hehehe...

-Bus eller godis!?
-Knäckebrööö, skit ungar!!!

Eller inte.. Öppnade inte ens när dom ringde på, men det kunde ha gått till sådär! :)

Tittar på skräckis, kommer somna inom 30 minuter.. Har ätit mig proppmätt på kina mat och godis! Även skrapat en dubbeltriss som jag inte vann något på. Även att det var älsk som köpte den åt mig, kommer ju inte bli bortskämd med trisslotter hädanefter iallafall.. Hade varit skillnad om jag faktiskt vunnit. Jaja, that´s life.. Nu ska jag och magen inta horisontalläge en stund innan filmen börjar igen!

Fredagsmyyys!!

Jag ska skriva som alla andra skriver på fredagarna, otippat va?! :P Jag har börjat irritera mig på den där reklamen.. Den har bara börjat bli allmänt dryg. Men dom kommer väl snart med nåt nytt.

Idag har jag jobbat. Det var jag och en till uska på eftermiddagen så det har varit ovanligt lugnt idag.. Här hemma också. Har ju köpt nya gardiner till vardagsrummet, gråa är dom med mönster på! :) Tog även och köpte persienner i körsbärs trä när vi ändå höll på! :) Blev fint, ser väldigt bebott ut.. ;) Så nu vill jag ha 3 sådana persienner till, 1 i sovrummet och 2 i köket. Vill även ha några tavlor att sätta upp på väggen. Och en ny tv-bänk såklart.. Usch, hokus pokus blev jag fattig känner jag! :P

Nu ska jag ta en marinella med fruktsoda, sätta mig i soffan och bara tooook myyyyysaaaa såhär på en fredag. Klä om till mys kläder och gooosaaa in mig i morgonrocker som är gjord av tjock, tjock fleece. :)

Gjorde naglar igår också! :) Blev ganska bra, om man jämför med dom där "hela" lösnaglarna, dessa är liksom tippar man sätter på och kletar sedan på gele. Funka på, det var inte så svårt heller. Ett stort plus till Depend som är tillverkarna.


Goodevening!

Som vanligt..

Nyss när jag stod i duschen så kom jag på en skit bra sak att skriva om. Jag kliver ur och kommer in i vardagsrummet.. Där har katterna anfallit min dator och sitter mitt på tangenterna och stirrar in i skärmen.. Jag flyger fram och spruffs springer iväg men signe sitter kvar, dummare än tåget. Hon åker ner på fortare än hon säger mjauu.. Dom har lyckats få till så menyn inte fanns och att hela skärmen täcktes av en blogg sida jag var inne på.. Kan ju säga det att det är tur att jag har en datanörd till kaarl annars hade jag måsta lämna in den och få det fixat.. :P Och vips så var ämnet borta.. Typiskt.. Föresten hade dom lyckats trycka upp 40 (fyrtio!!) nya fönster med google på där sökordet var: ggggggjjjjjoooooooopppffffcccccdqqqqqääääääää.... Typ..

Usch, nu fick jag ont i magen också. Ska ta och värma vetekudden och sedan lägga mig och försöka sova. Ska ju jobba imorgon!

Nu ska JAG anfalla katterna som håller på med nåt jävulskap i köket.. Gaaahhh!

Tur?

Självklart! :) Fått förlängt ännu en månad på öron mott. OCH jag har inte ett endaste hål! :D Allt såg så jättefint ut! Hål!? Hmm.. funderar ni nu, men jag var till tandläkaren imorse. ;)  Så det var jääätte skönt! Så nu är allt nästan på topp iallafall.

Har haft ont idag med. Det ökar på nåt obeskrivligt sätt, dag för dag. Det blir bara jobbigare och jobbigare! :(  Men så hokus pokus går det över och är bra i några/någon vecka, beroende på.

Nu ska jag lägga mig på soffan en stund och njuta av min lilla drink, fruktsoda och marinella! :P Bara jag som lyxar till det såhär en onsdag? Det är ju trotsallt onsdag! :P

Söndag.

Jag som många andra upplever väl den där söndagsångesten som det stod om på blogg.se´s startsida. Hmm. Vet inte varför jag gör det, det är nog tanken på att det är heeeelaaa fem låååångaa dagar till nästa gång jag får sova längre än till halv sex.. :P Kan vara det. Sovmornar är det bästa som finns! Idag t.ex. sov jag till elva. Skönt. Fast man kan säga att jag tog igen från igår då jag bara fick sova till halv åtta typ. :P Får även lite ångest då eftersom jag känner att jag inte tar vara på tiden då jag kan! :P Ja, jag har mina problem jag med.

Nu har jag diskat undan berget som var. Skönt att det är gjort. Kissarna har även korta klor nu vilket också är skönt att ha gjort eftersom dom inte klöser på möblerna lika mycket. ;) Så soffan är räddad. :P
Nu ska vi ta och göra lite mat jag och älsk, idag blir det tacos. Mumma. Det var väldigt längesedan vi åt det nu eftersom älsk har ätit efter LCHF där, och han ska nu börja igen. Vet inte om min mage blir så glad över att äta det fetaste som finns nästan så jag är lite skeptisk. Men det är väl bara att prova.

