30 / 6 - 09

Godmorgon! (:

Eller, jag klev upp kl 9 imorse. Mamma hade ringt kirurgmottagningen och dom skulle ringa upp mig halv tio, så lika bra att kliva upp. Hon ringde mig iallafall denna gång, och hon skulle lämna en lapp om mer smärtstillande till läkaren. Han skulle ringa om det var något han undrade över annars skulle hon ringa tillbaka och ge klartecken för att gå på apoteket. Ja jag vet inte vad jag ska säga. Nästa vecka ska jag dit och göra en bedömning om man ska gå vidare i undersökningen eller om Omeprazolen hjälpt, vilket den inte har.

Idag är jag ledig. Får se om pappa kommer förbi med cykeln till mig idag, eller om det blir imorn. Min man jobbar kväll så han börjar 15.00 och slutar 24.00.. Så jag blir själv hemma hela eftermiddagen. Funderar på om man ska storstäda här ikväll. Behövs verkligen! Imorn måste jag även komma ihåg att ringa vaktmästaren eftersom det är halvt stopp i vårat avlopp i köket. Ganska irriterande när man står och diskar och det börjar fyllas på vatten i diskhon. Nej, en diskmaskin vill jag ha! (:

Nej, nu ska jag nog ta och klä på mig!

29 / 6 - 09

Jahapp, nu har kirurgmottagningen ändrat sina tider, telefontiden är mellan 7-10.45... Så nu får jag gå upp dit innan jag börjar jobba... Irriterande så det finns inte ord.. Ska klä på mig arbetskläderna innan så kanske man blir tagen på lite mer allvar och vet vad jag pratar om! Herregud.. Denna sjukvård skrämmer mig.... /:

Jobbar ikväll! Roligt roligt! (:  Ska snart gå och duscha och göra mig klar.. Så jag hinner upp på kirurgmott.... :@

Min man väckte mig imorse med lite ryggsmek, sånt gillar vi! (:  Han klättrar uppåt på min stege igen, men han har en bit kvar! :P


Nej, nu ska jag vänta på duschen. Uppdaterar senare kanske när jag kommer hem. (:

01.11
Ikväll har jag jobbat med min kära faster. Vi jobbar på samma avd. Tack vare henne lite att jag fick jobbet kan man väl säga! (:
Kvällen har gått så himla fort! Förstår inte var den tagit vägen! Den bara försvann liksom! När jag började kl 14 så kom jag dit och det var värsta kaoset. Det var överbeläggningar överallt och vi får ju ta på oss en hel del, eftersom det inte finns så många andra platser, inte vet jag. Det är mäkta dumt iallafall! På morgonen var det en ssk och alla doktorer kom samtidigt, från kirurg, öron & gyn. Alla vill ha rapport samtidigt men det går ju inte. Verkar inte som att det spelar någon roll om man säger till dom att komma en viss tid för då har den och den redan varit där, utan dom kommer allihop samtidigt. Dom verkar vara av ett lite dummare slag läkare, kanske är dom så smart att dom blir dum? Vad vet jag! (:
Iallafall så lugnade det ner sig på eftermiddagen och på kvällen hände knappt något. Det var ganska skönt faktiskt. Istället för att måsta stressa ihjäl sig..

Sedan har nog min matsmältning börjat lägga av... Börjar bli ganska orolig nu faktiskt.. Mår mer illa än vanligtvis. Skulle bra gärna vilja bli av med detta nu! Orkar fan inge mer! Mamma skulle ringa kirurgmott imorn, och berätta hur det ligger till. Blir väl någon akuttid på akutmott, blir inlagd, får starka smärtstillande och tomma löften, får åka hem dagen efter. Som vanligt, precis som alla andra gånger då man åker in på detta sjukhus... Idioti.. Måste jag säga..

Nej, nu ska Malin gå och sova. Mäkta trött! (:
Sov gott!

