TENTA!!

Imorn kl 9 kan ni väl ägna en kär liten lyckönskning till mig då jag har tenta i mikrobiologi, immunologi och vårdhygien.. Fy tusan vad det ska bli skönt att få den gjord, men jag hoppas ju på att jag blir godkänd. Känns som ett vaccum i mitt huvud just nu. Det ska bli så skönt med sommarlov!!

Ja, ville bara berätta det och att Demon skiter och pissar inne nu helt plötsligt. Vart tog den duktiga lilla 8 veckors valpen vägen?! Helt plötsligt  har han börjat med det.. Men pratade med uppfödaren och hon trodde att det kunde vara en "trotsgrej", han är lite annorlunda. Gör som han själv vill m.m så jag hoppas verkligen att det bara är det och att det går över snart... Ganska tröttsamt. Men han är ju världens charmtroll annars, så det kan jag leva med!! :)

Gnatt!!

Hundliv...

Oj oj oj, vilken fart det är här hemma! Just nu sover han, men han vaknar nog snart igen..

Jag har försökt plugga, går inge bra.. Har ingen motivation, världens tråkigaste ämnen blaha blaha.. Usch, vill inte.. Tenta på fredag. Hoppas för guds skull jag klarar den, kuggade på läkemedelsräkningen i måndags.. Var iofs väntat men ack så skönt det hade varit att klara den.. Men men..

Måste få våran kära vovve att förstå innebörden av NEJ.. Någon som har nå tips? Han biter, man skriker NEJ och puttar bort honom, han på igen och tror att ALLT är en lek.. Vet inte hur man ska göra.. Tar man honom i nackskinnet, ordet tar betyder i princip knappt nuddar(!!!!), så kissar han på sig.. Fattar inte.. Ja, det är lite kämpigt. Men det visste vi att det skulle va. Även om han är duktig i annat! Sånt får man räkna med.. Men lite råd vore bra!!

Nu ska jag gå och lägga mig. Eller ja, ut med vovven och kissa först. Ska på CUL imorn för att tenta plugga. Hoppas det klarnar lite när man disskuterar tillsammans!!

Sov så gott!!

Efter en natts jobb

är man helt slut.. Fattar inte. Snacka om att jag sovit bort heelaa dagen, men det gör inget för då blir det fredag mkt fortare!! :) Och på fredag kommer vovven!!

Ska sätta mig ner och titta lite på nätet, skriva ner vad man kan behöva köpa m.m så man inte missar något!

Gud vad roligt!!



Var det ett steg tillbaka idag, efter all framgång??!

Åååh vad jag längtar!

Det är så jag kan dö!!
På fredag hämtar vi våran hund! En schäfer/husky valp. Dom är ju så söta! Sedan blir det rå träning med den! Ja det är så jag inte kan sitta still en sekund! Försökte plugga idag, jo tjena! Satt och planerade i huvet hur vi skulle "valpsäkra" här hemma, vad vi behövde köpa, vem som kan vara hundvakt på måndag f.m när jag har min tenta. Det är så mycket i mitt huvud nu! Tur att det var lugnt på jobbet så man kunde sätta sig ner där och titta lite. Lättare att komma ifrån tankarna där! Ja, det ska bli så kul!

Nu måste jag lägga mig igen. Upp och jobba imorgon bitti också. Sedan när jag kommer hem ska jag kolla runt lite på nätet, städa här hemma. Valpsäkra det som kan göras nu och plocka undan sånt man vill ha kvar, utifall den lille rackaren vill gnaga på saker och ting. Sedan i veckan så ska vi nog köpa lite saker som kan vara bra att ha. Leksaker, tuggben och lite smått och gott åt älsklingen. Troligtvis blir det en hane, som heter Demon. Men finns de andra kvar ska vi kika på dom också, man vill ju helst träffa valparna innan man bestämmer sig. Men Demon har vi siktet på! Sedan får vi se när vi kommer fram till Sandviken på fredag runt 12.00 tiden. Gud så spännande!

Jag vet att det kommer bli tufft, bla bla bla.. Så den som vill påpeka det kan dra åt skogen. Jag är redan inställd på att hunden kommer bita sönder hela lgh och få oss att slita håret av varandra, men det kommer vara så värt det när valptiden är över. Ska köpa en såndär "klicker" som man kan träna dom med. Oooh, nu får det vara nogpratat om det där.. Blir tokig att jag inte kan hämta valpen tidigare!! :)

Nej, godnatt nu. Upp tidigt imorn!!

