Bakslag?

Nu när allting nästan blivit så bra, så händer det här!? Hade det inte varit bättre tror du om du hade stannat? Om du bara hade sjappat iväg och ja, vafan vet jag... Men inte. Nu ska du komma hem och börja förstöra på nytt! Så jävla synd! Jag vill inte se dig.

Magen

Har just nu ont i magen. Ska hoppa in i duschen och hoppas på att det släpper. Vill helst inte värma någon rispåse i denna hetta, känns som att värme har man nog av. Men det brukar ju hjälpa. Så jag hoppas på duschen.

Imorn blir det jobb på BB igen. Ganska lugnt idag. Tråkigt på ett vis när det inte finns något att göra! Men så länge det kommer in folk tills fredag natt är jag nöjd. Finns inget värre än när det är folktomt på en natt!!!!

Nej, duschen och sedan sängen! Dödstrött!

Ledig

Idag är jag ledig.. Men ska städa hemma bara.

Igår badade Demon på gräsmaln. Och det var väldigt skoj! Så idag har han badat i badkaret hemma, luktade surhund av honom. Sedan har han jagat dammsugaren medan jag försökt dammsuga. Nu måste jag investera i en ny skurmopp.. Ja, ska väl diska och damma lite först. Sedan får vi se om det blir någon tur på ica eller någon annan affär.

Imorn blir det jobb på BB.

Varmt!

Nej, vi ska inte klaga. Seriöst, hur många skällde inte som tokar i vintras när vädret var svinkallt??! Alla längtade då till sommaren. Och nu är den här, och det enda man hör är folk som klagar! Nej, jag tycker vi ska ta tillvara på värmen och bara njuta! Själv sov man till tolv, åkte på jobbet till halv två och kom hem nu för en timme sedan. Jag känner att jag kunde ha investerat min tid i värmen lite bättre. Men jag vill ha en lön i slutet av månaden!

Imorn jobbar jag dag, sedan ledig på tisdag. Ons och tors har jag turer på BB. Sedan tror jag att jag har helg. Eller hoppas!

Igår var det crusing i Gnarp. Mycket folk, mycket fylla. Jag och Jörgen åkte ner till Sörfjärden med Demon så han fick se öppet vatten för första gången. Vilken succé! Han tyckte det var skitkul att springa i vattnet så det bara stänkte runt honom. Jagade matte gjorde vi också. Men verkligen roligt att se att han tycker det är kul att bada! Längtar bara till en själv kan ta på bikinin och hoppa i utan att frysa ihjäl!
Sedan fick Demon vara hos svärföräldrarna ett tag medans vi åkte och bytte bil (hade mammas raggare, körde nercabat btw) och gick en sista sväng inne på området. Skjutsade hem bror och vi åkte hem till Hudiksvall. Så vid två inatt var det 22 grader varmt! HÄRLIGT!

Nu ska jag krypa isäng inför nattjobb som sagt! Måste bara berätta att min man diskat idag! :) Underbara man!

Jobb.

Ska ta och äta något och sedan göra mig klar för att jobba. Tråkigt att jobba hela helgen, nu när det ska bli så varmt! Men imorn blir det iallafall crusing i Gnarp, hoppas på fint väder även imorn kväll!

Nej, ut med Demon en gång till och sedan mat..

Skönt.

Väldigt skönt var det att få bli klippt idag. Nu har jag rensat ut rejält, har aldrig varit såhär korthårig! Det drar kallt i nacken när det blåser ute.. Men underbart! Speciellt nu när det är sommar och varmt!

Träffade även lilla Greta för första gången idag. Hon är så underbart söt! Världens lock hade hon mitt på huvudet, som var HELT naturilg! Precis som på tecknade filmer!

Imorn blir det att jobba kväll. Sen dag på lö och kväll på sö. Så det blir crusing i Gnarp lördag kväll. Dock blir det en lugn kväll, skönt. Hatar att vara bakfull!

Badade Demon idag btw, fan vad duktig han är! Han bara stog och njöt i badkaret. Så duktig hund!! Skönt att det går bra, så det inte blir krig varje gång han ska bada!

Nej, nu ska jag kika lite på tv innan jag kryper i säng. Varit uppe så sent på kvällarna nu så jag har nästan vänt på dygnet! Inte bra, inte bra!!

Godnatt!