28 / 6 - 09 Näääästan 29 / 6 - 09 (:

Ja nu är man hemma i Hudiksvall igen. Jag och min man var inte särskilt överrens imorse, men han bad om förlåtelse och det tycker jag han gott kunde göra!  :P

Jag tror jag somnade vid fyra tiden imorse. Sedan vaknade jag klockan nio då min man kom och satte sig på sängkanten och började pussa mina fötter...? Fråga mig inte varför! Haha! Han hade ont i huvudet och hade nyss lagt en pizza på gräsmattan..? Fråga mig inte om det heller, varför han inte använde toan istället.. Sedan hade han spytt en gång till på natten vid 5 eller så, och då sov jag tack gode gud.. (: Sedan gick vi och la oss i bäddsoffan, jag låg i min gamla säng på natten eftersom min man vräkte ut sig så jävligt och la sig innerst och jag ville inte blockera vägen genom att ligga ytterst utifall han vart tvungen på toa. Jag sov någon timme där också tills resten av familjen vaknade, förutom mamma då som jobbade.

Vid tolv kom hon hem och hämtade mig och vi åkte fram på byn och handlade. Jag köpte en glass som smälte direkt och mamma köpte en iceslush, som också smälte direkt. Men det var inte helt fel att åka cab i hettan! (: Helt underbart med cab ibland. Vi kom hem och drog igång grillen och grillade korv och kassler med ost och bacon. Gjorde potatistärningar i ugn med oregano och timjan. Gott gott, men inte bra för magen, kunde äta en tredjedelskorv och en fjärdedels kassler bit och en liten hög med potatistärningar. Sedan var det kört.. ): 

Sedan jagade vi kattungar som sprungit ut på altanen medans mamma la sig och sov en stund på kökssoffan. Det behövde hon! ♥ Tack även för skorna hon köpte åt mig, älskade mammi! (: Ber henne KOLLA om det finns några snygga pjux och hon köper dom istället. ♥ Ett par tuffa sommarskor med bling bling, hon vet vad som är snyggt min mammi! ♥

Hon åkte och jobbade igen, och pappa, egenföretagare som är arbetsnarkoman fick också åka iväg på ett akutjobb. Jag och min man la oss en stund till och kollade på Sweeny Todd med Johnny Depp, men somnade dock. Sen kom pappa hem och han och min bror åkte och badade. Säkert varmt i vattnet.

Vid sjutiden begav vi oss hem till Hudiksvall, min man var bakfyllesugen och tog driven på donken, och vem kan tacka nej till det? Inte jag iafall. Så jag åt en halv hamburgare och inte ens halva stripsen sen var det kört igen... Då var det bara att ta dom sista tabletterna och hoppas på att dom svarar på kirurgmott imorn bitti. Annars blir det akuten igen för Malin.. Och dit vill jag INTE... Sabla läkare... Skickar hem en i tre veckor med tabletter som räcker för två.. Helt sjukt. Dom borde väl kunna räkna?! Aja, inte mycket att göra åt saken nu.. Först imorn bitti kan man nå dom.. Men jag antar att dom kommer vägra skriva ut nå mer och då blir jag inlagd och får ännu starkare grejer, som om det vore bättre? (: Dom är bra dumma ibland. 

Även att jag somnade på soffan mellan typ 20-22.. Får se hur det blir med nattsömnen inatt..

Nee.. Nu ska jag no glo på en disney rulle, fått dille på disney filmer nu! (: Tycker dom är kung!
Hej hej.

28 / 6 - 09

Tänkte att det är ny dag nu, så då gör jag ett nytt inlägg istället för att uppdatera.. (:

Just nu sitter Malin hemma i Tjärnvik, uppkrupen i en skön fåtölj i vardagsrummet med laptopen i knät, vakar över sin uuuunderbart omtyckta man som just nu ligger i bäddsoffan här inne och snarkar och hickar samtidigt.... /: Han har nyss spytt som en gris och jag ber till Gud att han inte gör det igen. Jag och min man kommer inte vara vänner imorn bitti, och jag hoppas för fan att han inser hur han betett sig ikväll.. Blir galen på karln. Jag sa åt honom att inte dricka så himla mycket, bara 5 starköl och en kvarting whiskey.. Sen får man väl räkna in några groggar och diverse alkoholhaltiga drycker.. Usch.. Jag är så görless nu så jag vet inte vad! Och stackars min mor, hon ska upp och jobba imorn bitti kl 7 och hem kommer min man och spyr. Hon får nog inte mycket sömn inatt stackarn! ♥

Pappa är fortfarande kvar på byn, han kommer väl hemtraskandes snart, inte ovanligt att den mannen går hem från olika tillställningar, inte ens när det är över en mil hem som det är i detta fall.. (: Han är finurlig han. En gång stack han och hela partajet var och letade efter honom i skogen och överallt, men när mamma kom hem satt han och drack öl vid köksbordet och skällde för sig själv. (: Det är min far det.