Har haft lite överdrivet ont i magen idag. :( Och när det blir så så mår jag också väldigt illa och känner mig uppblåst. Det kan ha lugnat ner sig lite nu, hoppas det är borta till imorgon iallafall, det är inte roligt att gå på jobbet och känna så. Har också tappat bort mina armband mot illamående, eller ja, katterna har lekt bort dom. Det går inte att lämna något framme längre. :P Men dom måste vara här någonstans, så jag ska leta reda på dom nu tänkte jag.

Nej, nu hitta armbanden och sedan börja med middagen. Blir lite sen middag, men det är gott det med. Ska förresten också kolla på nya harry potter ikväll! ;) Perfekt söndag trots lite ångest.. ;)

Sundsvall

Har varit till Sundsvall på direkt impuls.. ;) Magnus, jag och älsk for iväg på MAX och tog en burgare sedan åkte vi till Ålund en sväng. Medan Magnus, älsk och Ålund surrade skit om skotrar så passade jag på att somna på soffan som vanligt. ;P Vem blir förvånad?!

Var till mamma och pappa också. Innan vi åkte till Sundsvall och innan vi åkte hem till Hudiksvall. :P  Kollade lite på Småstadsliv 2 vilken är KUNG! :P Dom filmerna är så klockrena så det är inte sant! :)

Imorgon ska det höststädas! Måste verkligen nu igen, eller, man ska inte säga "måste" utan "jag vill".. Det såg jag på tv nån gång för längesedan. Får väl se om det fungerar. ;P Ska bära ner utemöblerna i förrådet också. Ja, mycket står på schemat imorgon. Blir kanske även en tur till Gnarp för att byta till vinterdäck. Men det kan då också hända att jag stannar hemma och städar lite så kommer älsk hem sedan med en borrmaskin så vi äntligen kan sätta upp gardinstången i köket vilken katterna rivit ner.. Hmm. Ja. Vi får väl se..

Nu blir det sängen för min del! Är så himla trött eftersom katterna väcker mig halv åtta på morgonen nu när jag FÅR SOVA! Det är så man blir galen! Men imorse vågade jag inte somna om eftersom jag skulle övningsköra med morfar klockan 11.00 så då hade jag sovit över om jag inte hållit mig vaken. Men men! ;)
Väcker dom mig imorgon bitti också så ska jag tamefan sätta igång med disken direkt på morgonen så jag har den överstökad till resten av dagen!!

Godnatt sov så gott!!♥

??

Ja, då har man i princip sovit bort hela eftermiddagen/kvällen då! Som vanligt, varje kväll samma visa. Vad fan ska jag göra för att inte vara så trött? Ska jag måste slösa bort hela kommande lönen på näringsdrycker?!.. Åååhhee...

Nej nu blir det sängen. Imorgon är det lördag, som jag har längtat! :D Ska övningsköra med morfar klockan 11.00 sedan ska jag och älsk åka förbi Gnarp och byta till vinterdäck på bilen. Antar att det blir jag som får göra det eftersom jag "måste ju lära mig om jag någonsin ska få ta körkort"... (-.-) Men men.. Lite hjälp från älsk får jag nog! ;)

Sov gottigottans så kanske vi hörs en sväng imorgon bitti!

Vaken?

Jodå, jag iallafall. Sitter här med te och tittar på nyhetsmorgon.. Fan vad mycket tid jag fick över idag! ;) Jag är redan klar och ska gå vid sju. Så jag har ju iallafall femtio minuter på mig. Fast jag måste fixa håret, så helt klar är jag väl inte! Jobba jobba jobba jobba!

Bläääeee

Fick hem en remissbekräftelse från medicinmottagningen idag.. Min väntetid är just nu: 81 dagar.. Hmmmmm.... "/ När vi pratade med dom sa dom att det fanns en tid i december till min läkare. Hokus pokus 2 dagar senare finns ingen förrän januari? Bokade inte hon in mig på ett besök när hon sa det? Ja, man blir inget annat än tokig!

Idag har jag haft ont i magen heeela dagen. Nu är det på G igen, känner det. Men men, jag ska ju gå såhär till januari nu då har dom tänkt. Skit på sig säger jag! :D Jag tänker faan inte ge upp, även om jag måste göra det på ren djävulskap så tänker jag trakassera dom tills dom hittar något fel! Moahaha! Dom ska inte komma undan så lätt!

Jag hatar Doktorer som tror dom är gudar. Flickor som tar ett steg utanför bussen och sedan stannar där och står still och därmed blockerar vägen. ICA Kvantums stoooora kundvagnar. Punschpraliner. Låånga arbetsdagar då man måste jobba över. Tanter med näsan i vädret. Sura busschaufförer som inte ens tittar på en när man kliver på bussen och än mindre säger hej. Frost och minusgrader på morgonen, när jag redan fryser.

