Tjollahopp!

Japp, då var man 500 kronor rikare då! ;) Känns skönt faktiskt! ;P  Var bilbingo idag på Hagmyren! Mamma vann 1500 också, men delar ju som sagt med Maria, så hälften var! Men det var skönt att vinna!

Idag följde ja med mamma på IKEA. Människan som hade den största turdagen i sitt liv (sen hon födde mig då såklart! ;) )
Hon kollade på saker hon skulle handla igår, ett sideboard eller va de nu heter skulle hon ha. Kostar 1995:-. När vi kommer in så tänker hon : "Hmmm, undra om vi ska gå och kolla i fyndhörnan först?"
Vi går dit, och när vi kommer fram går en av arbetarna dit med en vagn med lite saker på. Mamma skyndar sig bort och kollar. Och VAD står inte där? Joo kan det vara exakt det bord hon ska ha?! Det står på paketet att det ska vara kantstött, men hon frågar mannen som gick dit med det om det var väldigt illa. Men han säger att det var en dam som köpt de och rivit upp kartongen och insett att det var fel färg.. Så dom måsta skriva kantstött även om det inte var det. Enda felet var att kartongen var för trasig för att den ska kunna säljas till vanligt pris.. Så det var 55% nedsatt. Kostade alltså 800 nånting. :P Så hitta hon en bokhylla hon skulle ha där på fyndsidan också. Ja, har man tur så har man. Hon köpte även en trisslott, men där tog turen slut! ;)

Jaa.. Vet inte ja. Nu ska ja kolla på Family Guy, sedan duscha. Jag köpte en expedit hylla på IKEA, eller ja, fick den av mamma! :)♥ Skruvade ihop den nu, och det vart jättebra i badrummet! :) Så fint blev det! TOKNÖJD! :P

Nej. Godnatt med er alla, skriver nog inge mer ikväll! Puss puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback