Klippning

Ja, förhoppningsvis klipper jag mig imorn. Pratade med min kusin Anna som är frisör och dom skulle förmodligen åka till veterinären med en katt imorn. Gjorde dom det så kunde hon kanske komma förbi hos mig och klippa mig här hemma. Jag håller tummarna både för katten och för att mitt skatbo får sig en omgång imorn! Det är helt sjukt hur sugen jag är på att bara raka av mig håret. Det blir inte bättre av att min käre sambo nästintill gråter när jag säger att jag ska klippa mig kort.. Men vafan.. Bara för att han inte har nå hår.... Tyckte han skulle bli min personliga hårstylist. Blir han det så klipper jag mig inte på 6 år. Men jag tänker fan inte skaffa en frisyr som man måste spendera 2 timmar framför spegeln varje morgon för att få den att se någorlunda ut. Nej, jag vill ha kort!!

Nu ska jag snart krypa i säng. Vi satt i köket och tittade på alla blixtrar till middagen. Fan vad det åskade. Dessutom kom skiten tillbaka igen senare på kvällen. Men det är mysigt när jag är inomhus. Annars kan det gärna ge fan i att åska..

Godnatt!

30/6 - 10

Ja, snart är juni över. Fy, det är inte långt kvar till jul..

Demon blir större och större. Han är nu 13 veckor och 4 dagar gammal. Plutten min.

Jag jobbar och står i. Igår jobbade jag kväll och önskar att jag inte gjort det nästan. Fy, det var inge roligt att jobba. Men nu ringde dom från bemanningen och hade fått en muntlig förfrågan om att ringa in någon till natten, men dom måste få en skriftlig förfrågan annars får dom inte ta in någon. Så nu väntar jag bara på ett litet sms på min telefon så har man jobb under natten. Om det inte blir ändrade planer på avd. såklart. Hoppas på ett bättre arbetspass om det blir så att jag måste jobba..

Nej, annars händer inte så mycket just nu.. Laddar inför resa till Mantorp park v. 30. :) Gud vad jag längtar!

18 juni.

Ja, idag börjar dragracingen på Sättna.. Men med min tur så kommer det väl regna hela helgen, så det inte blir någon dragracing för min del.. Fy, hoppas verkligen det blir uppehåll lördag och söndag.

Idag har Demon fått sin 12 v. spruta. Vad duktig han var! Inte ett pip heller! Han fick godis som han smaskade på medan hon gav den så han brydde sig inte särskilt mycket. Skönt. Han fick nog inte veterinär skräck iallafall!

Igår var jag på förlossningen. Och det fanns 1 pat. som det blev kejsarsnitt på. Så då fick jag följa med och titta på. Gud vilken upplevelse. Men dom är inte försiktigt direkt. Dom sliter och drar och ja, det ser groteskt ut! Men det var läckert! :) Kul att få se hur det går till!

Ikväll ska jag jobba på gyn.. Känns inte lika roligt. Har fått en massa turer där. Visst, jag kan avdelningen, men hur kul är det att jobba med gamla tanter när man kan jobba med små små bebisar?! Nej, hoppas dom här första veckorna går fort och att det är mycket på BB så jag kan hjälpa till där. För det känns inte lika roligt att jobba på gyn.. fy..

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka äta lite frukost.

Jaha.

Inget nytt på denna front! Jobbar och står i på BB/Förlossningen och gyn avd... Inatt jobbar jag på BB. Imorn kväll på förlossningen.. Ja.

Demon växer. Han är busig..

Nej, nu ska jag försöka sova lite inför natten!

Livet flyter på

I vanlig ordning! Idag var första introdagen på BB, och gud vad jag är glad att jag får vara där!! Det är ett så underbart jobb men man blir något bebissjuk när man matar/gullar med alla bebbar! Men det är så roligt!!

Imorn har jag en kväll, och fredag en dag. Sedan ska jag gå lite på förlossningen nästa vecka tis, tors mest utifall att man måste gå över dit och hjälpa till. Händer ibland om det är mycket.  Det som känns skönt är att avd jag är vik på nu har flyttat till samma lokaler som BB så man vet ju var allt finns och jag har smyggått med BB personalen när tid funnits. Så det är man grön på, det är bara allt runt om, tillmat, blsr, pox m.m.. Men mycket har gått in idag och jag tror lite har fastnat.

Imorn nu då så börjar ju jag 13.30 typ och Jörgen ska på jobbcoaching kl 13.15.. Så vet inte hur vi ska göra med Demon.. Messade Filippa för att höra om hon ville titta till honom någon timme, men har inte fått svar. Jag kanske kan komma lite senare, till typ 14, 14.15 eller nåt sånt. Så får kvällspersonalen rapportera vidare till mig sen.. Ja, vi får se hur det blir. Det löser sig alltid!

Demon växer och gror.. Han pinkar inne och äter kattskit.. Eller ja, pinkade gjorde för att vi slarvade och inte gick ut med honom i tid. Tyvärr. Men annars pinkar han ute! Och kattskit är gott.. Tydligen... Så kattlådan står i badkaret. Hoppas bara inte katterna börjar göra sina behov i badkaret när man flyttar kattlådan igen. Hittils har dom inte gjort det, och den åker ju i och ur varje gång man duschar. Och dom går på lådan ändå. Fortsätt med det kissar. Dom har det inte lätt, dom blir jagade och bitna, men dom verkar lugna ändå.. Känns bra!

Nej, nu ska jag titta lite på läkemedelsräkningen. Försöker sitta åtminstone en gång om dagen så det kanske fastnar någon gång!! Vill klara nästa tenta!!!

Nej, nu ska Demon snart få mat och rastas. Det är även drömkåken på fyran som vi ska titta på. Sedan blir det sängen. Helt slut efter all info som proppats in i skallen idag! Men ack så roligt det är!! :)