Ja, listan kan göras lång. Jag ska nog fortsätta imorn. :P

Nej, nu ska jag lägga mig på soffan en stund, inte sova som jag gjorde igår. Jag somnade nämligen klockan fem och vaknade halv sex nu imorse. :P Så icke! Ska titta på unga mödrar och sedan ta en lååång och varm dusch! :D

♥Mor♥

tuppjävel

Ja, såklart man är uppe med tuppjäveln idag med.. Fast idag ska jag ju jobba. Och det är lite deprimerande att man vet att det är heeela 5 dagar kvar tills man får sovmorgon! Usch och fy..

Sitter vid min laptop och dricker te, sminket klart bara håret kvar. Men det brukar gå fort. Fast jag somnade med blött hår igår så det är inte som det brukar vara. ;)

Idag ska min mor ringa någon "chef-chef" på kirurg mott. Jag blev ju flyttad till medicin. Mamma ringde och frågade vilken doktor jag fått och när jag kunde tänkas komma till honom. "I början på december, blir det bra?" Mamma bryter ihop och säger (nästan) åt henne att dra åt helllllllveeeteee... Hon ringer patient nämnden som säger att vi ska kräva en "second opinion" av någon annan läkare från ett annat sjukhus. Hon på patient nämnden tyckte att det lät som att dom flyttat mig till medicin för att behandla smärtan, inte hitta orsaken till den. Så det går vi inte med på. Men det är sjukt att det ska vara såhär. Varför!? Vart är sverige påväg?! Vården har blivit så mycket sämre, fråga vilken pensionär som helst! På, låt oss säga, 50 år har den standarden sjunkit, sakta men säkert. Ja det är hemskt tycker jag!

Mamma ska iallafall ringa denna chef kvinna idag och kräva en second opinion. Sen får vi väl se. Detta kommer sluta i strul...

Nej, nu ska jag fixa håret! Sedan väntar en hel dags jobb och en körlektion efter det! Suuck.... :P

Hemma i Hudiksvall igen.

Ja, då var man hemma igen då. Sov hos mor och far igår eftersom det som sagt var handbolls sm i Gnarp. Matchen igår gick inget vidare. :( Dom förlorade mot Skånela. Idag gick det bättre, då vi vann mot Strömnäs. Sedan gav grabbarna veeerkligen ALLT i sista matchen mot eliten, Stockholmspolisen. Alltså herregud! Grabbarna höll på att blåsa oss av läktaren! I matchen mot Skånela så fick Skånela ett stort försprång i början, första halvlek ungefär. Så vi hade ju ingen chans att ta igen. Men idag, första halvleken så ledde vi matchen, grabbarna gav verkligen allt! Fan vad roligt det var! Alltså, att spela så bra mot ett sådant bra lag som Stockholmspolisen, jag blir bara stöss! ;) Nä, jävlar vad roligt det var! Har inte sett dom lika peppade sedan förra året då dom vann hela serien! :) Ja, det var skoj!

Är hemma nu iallafall, trött som jag vet inte vad. Det tar på kroppen att vara i farten heeeeela dagarna! Men det är ju som sagt jätteroligt också!

Nu ska jag duscha, sedan krypa ner i soffan med täcke och kudde och bara mysa tills jag ska förflytta mig till sängen! ;) Jobb imorgon sedan körlektion klockan 18.15.. Så imorn blir även det en fullspäckad dag!

GNÄRSP

Just de! Kom igen GNARP! :) Ja, jo, dom förlorade iof matchen idag, men fan, imorn tar vi dom! ;) Sitter just nu hemma i Gnarp, myser framför brasan och äter lite godis! :) Gott gott. Saknar älsk♥, det är bara han som fattas just nu, men vi syns imorn kväll gubben!

Imorn blir det att stiga upp tidigt. Bror ska vara framme på byn klockan kvart i åtta så då stannar vi kvar och väntar på att matchen ska börja, klockan nio. Så det blir en tidig kväll för min del. Mamma är på dejt med sina arbetskamrater och dricker vin, så pappa får åka fram och hämta henne sen! Jag ska då sova då tänkte jag! ;)

Nu ska jag ta en titt på Småstadsliv 2 och bara myyysa!

Puss!

Morrn morrn!

Ja då var man vaken igen då. Gick ju nyss och lade mig känns det som! :P Men ja, nu är jag vaken iallafall och snart bär det av på jobbet. Idag ska jag gå, fuskade igår, men idag blir det tjocktröja och långkalsonger! ;)

Kollar på nyheterna nu, ett repotage om en liten pojke som klättrat in i familjens hemmabyggda heliumballong (Jääättestor) som sedan lyfte. Pojkens bror skrek till sina föräldrar att hans bror var inne i den (!) så en jakt med polis, brandkår m.m började. Tillslut, några kilometer kanske till och med mil senare så landar ballongen och ut kommer ingen pojke! Dom åker hem igen och ut kryper pojken från en låda i garaget! :) :D Jesus vilken uppståndelse, och barn, dom är rätt söta ändå! ;) Hoho!

Sitter och dricker jordgubbste nu. Havregrynsgröt blir det inte nu på morgonen eftersom vi på jobbet har "fredagsmys" med massa bröd och pålägg! :) Så jag klarar mig på det. Men till lunch blir det bara en yoghurt. Vi får se hur det känns efter frukosten!

Idag ska min mor ringa medicin och fråga vilken läkare jag har blivit tilldelad där. Om det inte är Ulla Johansson (tror jag hon heter) så sa mamma att vi ska åka till Uppsala och "få ont i magen" så vi måste uppsöka akuten när vi hälsar på min syster. Känns jävligt om man ska behöva fejka skiten, fast är jag i en dålig period så gör det nog sig självt! ;)

Nej ni kära vänner, nu ska jag klä på mig så jag svettas bort sminket, det är fan kallt ute nu på morgon! :P

Hörs lite senare ikväll!

Pissdag idag!

Usch, dagen har varit hemsk!! För det första har jag haft ont i magen exakt heeela dagen, varit med en läkare som tycker att sitt "familjeliv" är viktigare än patienterna. Så hon stack klockan 15.00 med patienter som väntade i väntrummet, så dom fick vi skicka hem igen, utan något läkarbesök! Herregud.. Sedan ringer doktorn och talar om att det tog honom 2 veckor att ringa mig och säga att jag blir flyttad från kirurg till medicin.. Det var det enda dom hade kommit överrens om på den där "gastrokonferensen".... Herregud. Inte vad dom skulle leta efter/utesluta utan att medicin får ta över mitt fall.. Ja, man ska då inte vara döende när man söker hjälp på detta sjukhus, det går fan inte fort!!.. Kommer hem, älsk tar fram täcket och kuddarna och lägger på soffan för att jag ska krypa ner, men jag sitter och tittar på facebook och då hoppar kattfan upp och pissar på täcket, mitt framför ögona på mig!

Ja.. Det är så man blir tokig! Jag avlider! Orkar tamefan inge mer!!!!!!!

Även att jag ska behöva skämmas för att jag är kvinna när jag tittar på det där skiten "mammas pojkar".. Snacka kvinnoförnedrande!!! Shit alltså.. Så blåst i huvet kan man inte vara!? Var fan är världen påväg?!

Nu tänker jag begrava mig i sängen och inte vakna nåmer förrän min jävla otur har gått över!

Gratulationer, gratulationer!

Till min bror som idag fyller fjortis! :) Har varit hemma i Gnarp nu och grattat och smaskat tårta.. Gott gott!

Har även kört med morfar idag. Parkering. Säger inget mer! :P Men det gick ganska bra, måste jag säga. Det är lite teknik bakom men när man väl kommer på den så går det ganska bra!

Det var vääääldigt skönt att vara ledig idag! :) Ett STORT plus för de! Men imorn blir det jobb igen. Det är faktiskt ganska skönt att jobba också, måste jag säga men ack så skönt med sovmorgon! Och när man jobbat en hel vecka så uppskattar man helgerna myyycket mer än när man är arbetslös! Då blir varje minut värdefull!

Igår blev det inge bloggande, jag kom inte hem förrän klockan sex och då slocknade jag på soffan direkt. Vaknade klockan ett på natten och gick till sängen. Sov till nio idag. Men idag har jag hållt igång, och nu tittar jag på bonde söker fru. Ska även nu slockna på soffan antar jag! ;)

Vi hörs imorgon bitti! Kikar nog inte en sväng innan jag går på jobbet, notera gååååår.. ;) Har blivit duktig igen och skippar bussen. Lite snål också. Räknade ut hur mycket det kostar min att åka bara till jobbet och gå hem, typ 600 spänn på en månad.. Så myyyycket dyrt! :P Så nu går jag istället, billigare och bättre för hälsan! :P

Sov så gott folket! :D

Jag blir bara matt..

Alldeles STÖSS! För fan, låt mig inte bli en girig Hollywood fru!! Sitter och tittar på dessa puckon nu.. Herre min jeeee..sus...!! "Isch då, min gräsmatta har fått en 1x1 cm stor brun fläck, fan.. Det kommer kosta mig 40 000 dollar (!) att byta ut. Det får den stackars trädgårdsmästaren som för övrig jobbar arslet av sig med uselt betalt stå för!!!"

Usch, ge packen till mig en vecka och dom kommer bli lycklig över en femtioöring... Spoiled bratzzzz...

Usch.. Kill ME!!!

Man ska inte ha bråttom..

När man använder vårat internet.. Tänker tamefan inte betala jävla BANHOF TJOLLAHOPP nå pengar för internet som tar 5 minuter på sig att ladda en sida... Blir gaaaleeen!!

Idag har jag iallafall jobbat. :) Skönt att vara tillbaka! Så imorse fick jag nå bryt och gick ner på jobbet, och hela vägen dit gick jag och tänkte för mig själv "fan vad skönt det är att gå såhär på morgonen!! Att jag inte gör det oftare!?" Så imorn blir det promenad igen! :)

När jag slutade åkte vi och handlade lite mat, stekte kotletter och åt sallad till. Köpte nya halsband åt missarna också och en klotång. Så nu har vi klippt klorna på dom små. Hehe.. Nu vill jag se dom klättra i gardinen! ;) Ja, dom slipper iallafall "nageltrång".. :P

Nu tittar jag på färjan 3 och snart är det Svenska Holywood Fruar som också ska ses. Sedan är det sängen till tusen som väntar! :) Så godnatt på er i förväg! :P

Man ska inte ha bråttom..

När man använder vårat internet.. Tänker tamefan inte betala jävla BANHOF TJOLLAHOPP nå pengar för internet som tar 5 minuter på sig att ladda en sida... Blir gaaaleeen!!

Idag har jag iallafall jobbat. :) Skönt att vara tillbaka! Så imorse fick jag nå bryt och gick ner på jobbet, och hela vägen dit gick jag och tänkte för mig själv "fan vad skönt det är att gå såhär på morgonen!! Att jag inte gör det oftare!?" Så imorn blir det promenad igen! :)

När jag slutade åkte vi och handlade lite mat, stekte kotletter och åt sallad till. Köpte nya halsband åt missarna också och en klotång. Så nu har vi klippt klorna på dom små. Hehe.. Nu vill jag se dom klättra i gardinen! ;) Ja, dom slipper iallafall "nageltrång".. :P

Nu tittar jag på färjan 3 och snart är det Svenska Holywood Fruar som också ska ses. Sedan är det sängen till tusen som väntar! :) Så godnatt på er i förväg! :P

Sinnessjukt.....




2 lotter, 1 nummer kvar på 5(!!!) ställen.. Det är ju sinnessjukt...

BOJKOTTA BINGOLOTTO!!
Så här står det på lottens framsida : BIL EXTRA!! 20 extra bilar i potten.. Hmmmpff.. Undrar HUR MÅNGA som egentligen vinner bilarna då! 22 bilar på själva bingospelet.. Säkert bara 2 pers som faktiskt vinner en bil.. Fy fan vad sur jag blir!! (-.-)

Nu ska jag gå och duscha....

Yäy! :)

Japp, då vann man 380 kronor på bilbingon då! ;) Sedan slängde mormor bak en 100-lapp också som hon vägrar ta tillbaka.. Så 480 kronor är väl ett ganska okej avslut på denna säsong?! Right!? ;) Först vann morfar 500, sedan mormor 1000 och jag 380 då. :) Fin fint...

Nu har vi ätit fläskfilé med ädelostsås. :) Såååå gott! Så det blir det till lunch imorgon på jobbet också! :) Har även varit runt heeela hudik nu ikväll i jakten på bingolotter!! Men tillslut hittade vi, TACK Hemköp! ;) Så om 5 minuter blir det bingolotto också, och förhoppningsvis en ny bil! ;)

Ja, mätt och belåten.. Sitter nu och njuter av en kopp kaffe på maten, guld värt!

Nu bingolotto, duschen, sängen och JOBBA(!!) imorgon!! ;) SKÖÖÖÖNT!!

Off to bilbingo

Japp, då ska man åka på den sista bilbingon för denna säsong. :( Känns tråkigt.. :P Det är en gång kvar nästa söndag, men då är det ju handbolls SM i Gnarp så då kan man inte spela! :P

Ska bege mig på ICA och ta ut pengar sedan kommer mormor och morfar och plockar upp mig där. Mamma kunde tyvärr inte komma eftersom hon jobbar till fyra.. :(  Stackarn.. Men men!

Nu ska jag bege mig! Hörs!! :) Önska mig lycka till nu! ;) 20.000 till Malin tack!!

Handboll

Sitter nu i Gnarp. Har varit och tittat när lillebror spelat handboll. :) Fast dom förlorade ganska rejält, men dom vann hela serien förra säsongen så dom är duktiga! :P Men dom var lite slöa idag kan jag tycka! ;)
Nästa helg är det SM i Gnarp, så då ska man hit igen och titta och heja! Hoppas dom har lite mer kämparglöd då! Det är lite mer på spel då att vinna SM, så det ska nog gå bra! :P

Sitter hos mor och far nu. Mamma jobbar delad tur så hon har åkt tillbaka på jobbet nu och pappa åkte också på jobbet en sväng. Dom bara jobbar. Så här sitter jag och titta på reprisen på Holywood Fruarna.. Ska åka hem med bussen som går 17.50 från Gnarp. Hem till mitt fina nystädade hem! :) Längtar efter en myysig hemma kväll ikväll med tända ljus och myspys! :) Gud, jag är nitton år, borde vara ute på krogen varenda ledig sekund kan man tycka, men jag trivs bäst hemma med tända ljus, ett glas vin och en korsordstidning! :P Men men! ;)

Nu så ska ja titta på tv en stund! :) Hörs!!

Rent hus.

Kan man säga. Nu är det städat, råttburen nerflyttad i förrådet och ommöblerat här hemma. :) Blev mycket större nu så det känns skönt! Sedan blir luften så ren också tycker jag, när man vädrat ut. :) Skönt skönt!

Nu har vi nästan nyss ätit sallad med skinka och fetaost. Sitter i soffan och myser och älsk är i duschen. Dricker även vatten med citron och gurka. Gött! :)

Imorn blir det Gnarp, min bror har handbollsmatch. Så jag åker dit en sväng. Får även göra något då och det är uppskattat! :) Istället för att sitta hemma hela dagen. Så det blir roligt. Sedan vet jag inte vad som sker. Det får vi se vartefter dagen går! :P

Nu åter till fredagsmyset! :)

Gårdagen..

Ja igår hände inte så mycket egentligen... Jag skulle ju städa, ok, jag tog undan alla kläder i sovrummet, mer blev det inte.

Vi åkte och handlade och sedan när vi kom hem så åt vi. Vi skulle även städa råttburen, så älsk skulle plocka upp råttan och då hugger hon sig fast i fingret på honom.. Han skriker och jag står där som nåt pucko. Jag inser inte hur djupt det verkligen var så jag stänger buren och går och tittar. Då har karln blött ner hela handfatet och det bokstavligen sprutar från hans finger. Det första som slog mig var stelkramp/blodförgiftning. Råttor är ju inte direkt ren i munnen, så jag ringer 1177 och frågar vad hon tycker. Det var ju ganska djupt och älsk vet inte om han fick stelkrampssprutan i lågstadiet. Så hon bokar in oss hos en läkare klockan 19.00 för en bedömning. Vi kommer dit och får komma in direkt. Han tittar på fingret och bedömer att en spruta inte skulle skada. Jag sitter och tänker på kanylen men kommer fram till att den är jätteliten.. Hah, sjuksköterskan kommer in med en spruta med en stor kanyl på.. Shit tänker jag, nu får jag hålla i karln eftersom han är väldigt spruträdd.. Kanylen var nästan lika stor som en man tar venprover med. Men han satt helt stilla och pusta litegrann sen var det klart! :) Han var jätteduktig! Sedan lade dom om fingret på honom med alsolsprit och han fick ett bandage. :)  Han var så duktig. Nästan så man blev stolt! ;) Sedan att sitta på akuten som medfölje kändes annorlunda, det är alltid jag som är där för magen annars, men icke denna gång! :D Kändes iallafall skönt att vara säker på att jag fick åka hem samma kväll. ;)

R.I.P Råttan.. Det gick ju inte att henne kvar, hon var så ilsken att så fort man gick förbi buren så högg hon i gallret. Så tyvärr. Men jag tror inte hon mådde bra av att sitta där helt själv och bara äta. Sedan var hon ju gammal också, ja, hon har det nog bättre där hon är nu! :) Med storråttan och lillråttan! :P

Ja, idag ska jag ta itu med allt här hemma. Buren ska ner i förrådet. Den är till salu så ni vet. I väldigt fint skick, som ny! :) 

Det ska diskas, bytas sängkläder, vädra kuddar/täcken. Det är så fint väder så de kan hänga ute en stund, skadar inte. Dammsugas och skuras och dammas. Sen får jag vila. Men kanske denna omedgörliga förkylning ger med sig någon gång om man rör på sig. Vi får hoppas!

En sväng förbi Filippa vore inte heller helt fel.. Måste godkänna lägenheten! :P

Stääääda

Idag ska det städas! Eller ja, jag håller på iallafall! :D
Har vikt tvätt, plockat undan all tvätt i sovrummet ska nu in till badrummet och fortsätta där! Ska även putsas och dammas här idag. Min kropp säger nej men det skiter jag i! Jag måste röra lite på mig så jag blir frisk någon gång!! Får se hur det blir med jobbet imorn! Så himla synd att missa de, men när jag har denna huvudvärk och mina frys/svett vallningar är det inte roligt! Och jag vill ju inte smitta mina kära arbetskamrater heller. Ja, vi får se. Vill jobba men man får nog tänka på sitt eget och andras bästa!