Vi är med hund! :)

Ja, nu är det nääästan bestämt. Har hittat Schäfer/Huskey valpar i Sandviken. Dom är helt underbara! Har pratat med uppfödaren och på fredag kan vi hämta den lilla/lille. Har inte bestäm vilken av de 3 små liven vi ska ha än, men imorn måste det vara bestämt! Det är 1 hona och 2 pojkar. Diva, Tarantino och Demon. Honan har lite annorlunda täckning, mer åt Huskey hållet och hanarna är lite mer Schäfrar. Jag vill ha honan, dom är lättare att lära m.m och är inte lika "revirfokuserade" läste jag på nätet..

Ja, vi får väl se hur det blir, vem det blir. Men jag håller på att spricka!!

:)

Hund.

Skulle vilja ha en hund. En amstaff.. Fanns en här i Hudiksvall. Såg den på blocket men den var utlagd den 28 mars, och i princip bortskänktes. Men kravet var en "prövotid" för att se så allt fungerade och isåfall ägare senare. Dessutom eventuellt para den om 2 år. Men jag mailade och hörde om den fanns kvar och isåfall vill jag ha bilder och mer info. Får väl se. JÄVLIGT SUGEN!

Jobb jobb jobb

Ikväll är det jobb som gäller. Är det lugnt ska jag börja med seminarieuppgifterna till kurs 3. Hoppas för guds skull att det inte är lugnt..

Nu ska jag göra mig klar.

Duktiga jag..

Ja, jag är nog den enda människan som lyckas sova över när man börjar klockan ett på dagen.. Mitt på blanka dan! Hur fan lyckas man liksom! Blir bara så trött ibland..

Nu ska jag lägga mej. Och imorn har jag INGENTING planerat, så nu vaknar jag väl halv sex eller så istället..

Pucko grejjer...

Jaa..

Åter en dag har gått.. Nu måste jag gå och lägga mig. Imorgon blir det till att inte kliva upp klockan tolv, som idag. Måste vända tillbaka dygnet, ska jobba dag på lördag!

Har iallafall klarat fas A och B till körkortet. Så nu känns det som att jag är igång med teorin också! Bara en uppbokad uppskrivning som fattas!! Gud vad det kommer vara skönt när det är gjort! Vill verkligen ha mitt körkort innan sommaren. Helst igår.. Men köra igång intensivt nu så kanske man klarar det. Innan juli iallafall?

Imorn ska jag ringa om lånet man kunde ta till körkortet. Har inte dragit fingrarna ur arslet och gjort det än. Men imorn ska jag göra det. Så man kan ansöka och boka upp en massa körlektioner, utan att behöva få ångest över att man inte kan betala. Och vara tvungen att fråga mamma om pengar. Vill inte det nu.. Usch, mina föräldrar har det jobbigt ändå! Imorn är det också seminarium immunologi. Usch, vet inte om jag fattat rätt. Får se imorn...

Varje dag går man och väntar på ett besked om hur det ska fortsätta. Men det kommer aldrig.. Visst kan det ta tid. Men det får inte bli så att det går 2 år utan att man vet. Ja, jag tror iallafall att det kommer att bli bra, hur det än slutar. Dom är iallafall vid liv! Så tänker jag. Även om det är jätte tufft så lever dom! Och det är jag så himla glad för!

Gnatt på er!

Jag är bara glad..

Bara glad över att det inte är något "värre".. Jag har båda i livet och dom är friska. Det hade kunnat varit mycket värre, så jag är glad att det "bara" är detta. Det är tufft och jävligt hemskt. Men det hade kunnat varit värre..

Nu ska jag plugga lite. Sedan ska jag plugga lite teori.. Det jävla körkortet ska jag ha snart!!

Vet inte..

Om det känns något bättre, vet inte hur man ska göra för att det ska kännas bättre...
Allt känns så konstigt, och det är så jobbigt att veta att de 2 av de personerna man älskar högst på denna jord mår så himla dåligt... Nej fy, jag HOPPAS att det får ett slut. Att det kommer kännas bättre. För nu känns det inget bra...

Ensamt.

Då var vi ensamma igen. Nu har mamma, emil och syrran åkt. Så nu är det tråkigt tyst. Men men. Jag kanske åker hem någon dag i veckan.

Ikväll ska här jobbas. Lika imorn, nästa helg och helgen efter det.. Men det blir pengar, och pengar kommer vi behöva i juni, så ska försöka tacka ja till alla erbjudanden jag får!

Nej, en lång och skön dusch sedan lite brunch. Och vidare till jobb! Ska föra över pengar på gubbens konto också så vi kan betala räkningarna...

Adjöken!