Även att jag får låna mormors cykel ett tag framöver! Ska bli så skönt att cykla på jobbet, jag hatar att gå. Tycker det går för långsamt! (; Jag är en impulsiv människa som vill att saker och ting ska ske fort! (;

Jag sitter på helspänn hela tiden i väntan på att han ska behöva spy igen så det blir nog inte mycket sömn inatt.. Och jag undrar en sak... Hur kan man hicka och sova samtidigt.. Då måste man väl vara rejält full? Ingenting blir bättre av att jag har så ont i magen att jag skulle kunna krevera! Det börjar gå mig och min man på nerverna nu eftersom jag inte är på mitt bästa humör om dagarna. Och nätterna blir bara drygare och drygare att ta sig igenom. Jag fattar inte hur läkaren har tänkt sig att detta ska sluta. Förut har jag iallafall kunnat äta flytande mat utan att få sådär jätteont så man tror man ska spy, men idag åt jag lite kräm och mjölk och då var det kört. Visserligen spyr jag inte än så länge, men jag blir inte förvånad om det blir nåt sånt snart också! /: Såå himla less på att behöva ha ont varje dag!

Nej, ett stort ♥ till min mor och far som låter mig och min spyende fyllgubbe sova här inatt! Och för att ni stöttar mig nu när jag har det som jobbigast med magen osv.! Ni är underbara!

Nej, nu har jag spruffs (våran kattunge som ska flytta till våran lgh) hängandes i stolen, han vill gosa nu! (: Ska gosa med han en stund och stänga av gubbens telefon som ringer stup i kvarten! Sov gott allesammans, själv ska jag förmodligen torka spyor hela natten.... /:

27 / 6 - 09

Idag är det crusing i Gnarp. (:  Ska dit och titta lite, se om det är nå folk på byn!

Vill bara ge ett stooort minus till medierna här i Sverige, som ena sekundern kritiserar Michael Jackson för han är ju en pedofil m.m m.m. och nu borde han helgon förklaras.. "/

Har fixat lite med min blogg, ser säkert heelt sjukt ut just nu, vet inte hur det ser ut, kan inte se. (: Men det ordnar sig nog!

Uppdat senare.

26 / 6 - 09

Idag har jag varit ledig, jobbade igår kväll. Nu jobbar jag först måndag kväll och jag längtar! Jag har aldrig uppskattat ett jobb så här mycket som jag gör nu! Jag har väl aldrig struntat i att gå till jobbet/praktiken men det här är heelt underbart! (: Det känns så himla roligt att stiga upp halv 5 varje morgon och jag har insett vad jag verkligen är intresserad av! (:

Idag har jag och älsk♥ ätit inbakad fläskfilé med sallad till. Hur gott som helst! Var även på systemet och köpte lite öl och cider + en vinare! (: Så ikväll blir det mys. Vi fick båda paltkoma efter maten så älsk♥ sover just nu och jag vaknade för en stund sedan. Men jag tänker sätta mig på balkongen en stund med min bok. (: Såå underbart väder så det är nästan olagligt att sitta inomhus nu! Måste även vattna blommorna lite!

Imorn bär det av till Gnarp. Det är crusing där nu och det är alltid trevligt! (: Men detta år blir det någorlunda nyktert för min del efter min mages protester efter middagen idag... "/  Men jag är så less på min mage just nu och denna sjukvård i detta land. Helt talanglöst! Går fortfarande på min magsårsmedicin, och vet ni vad?! INGEN skillnad. Inte för att jag hade förväntat mig någon men, det är väl lika bra att äta skiten så jag kan redovisa för läkaren den 9/7 att den INTE funkar och att det knappast är MAGSÅR! Idioter... >.<

Nej, nu väntar balkongen och måsarna på mig, hör hur dom skriker utanför! (: Uppdatering kommer kanske senare! (;

Tvätt..