Ja som sagt håller jag på att städa nu. Ska bli skönt att få dammsugit m.m.. Så himla dammigt här! Men just nu fastnade jag vid datorn i fem sekunder som vanligt! :P Måste nog slå av denna om jag ska komma någonstans med min städning! ;)

Ska även kolla tvättid idag. Misstänker att jag missat en som jag glömt skriva upp. Kommer fan bli portad från denna tvättstuga om vi inte sköter oss snart! :P Kan tänka alla svordommar på kärringarna som springer i tvättstugan 14 gånger om dagen för att få tvättid. Grejen är den att om vi inte börjat tvätta på en timme får någon annan ta tvättiden. Men det fattar väl inte dom. Sedan är det tydligen jävligt roligt att klaga också.. :P

Nu stääädaaa!

det tar aldrig slut..

inte nog med att man är sjuk, så är katterna det också.. :P Nu har dom fått mask, eller dom har ju säkert haft det länge utan man upptäckt det.. Spolmask.. Usch, det är så äckligt.. Så imorn bär det av till apoteket för att inhandla avmaskningsmedel.. Det konstiga är att symtomen på mask är avmagring och att tillväxten stannar av.. Eller hur.. Ena kissen, Spruffs, har vuxit så mycket och blivit riktigt tung.. Så inte vet jag.. Två maskar låg det då i bajset... Usch, jag tror jag spyr!!
Trodde dom ätit någon tråd eller nåt först när jag såg att dom rörde sig! Nej, bläää nu pratar vi om nåt annat!

AVMASKNING NÄSTA!!!!

Nu ska jag dricka min loka och titta på bonde söker fru. Var på ICA en sväng, jag och älsk. En promenad var ganska skönt men jag känner nu hur tröttheten sätter in!

Ska även göra mig en kopp te och bara mysa och vila så att jag kan bli frisk och komma tillbaka på jobbet!!

Sjuuuuuk...

Jag vill inte vara sjuk! Det är det värsta som finns!! :( Hade mycket hellre jobbat och tjänat pengar idag. Träffat mina trevliga jobbarkompisar och haft roligt idag.. Istället blev man hemkörd igår.. :( Jaja, det ska väl ge med sig snart!!  Hoppas jag! Lite mer snorig idag, lite ondare i huvudet och min kropp känns som ett bombnedslag.. Men jag dricker mycket vatten så toan är min vän.. :P Ja, nu får det vara bra snart!

Ligger i pyjamas i soffan trots att klockan är halv fyra.. Bara tycker synd om mig själv.. Känns som att jag kommit in i klimakteriet, jag fryser och svettas vartannat.. USCH FÖR FÖRKYLNINGAR!!!


Nöff nöff??

Ja det kan man ju undra?! Idag blev jag bara tvungen att gå hem ifrån jobbet eftersom det kändes som om mina ögon skulle hoppa ut ur huvet på mig, och näsan var täppt. Jag nös säkert 10 gånger på en halv minut så jag blev bortkörd av allihopa med högafflar och facklor.. Till råga på allt så var vi tvugna att åka till Gnarp idag för att skriva ut ett "personligtbrev" till älsk som skulle lämnas in på abf. Så han hämtade mig på jobbet och jag var helt totalt borta! Kommer knappt ihåg vägen vi tog... :P Kom sedan hem och la mig diirekt på soffan undet täcket och däckade. Sedan vaknar jag och då står älsk och diskar! :) Han är för underbar.. Ibland! ;) :P Efter det började han på med maten som idag bestog av kotletter och sallad. Han tyckte att han skulle snabbt sno ihop en "grillolja" med soya och honung m.m.. Enda problemet var att han istället för att ta honungen tog sirap och smeta ut över köttet. Jag blir alldeles stöss och frågar "SIRAP??!!" Då svarar han till min förvåning "JA.." precis som att det var det man alltid använde till ALLT.. Sedan tittar han upp på mig och skrattar.. Han klämde även ur sig och erkände att han tagit fel, han som lät så självsäker.. ;) Jaha, då var det bara att tvätta köttet, så det blev ingen såkallad "grillolja".. Oj oj oj, mycket ska man vara med om! :P

Imorgon blir en hemma dag för min del.. Får se hur det hela utvecklar sig. Har ont i huvudet och ett sådant tryck trots alvedon forte och ibumetin. Så ja, nåt är på g.. Är hemma imorn för säkerhets skull. Vill ju inte smitta ner hela mottagningen om det nu är nöff nöff.. ;)

Nu ska jag göra mig en kopp te och lägga mig på soffan!

Hmmmm...

Fan va kass statistik jag hade då! :P Haha, ja, inte ens i närheten av "storbloggarna" ;).

Igår var det spansk afton med släkten. :) Så roligt att vi har sådana tillställningar eftersom vi nästan aldrig ses annars!! Så det var god mat och maskerad! :) Då klär vi ut oss efter tema och det är väldigt roligt att se alla! :) Så det var en trevlig kväll. Sedan bar det av till Bergegår´n framme på byn. :P Där skulle mamma jobba i baren under kvällen så jag följde med som sällskap. Mamma bjöd på en drink som heter Åsbacken sunrise. ;) Den är väldigt god. :P Jag var så himla trött eftersom jag jobbade natten som var och inte sovit mer än 4 timmar så jag åkte hem runt halv tolv. Sedan for vi på donken och satte i oss en burgare var. ;) Vi fuskade lite. Eller ja, älsk fuskade eftersom jag fuskar i princip varje dag! ;)  Det var en väldigt trevlig kväll igår.

