för alla räkningar, för om hyran ska kunna bli betald i tid m.m m.m.. Usch och fy fan för pengar! Inte roligt när man är sjuk och inte kan jobba! Vart fan vänder man sig då? Som arbetslös!?

Katterna härjar runt, dom fick lite falukorv av mig när ja lagade mat så dom fick väl en energikick nu antar jag... Så nu har jag att lyssna på hela natten.... >.<

Imorn är det bilbingo.. Näst sista gången nu så jag måste faan pallra mig dit! Skulle få åka med mormor och morfar dit och hem och det tackar man inte nej till! :) Gratis skjuts! Får se, kanske får övningsköra också! ;) Om jag inte är dötrött såklart!

Mamma och syrran ska in till stan imorn för syrran ska klippa sig för förmodligen andra gången denna månad... >.< Och fler lär det bli! Klippoholic... ;) Får se om man lyckas locka upp mamma på en kopp kaffe innan hon åker hem. :)

Nu ska jag kolla på lite Family Guy! Sedan ringer älsk♥ när jag ska köra igång lite ris, så han kan äta direkt när han kommer hem! Annars vill inte jag vara med honom, ett jävla humör när han är hungrig! Så det är bäst att ha den klar när han kommer! ;) Ska göra lite te nu och bara mysa, kanske sova en stund om jag känner mig själv rätt! ;)

3/8 - 09

Halloj!

Idag har jag gått intro på ortopeden, avd 6. Det gick bra, men jag tror jag har tagit vatten över huvudet! Just nu känns det som att jag måste vila! Känner verkligen hur slut min kropp är, hur ont jag har! Jag känner inte så mycket när jag jobbar, men när jag kommer hem! Då är det inte roligt! Fick ta smärtstillande nu igen, och det tycker jag inte om! Usch! Vet inte om jag orkar jobba imorn! Vi får se när jag kommer i säng! Pallar inte detta! Får väl ta och göra en ny introduktion någon annan gång. Måste få vila upp mig ordentligt innan jag börjar jobba! Vill helst ha alla undersökningar klara och ha en diagnos med påbörjad behandling, alternativt friskförklaring! Det vore det bästa! Men det kan man väl drömma om! Måste försöka hitta en försäkring som jag kan ha. Antar att det blir svårt att hitta nån som försäkra mig... "/

Nu ska jag titta klart på Beck, så får vi se, kanske sjukanmäler mig också..

Mulet...

Hej.

Idag är det inget fint väder... :(  Jag vill ha solsken!! Men men.. Finns tyvärr inget att göra åt!

Idag är det bilbingo på schemat! 17.45 tror jag det börjar! Såå rooligt! :) Hoppas det inte regnar bara, så svårt att höra när dom ropar numren.. :P  Får se om mamma ska åka, annars pratar jag med mormor och morfar, dom ska säkert dit så då åker jag med dom! :)  Ska dit iallafall! Försöker övertala älsk♥ om att åka dit han och jag, men det kommer nog inte hända, inte denna säsong iallafall! ;)

Sovit så skönt inatt! Heeelt underbart! :) Inte vaknat en enda gång av att jag har haft ont eller så, så skönt att få vila ut. Hoppas det blir fler nätter!!

Nu ska jag gå och duscha! Göra mig klar för dagen. Kanske åker vi ner på ÖB för att kolla om dom har några katträd där. Dom skulle beställa hem. Hoppas! :)


PoK!


22.17

Ingen bingovinst! Men mamma och Maria vann, 695 kr för att vara exakt! Men dom delar på den summan, så runt 300. :)
Nu sitter Spruffs på min axel och tussar för fullt.. Va fan ska man göra för att avvänja honom?? Herregud..

Har städat inne på toan, i köket och lite i vardagsrummet. Så nu är det ganska fint här. :)

Imorn blir det jobb på ortopeden. Får se hur de är, har aldrig provat, men kan tänka mig att det är mycket äldre.. Men men!

Ska snart sova, tror jag ska göra en kopp te! :)

Stugan.

Hej.

Idag åkte jag, mamma, brorsan, syrran och hennes karl ut till mormor och morfars stuga. Mamma plockade blåbär och jag tyckte hon kunde dela med sig, men det gjorde hon inte. Brorsan, syrran och karln hennes fiskade, men bara brorsan som fick fisk. En lite fjuttig abborre bara.. :) Haha!  Jag slappade bara inne i stugan med tv. Var bara skit på den också men det är skönt att vara ute vid havet. Man blir avslappnad på nåt vis. :) Funderar på att låna stugan deras, bara jag och älsk♥ en helg. Vore mysigt!

Jag vill bara komma bort! Bara lämna alla bekymmer bakom mig! Även om smärtan är ofrånkommlig så får man ändå ladda om på nåt vis! Jag vill bara försvinna ett tag. Igår sa älsk♥, tänk att bara tanka bilen, dra ner till Stockholm och sova hos din moster, sen åka hem. Bara en sån sak, att bara försvinna även för en dag. Det behöver inte vara länge, det kan vara en dag eller två! Bara få rensa tankarna! Just nu står mitt liv stilla! Det känns inte som jag lever. Mitt liv har gått på tomgång sedan januari, sedan operationen och pankreatiten.. Jag har inte levt. Det känns som att nästan ett år har slösats bort av mitt liv. Jag har missat denna tid, min ungdom. Snart är jag gammal, så känner jag. Jag måste få göra något! Även om älsk♥ sa så där igår, så känns det som att när det väl kommer till kritan, så vill han inte. Jag sa att jag tyckte vi åker till Stockholm nästa vecka, då kommer han med bortförklaringar om att däcken är så dålig. Jag säger att det går tåg, men då svarar han inte! Jag vet inte varför, men hur som helst så måste jag få komma iväg! Med eller utan honom! JAG måste få rensa mina tankar, få ladda om på nytt! Känna att JAG lever! Annars kommer jag att bryta ihop! Jag måste få göra något! Med eller utan honom! Så är det bara. Tycker det är så himla dumt att inte göra något nu när vi väl har råd med det! Men det är väl dumsnålheten antar jag. Men det bara måste hända nåt! Jag vill inte ens tänka på vad som kommer hända annars!

Snart är det Sättna, dragracing. Jag vet inte om mamma och pappa ska låna en husvagn och sova där över helgen, men isåfall fick jag också göra det! Känns skönt. Då får jag komma iväg iallafall! En helg. Får se vad älsk♥ säger, nej antar jag som vanligt, men men. Då får jag tid att tänka.