Idag har jag varit ledig. Ganska skönt faktiskt, även om jag tycker det är jätteroligt att jobba. Men jag har hunnit med ganska mycket idag ändå tycker jag! (:

Idag hade jag också tvättstuga. Tiderna då man får använda tvättstugan var idag i mitt fall 18.00 - 21.00. Efter kl 21.00 har man också torktid på 1 timme. Jag började tvätta ca 18.15 och bytte till torktumlaren ca 19.45. När jag gick därifrån mötte jag en kvinna som kom med en tvättkorg. Visst tänkte jag, jag har ju ingen mer tvätt så hon får väl tvätta då. Sedan gick jag ut i tvättstugan ca 21.15 för att hämta tvätten. Då hade hon vikt alla mina kläder och lagt dom i korgar. Tack för det säger jag, men nackdelen var att en del av tvätten var blöt.. "/ Och vad ska jag göra då? Det blev jag ganska irriterad på. Hon borde ju ha känt att tvätten var blöt när hon vek den, och då viker man den väl inte och lägger dom i högar? Då låter man väl tvätten vara kvar i maskinen en stund till? Hon hade väl inge bråttom?! Sånt kan göra mig tokig! Nu måste jag ju ta fram tvättställningen och torka den här uppe i lgh, när jag har rätt att utnyttja tvättstugan till 22.00. Jag antar att hon är en sån som springer i tvättstugan hela dan för att se om det är nån som missat sin tvättid och då tar sig friheten att tvätta. Men ge fan i torktumlaren och torkskåpet när det är min tur att utnyttja den! Hon skulle väl försöka hinna tvätta färdigt innan nästa kom så det inte märktes att hon tvättat! Nej.. Usch! Skärpning! Då kan DU som gjorde det torka din tvätt i DIN lgh om du inte hinner bli färdig. Jag som bokat tid ska inte behöva ta hem blöt tvätt!! Eller har jag fel?! Fattar ni inte så kommentera, kanske blev lite rörigt! (;

Imorn jobbar jag kväll. Får se vad som händer på dagen, inte så mycket antar jag. Kliver väl upp med Jörgen och ser till att han kommer iväg, sen lägger jag mig förmodligen och sover en stund till! (:

Nu ska jag och älsk♥ sova!

Helt slut..

Jag är helt totalt slut.. Vet inte om det har att göra med att jag inte kan äta mat som folk. Man kan ju inte få så mycket energi då.. Har iallafall lovat faster/chef att försöka äta lite mat, skonkost och så. (Enbart kokt mat, mycket gott... "/ ) Men det håller inte längre som det är nu! Det börjar bli riktigt jävla jobbigt!

Jobbat idag igen då. Beställde namnskylt också, så den kommer väl kanske nästa vecka eller så. Skrivit på anställningsavtal eftersom det inte var gjort, så jag får någon lön.. (:  Det vill vi ha!

Idag efter jobbet åkte jag och älsk upp på Jysk och köpte en morgonrock åt mig! Den är helt otroligt tokskön! (:  Varm som tusan, och helt underbart skön att ta en tupplur i! (:  Nästan så jag längtar till imorn bitti då jag ska upp och se till så att älsk kommer iväg på jobbet, även fast jag är ledig, bara för att få ta på sig den och mysa med en kopp kaffe! (;

Idag har jag inte spelat wow! d;  Kom hem kl 16.00, tittade på simpsons och family guy och somnade sen. Vaknade kl 21.00 så får väl se om jag somnar sen nu då. Det ska nog inte vara några större problem, men jag brukar sova så oroligt när jag redan är utvilad och ska sova. Men men, det löser sig! (:

Idag har det  varit riktig sommarvärme! Gud vad skönt att sommaren äntligen är här, istället för regn och rusk som det varit den sista tiden! Nu kan man börja njuta för fullt, och hoppas att vädret håller i sig!!

Tvättid imorn kväll, 18-21. Så jag får undan lite tvätt! Skönt att ha det gjort sen!

Har så himla ont på baksidan i mitt knä! Vet inte vad det är! Jag kan inte sträcka ut det så när jag går får jag gå med benet böjt och det känns även om jag sitter helt still! Tror inte det är något med muskeln eller så, det gör inte ont om jag trycker på baksidan, så det verkar vara på insidan! Kanske något med ledbanden eller så? Kanske sträckt det. Någon som vet kan väl diagnosticera mig! (;

Imorn blir det nog mest hemma mys! Sitta en stund på min vackra balkong om vädret tillåter det med Stieg Larssons Män som hatar kvinnor och en kopp kaffe! Heelt underbart! Men just nu ska jag gå och tvätta bort sminket och göra mig beredd för horisontalläge igen! (:

Jobb

Idag har jag jobbat igen. Varit ledig i 2 veckor efter min introduktion, så jag hade glömt en hel del, men nu är jag igång igen! Känns roligt faktiskt! (: Så nöjd över att jag fick detta jobb!

Ja snart ska man köpa kattsaker! (: Det kommer flytta in en kissemiss bebis här snart, kanske två. Beror på om vi kan få lite hjälp av mor och far att betala kastrering. Men det blir roligt iafall! Jag är även allregisk men det skiter jag i! Jag kan väl titta på missen då! Se men inte röra! (;

Har nu spelat lite wow, diskat och gjort riktigt fint i köket och städat råttburen. Imorn blir det väl mer städa antar jag, vardgsrummet och sovrummet, toan och sen ska jag dammsuga och torka golv. Ska försöka hinna med det imorn, men jag är ledig på onsdag så jag har inte tider då jag måste sova elelr så. Det ska nog gå. Sedan måste jag försöka hitta en tvättid. Lite snålt på dom ibland, tyvärr!

Nää.. Nu ska jag göra mig klar för sängen om en liten stund. Tidig morgon imorn med mannen som inte får försova sig! (:

Ännu en dag.

Jaha, nu har ännu en dag gått. (: Och jag har spelat wow idag med..

Ska snart gå och sova, ska upp och jobba imorn! Börjar kl 7 och antar att jag måste gå upp med min man och se till så han kommer på jobbet! (:

Ont i magen har jag haft hela dagen, men jag har fan bitit ihop. Hatar den medicin jag får mot det och vill fan inte bli beroende. Men är man hemma hela dagen och kan lägga sig om man måste så är det ingen sak, men som imorn när jag ska jobba då antar jag att jag måste ta dom jävla tabletterna. Men vad ska man göra då? Man får ju ingen hjälp! Mamma är lagomt less just nu så det blir väl Uppsala snart. Man blir liksom inte tagen på allvar här, dom tror att jag inte vet vad jag pratar om. Usch, blir bara irriterad när jag tänker på skiten...

Gnatt gnatt!

Fortfarande trött.

Jag är fortfarande trött och sliten efter förra helgen. (:
Det kan ju inte vara normalt!

Idag har min kära pojkvän installerat wow på min dator, BETALAT för att JAG ska spela så jag har väl inget val. Jag är iallafall level 9 nu.. Och har dött minst lika många gånger.. Fattar nada av det spelet, men eftersom han varit så söt och hjälpt mig och betalat för att jag ska spela så tänker jag faktiskt spela också. (:
Sedan ringde Filippa och undrade om vi skulle dra på skutan en sväng. Sure Kexet sa jag och det gjorde vi. Där tog iallafall jag 1 cider, Filippa och Tobbe shottade och drack cider. Dom hade ätit middag och myst innan jag kom. Men det var trevligt, även om medelåldern där var 60+. (: Men vi stannade inte så länge.

Och här sitter jag, klockan är tjugo i två, mitt i natten och bloggar. Jag som egentligen borde sovit redan vid tio för att vända tillbaka dygnet med tanke på att man ska jobba på måndag. Men men.. Blir som det blir, jag kommer nog upp på måndag ändå! (:

Nää.. Nu ska jag lägga mitt lilla huvud på kudden och läsa Stieg Larssons bok Män som hatar kvinnor. Har snart läst halva och jag måste säga att jag är imponerad! (:


Gnatt, gnatt på er!

Midsommar.

Ja då var det midsommar också då. Faen vad tiden går fort! (:
Idag ska jag och min man hem till min mor och far och grilla lite och äta sill. Snapsen tror jag att jag hoppar över. (;

Vaknade nyss av att mamma ringde, just i det ögonblick hon sa hej så dog mitt batteri i telefon. Då var det bara att kliva upp och leta efter laddaren som låg nerpackad i en påse som jag hade med på sjukhuset. Och innan jag fick upp den. Den låg intrasslad i strumpor, böcker, tidningar och en massa annat. Orka med sånt när man är nyvaken. Uscha. (:

Nee.. Nu ska jag platta mitt fågelbo till hår så det blir någon styrsel i skiten. Sedan ska jag dricka en kopp underbart kaffe (:

Satt och kollade lite på olika bloggar nu.. Jag inser nu att jag har aldrig förstått mig på det där med mode... (: Fattar inte vad som är så roligt med lite tyg.. Men men.. Det är väl trevligt att någon vill ägna sin tid åt sådant också. (:


Kom nyss hem från mor och far. Var ner till Mellanfjärden och tittade på stock-kampen eller vad det heter. (: Ganska roligt att titta på måste jag säga! Även att det var en tjej som van, som min kära man gick i samma klass med i högstadiet. Nice, nice. Nu sitter jag här och småtittar på Big Brother som går på tv400. Gamla repriser från 2002 eller nåt tror jag. Med Kitty Jutbring. (:  Sitter även och är väääldigt nöjd över att jag slipper vara bakfull imorn! Usch, fy vad hemskt. Jag var full studenthelgen och det räcker för min del ett tag framöver. Jag känner mig lite gammal faktiskt. 19 år och sitter hellre hemma och löser korsord och dricker ett glad rödtjut. Helt seriöst! Det är väl bara huset och barnen som fattas. (:

Har kommit på att det faktiskt är ganska skönt att blogga. Man får skriva av sig lite. Även fast man bara kanske skriver skit och inte bloggar om mode eller något annat "viktigt" så känns det ganska meningsfullt för min del. Var lite skeptisk till det från början så är jag ganska glad att jag gjorde det! (:

Nej ni allihopa.. Nu ska jag kolla på Big Brother och längta efter att få börja jobba på måndag. Första gången jag längtar efter att kliva upp typ halv fem på morgonen, men det är nog första gången jag verkligen kännt mig behövd! Annars har man varit praktikant eller uska under utbildning men nu är man färdig. Man känner ett större ansvar och arbetskamraterna har förväntningar på en. Man ska kunna det som ska göras, om det handlar om att sätta en kateter eller ta ett venprov. Men jag tycker det är jävligt roligt och jag är stolt över det jag gör. Även om jag inte ska stanna som uska utan fortsätta till sjuksköterska och kanske sedan vidare till barnmorska. (: Det är något jag är jäävligt inne på just nu. Även om syrran ska göra samma sak!
Puss på er!

Hemma igen...

Mmm.. Då var man hemma igen.
Det är nog ganska skrattretande när jag tänker efter.. Vad tänker dom med?! 
Dagen börjar med att en läkare kommer in, en helt okänd som vanligt.. Han säger att idag ska du göra en gastroskopi. Jag säger nej det ska jag inte. Ööhh Jooo, säger doktorn. Nej jag gör den inte utan narkos. Nej nej, det kan jag ju förstå, det kan ju vara ganska obehagligt. Mmmm... säger jag. Då frågar han om jag inte kan tänka mig att göra den med lite lugnande? NEJ! FATTA! Då är det ju så att man måste boka in en gastroskopi på operation om man ska sövas. Det ska narkosbedömas och en massa annat. Jag förstår ju att det inte kommer att ske idag. Vilket inte gör mej så mycket. Sedan frågade jag varför dom vill göra en gastro, och då säger han för att man vill kolla så det inte är magsår. Då frågar jag, stämmer mina symtom med symtomen på magsår? Nej säger läkaren. Just det! säger jag och det bildas en pinsam tystnad i salen. Herregud. Om mina symtom INTE stämmer med magsår, då kan vi väl utesluta magsår?! Det är så man blir yr av alla läkare.. Och jag undrar vad dom är för läkare.. Dom är säkert vetrinärer i grunden eller nåt och så gick dom omvårdnad till uska och kommer och kallar sig doktorer. I alla fall ska jag äta den förbaskade magsårsmedicinen i 2 veckor och ska sedan till kirurg mottagningen för fortsatt utredning... Ladies And Gentlemen, I Present To You,
HUDIKSVALLS SJUKHUS!!!

Väntan..

Ja, då var det bara att vänta då antar jag. Vänta på att den snälle söte rare läkaren ringer. Och idag har jag laddat, jag ska spränga trumhinnan på karln! Är så less på läkare just nu! Vill bara kunna äta riktig mat! Visst är det väl bra att gå ner i vikt, men det är på fel sätt. Nä, nämn ett ord om att skriva ut smärtstillande lilla vän och du blir döv...


15.10
Ja, ännu har läkaren inte ringt. Min kära man letade upp telefon numret till läkarens mobil och ringde men då stod han på operation. Så jag hoppas verkligen att det var något som kom upp akut och inte en inbokad operation. Men jag är ändå jävligt less. Jag menar, nu har jag helt slut på smärtstillande. Enda sättet att få smärtlindring nu är ju på akuten och jag drar mig jävligt länge innan jag åker dit. Men måste jag så måste jag. "/
Jag vill bara att allt ska bli bra nu. Från januari har mitt liv stått på paus känns det som. Jag kan inte komma ihåg något positivt från detta år, även om det hänt en massa! Jag kommer inte ihåg något. Jag lever som i en dimma och det känns ju roligt! Det är liksom mitt liv, 6 månader av mitt liv som gått förbi utan några reaktioner. Jag är liksom mitt i mellan i min lilla bubbla. Och jag är trött på det nu! Ringer inte läkaren upp nu i eftermiddag så åker jag till uppsala på torsdag. Och så är det bara. Och jag hoppas för gudsskull att dom sett något på MR-röntgen, det låter sjukt, men då kanske dom kan fixa felet.
Uppdatering kommer förmodligen ikväll om läkaren ringt!


16.55
Nu har läkaren ringt. Först ringde han när han fortfarande stod på operation men var tvungen att ringa mej senare eftersom han var tvungen att avsluta en sista sak... (: Sedan ringde han igen och skällde över att mina problem var lite för svårt att lösa under en telefontid. Så vi kom fram till att jag ska åka in på akuten imorgon förmiddag för att sedan bli inlagd på sjukhuset för vidare undersökningar. Hmmm.. Vet inte jag, är inte så pigg på sjukhus.. Men men.. Om detta nu kan leda till en lösning så är det väl värt att prova.. Sedan ville mamma veta hur det skulle läggas upp, alla undersökningar och så. Så hon ringde också på hans privata nr men fick en utskällning utav dess like för han är ju kirurg. Och man kan ju inte bara ringa sådär på en kirurgs privata telefon! NÄHÄ?! När och hur fan ska man få tag på en kirurg då!? Helt sjukt. Man behöver väl inte skälla bara för det? Visst kan jag förstå att man inte ringer angående patienter på en privat mobil, men man kan väl säga det med lite respekt? Och så kan man väl fixa andra tider istället för telefontid mellan 7-12 på vardagarna? Jag menar, det är bara mellan dom tiderna man kan få tag på nån över huvudettaget på kirurgmott i Hudiksvall. Om jag måste ringa min läkare akut då? Vad gör jag då? Som nu, när jag har slut på smärtstillande? Nej. Hoppas verkligen inte det är han som tar emot mig på akuten imorn. Då ska han få en lektion i etik och moral! Godkväll!