Idag vaknade vi klockan ett typ av att mamma ringde och jag skulle följa med på bingo. Vi sov på soffan inatt båda två. :) Tycker det är skönt ibland! Funderar starkt på att sova på soffan inatt också. :) Somna till teven är skönt! ;)

Imorn blir det jobb på öronmott. Trevligt. Jag längtar faktiskt till jobbet, vilket inte hänt förutom i sommar då på 7D. Fick ju även vara kvar i november också! :) Så himla skönt att jag vet vad jag ska göra! Sedan hoppas jag verkligen att jag kommer in på sjuksköterske utbildningen och börjar med den i janurai! :) Jag vill verkligen bli sjuksköterska, jag känner det. Även om det inte är fel med uska men jag vet inte, tycker det är något som saknas. Jag vill ha mer kunskap och sedan mer ansvar på nåt sätt. Låter sjukt men så är det. ;) Ja, det är något jag vill hålla på med. Sedan att gå vidare till barnmorska vore inte helt fel heller, men vi får se! :) Det ska väl komma någon unge emellan antar jag! ;)

Jaha, det var dagen som gått och dagen som kommer! :) Vi hörs!

Kära dagbok.

Natten har varit lååång och väldigt lugn. Men tur att det var skräckfilm på fyran så man hade något att titta på.

Vaknade för en liten stund sedan. Mamma som väckte mig. Ikväll är det spansk afton med släkten vilket ska bli väldigt trevilgt att gå på, men så var det dedär med kläder. Man ska ju helst klä ut sig, men till vad? Hur tusan ser spanjorer ut. ;) :P


Nu sitter jag och tittar på IDOL reprisen. tar nog bussen som gick vid 16 något. ;) Vi får se. Men till Gnarp ska jag iallafall.

Sedan är det pubafton på Bergegårn och min mamma ska jobba i baren där så då ville hon att jag skulle följa med. Men jag känner liksom ingen direkt där så då blir jag ståendes i baren som en annan barhora hele kvällen. Då får hon allt hitta på nåt att göra åt mig. ;) Ja, vi får se. :P

Nu ska jag lägga mig på soffan en stund. Inte helt utvilad än.. :P

20 minuter

kvar till bussen går. Känner mig inte så taggad faktiskt eftersom jag inte fick så mkt sömn som jag räknat med. "/ Men men, det får väl gå. ;)

Ja, vi hörs nog inte förrän imorn eftermiddag/kväll, men önska mig lycka till inatt! :P

Från jobb till jobb..

Ja, är hemma en snabbis, ska lägga mig på soffan nu till halv åtta och sova ett skuss. Ska jobba natt på 7D. :P Kan bli intressant. Men skönt när det är över. ;)

Har iallafall fått ännu längre vik på öron mott. :) Blir kvar till sista november! Så himla skönt att veta att jag har något att göra framöver! :)

Nu ska jag lägga mig. Det var väl i korthet dagens nyheter. ;)

Rosa bandet!

Idag har jag jobbat och när jag gick ner för att köpa något att äta till lunch så stod 2 kvinnor från Rosa Bandet där och hade lite information. Jag köpte en nål för 20 kronor och kände mig nöjd! Satte den på "pennfacket" jag har på jobbet. :) Fast jag hade velat haft en såndär "pins" i stål/plåt/metall.. Jag kan inte skilja på de där! ;) Hade inte råd.. :( Men så hörde jag på nyheterna imorse att man inte skulle undersöka sina bröst själv. Det kan jag inte fatta varför! Det är ju sjukt! Jag menar, ju snabbare man upptäcker en cancerknöl desto bättre ser prognosen ut! Hittar man den själv när den nyss tillkommit är chanserna större att överleva. Dom tyckte att det var så många som ville ha sina bröst undersökta och så många onödiga(?) "icke-cancer" knölar som opererades bort. Men vem vet vad dessa "onödiga icke-cancer" knölar KAN utvecklas till!? Nej! Jag tycker man självklart ska undersöka sina bröst själv! Lyssna inte på vad dessa såkallade "doktorer" säger. Eller vilka det nu är som bestämmer såntdär. :P

Iallafall börjar jag nog bli sjuk nu... Är tok täppt i näsan, det bara rinner. Usch och fy. Det var även en patient som var förkyld på jobbet igår. Det är väl kört nu. :P

Ett stort GRATTIS till Filippa och hennes man som fått lägenhet! :) Glad för er skull! Puss!!♥

Nu ska Malin ställa sig i duschen!