23.35
Imorn ska jag till Bergsjö och knäppa kort infö någon artikel om mitt och Marias stipendium. Sedan blir det bussen rakt in på sjukhuset. Ska packa lite först och så, men sen börjar det tråkiga. Så det blir nog mycket bloggande om min sjukhusvistelse, hur dom behandlar mig, om dom anser att jag är en hypokondriker eller att jag har en jävligt jobbig mamma.. (: Lovar att det står omnämnt i min journal om att mamma är jävligt jobbig och irriterande. Men saken är den att utan henne så skulle inget hända! Tacki Mammi! <3
Nej. Sängen väntar nu. Måste vara pigg på fotot imorn. Byee!

Trött!

Idag är jag fortfarande jättetrött! Usch, studenthelgen tog nog riktigt hårt på mig! (:

Idag ska jag ner på stan. Måste till banken och sätta in stipendiepengarna jag fick (WOHOO), köpa en musmatta och en mus till min nya bärbara dator och kolla lite på dator väskor också. Sedan ska min mor ringa till kirurgmottagningen och skälla på dom eftersom dom skulle ringa mig i onsdags eftermiddag, men dom har fortfarande inte gjort det. Vill bli fri mina problem med magen nu, så jag kan jobba som en tok i sommar. Och sen ska jag till Bergsjö och klippa mig hos min kära kusin! Ska klippa det så kort det bara går för att ändå kunna använda vågtången jag köpte till studenten för 400 kr. (;

Jag har nyss vaknat och duschat. Ska koka lite kaffe nu. Uppdatering kommer nog senare! (:



20.00
Nu har jag klippt mej, varit hem till mor och far och hämtat lite kvarglömda prylar sedan student helgen och tittat på pappas nyinköpta plymouth barracuda! Ganska nice faktiskt! (: Var så himla skönt att klippa av håret en bit, fast det drar kallt i nacken! (;
Fick post idag från sjukhuset. Jag har fått en telefontid mellan 10 och 12 imorn med en läkare. Vet inte riktigt vad det ska leda till, men men. Man får nog vara nöjd med det lilla man får. Att få hjälp vid sjukdomstillstånd i vår tid är inte alltid det lättaste, har jag märkt... Ganska svårt faktiskt. Och blir man sjuk får man inte bli för sjuk, utan man måste kunna säga ifrån, annars blir man överkörd. Men jag hotar med att söka vård i Uppsala om det bara leder till mer smärtstillande utskrivet imorn. Det blir för dyrt för landstinget om man åker dit istället. Fast saken är den, man blir nog frisk bra fortare än vad man blir här i Hudiksvall. Har inte en gnutta förtroende för detta sjukhus sedan mina tidigare sjukdomsvistelser... Den enklaste operationen slutar i katastrof. Nej, no more sjukhus för min del!
Nu ska ja slå igång tvn och titta lite där. (:

Underbar helg!

Denna helg har varit heeelt underbar! Att få spendera den med mina vänner och familjen har varit sjukt roligt! Studenten var helt oförglömmlig! Känslan av att äntligen, efter 12 år i skolan (13 år med lekis) vara färdig. Och att resultatet skulle bli uska, det hade jag inte föreställt mig när jag var 7. (:

  • No more läxor!
  • No more betyg!

 Nu börjar det verkliga livet! Det är kanske ändå med lite sorg i hjärtat som man inser att man aldrig mer kommer gå i Op06. Även fast vi hade våra duster, inte så små duster heller, så trivdes jag faktiskt rätt bra. Visst fan
ns det tillfällen då man bara ville hoppa av skolan, men det var ändå på något sätt värt att stanna kvar! Annars hade jag inte lärt känna de underbara människorna jag känner idag. De jag idag stolt kan kalla mina vänner! Ni vet att jag älskar er! Och låt oss fan inte tappa kontakten, bara för att vi inte kommer ses måndag-fredag längre!

Och utan mina vänner skulle inte studentbalen fått det slut som den faktiskt fick! Jag gick dit med ganska låga förväntningar måste jag erkänna, men det visade sig vara det roligaste jag gjort på 19 år! Vi hade så himla kul, och det känns som att om vi nu skulle tappa kontakten så har jag iallafall den kvällen att se tillbaka på, att minnas med glädje!


Ni vet vilka Ni är &Tack för att ni finns! <3