Godmorgon!!

Eller ja, god eftermiddag kanske? Hmm.. Jag klev nyss upp ur soffan och tog av mig pyjamasen. Ja ser man på, ännu en söndag bortslösad..

Nu ska jag iallafall sätta igång och städa lite här! Ska diska undan all disk som finns, fy vad jag önskar mig en diskmaskin i julklapp! Sedan ska jag dammsuga och byta alla gardiner. Först måste dom dock strykas, men med strykjärnet jag fick av mor och far i julklapp förra julen så går det galant! :P Fast det är katterna som hänger i dom medan jag stryker så dom blir skrynkliga igen.. :( Måste även på ICA och köpa kattströ som jag glömt nu dom senaste tre gångerna jag varit på affären.. "Det man inte har i huvet får man ha i benen!" :D


Snorungar...

Både idag och igår stog det ungar utanför ICA MAXI här i Hudiksvall.. Dom stog och samlade in pengar, förmodligen till någon klassresa eller liknande, och man kunde gissa vikten på en surfisk.. Dom hade även ett lotteri där man kunde vinna lite olika saker. Föresten gick dom i fyran, stog det på en skylt. Jag blir galen på sånt där. Fine att dom står vid ett bord och säljer lotter/gissa surfiskens vikt. Men när dom börjar ställa sig vid ingången/utgången och "tjata" på folk en lott för 50 spänn, då blir jag irriterad! Dom står där i sina tomteluvor och frågar artigt: "HEJ! VILL DU KÖPA EN LOTT!? DOM KOSTAR 50 KRONOR OCH DU KAN VINNA EN KAKA SOM MAMMA BAKADE IGÅR!!" Eller: "GISSA VIKTEN PÅ FISKEN OCH DU KAN VINNA EN BRODERAD KUDDE!!"
Om man då artigt säger : " Nej tack, jag har inga pengar löst!" Då, då jävlar får man höra: " MEEN, DET FINNS EN BANKOMAT DÄR INNE!!" Eller: "ÅÅH VILKEN SURKÄRRING!!"

Ja, dagens ungdomar är inte som dom var förr! På min tid, då var det ingen som vågade sig på att FRÅGA folk om dom ville köpa det man sålde. NEJ NEJ, då skulle man vara sockersöt och trevlig och hoppas på att någon tyckte synd om en och köpte något. Ja, det är bara att konstatera.. Ungarna vid ICA är snorungar!

Nu har jag iallafall satt upp lite tomtar. Har även gjort iordning adventsljusstaken som ska tändas imorgon till frukost. Imorgon ska jag även städa här hemma, byta gardiner och göra riktigt julfint! :) Det känns att det inte är länge kvar nu! Nu har jag även skrivit klart julkorten. Har bara ett kvar men hittar inte adressen. Så Filippa, om du läser detta kan du väl messa din nya adress till mig, annars hittar inte julkortet fram! :)

Godnatt på er nu! Och alla ungar vid ICA: SLUTA TJATA PÅ FOLK ERA SKITLOTTER!!!

Stora staden.

Har varit nere på stan med mor och Maria idag! :) Har inhandlat en massa fynd, väldigt bra saker om jag själv får säga det! :P Men så ska det vara! Så nu sitter jag och dricker amaretto med is i. Och fyyyy vad gott det är! Jag får minnen från London när jag dricker amaretto! ;) Gud vad roligt vi hade, egentligen! :P Det var bara dom två första veckorna som var hemska, sedan gick det väldigt bra.. Väldigt väldigt bra! :)

Nu ska jag och älsk titta på film. Sedan händer nog inte mycke mer. Skulle ju ha städat idag, men blev inte så.. Det får bli imorn istället, då ska jag ändå ställa fram alla tomtar och byta lite gardiner och så. :)

Oj.

Min statistik har sakta men säkert sjunkit.. :P Haha, kan bero på att jag inte bloggat på 2 dagar!

Idag är det fredag. Jag är redan hemma (YÄÄY) eftersom det var stor apt på jobbet, inget jag behöver vara med på om man säger så. Så jag pös hem vid tolv, gick på stan en timme och har nu varit hemma ungefär en timme. Ikväll blir det myspys med fläskfilé och vin. Göttans! Men vi måste åka och handla först. Bara min man vaknar, som säkert gick och la sig för två timmar sedan. Karlar!!!

Imorn blir det kanske stan med mor också. Jag tyckte hon kunde komma in till stan och kika lite med mig. Hon måste ju också köpa julklappar var mitt argument. Så vi får se. Lönen har ju kommit in idag, trevligt värre! ;) 12900 Sitter fin fint nu när det snart är jul.

Nu ska jag städa lite och sätta upp alla ljusstakar! :) Myyysigt!

TRÖÖÖÖÖTT!!

Usch och fy vad jag hatar att bli såhär trött! Jag fungerar inte riktigt när jag blir såhär! Det känns nästan obehagligt att jobba, så borta blir jag! Får se hur det känns imorn bitti. Hoppas på att jag vaknar pigg och utvilad! Pengarna behövs, som vanligt...

Har magont. Fy vad jag är less på detta nu! Vet inte hur många gånger jag sagt det, men alltså.. Det blir bara värre och värre för varje dag! Idag har jag haft ont bakmot ryggen.. Njurarna är ju då det första jag tänker på... Har haft funderingar på akuten hela dagen, men det känns som att om jag åker in blir jag antingen inlagd eller så blir jag hemskickad utan resultat.. Svårt det där. Men ibland blir jag bara så trött så jag vill helt enkelt lämna över mig själv till någon annan! Jag orkar inte ta hand om mig själv, om ni förstår hur jag menar. Jag har alltid fasat inför sjukhus, eftersom man tappar så mycket kontroll över sig själv! Att bli helt utlämnad är inget för mig! Men det känns som att det vore skönt att släppa taget, att bara skita i allt och bli omhändertagen! Jag fattar knappt vad jag skriver själv, så det är ok om ni inte heller fattar! :)

Ska ställa mig i en het dusch och hoppas att det släpper lite iallafall.. Sedan blir det sängen för min del.. Iallafall!!

A hard work, work!

Jobbat idag! :) Det gick bra, även fast det var fullt upp hela dagen. Men då går dagen fort iallafall.

Köpte även 3 adventsljusstakar idag. Hade inga sedan tidigare. Förra julen var det inte så juligt här hemma. ;P Och eftersom en glödlampa gick och slockna i sovrummet så satte jag upp en av dom där. Liite tidigt kanske, jag vet, men det är ju faktiskt ganska mysigt. Och eftersom jag inte hade någon jul här hemma förra året, kan man inte få tjyvstarta lite i år då? ;) Mysigt blev det iallafall!

Idag har vi även gjort hemmagjord pizza. Rakt upp och ner på en MÅNDAG! :P Men det blev gott. Hade en massa skinka/korv/ost m.m i kylen så vi körde en pizza idag. Så då har jag matlåda imorn. Intressant, eller hur.

Något särskilt mer händer väl inte ikväll. Ska nu tvätta trynet och gå i säng. Ska jobba imorn också. Jag jobbar i princip varje dag numera. Har varit borta lite mycket en period nu pga magen, men faktiskt jobbat ganska bra ändå med tanke på mina problem. Snart blir det doktorn också. Ooooh taggad till tusen nu! Är så elak man kan bli på deras agerande. Ja, inget blir väl bättre ikväll ändå, men det är skönt att klaga ibland! :P

Godnatt på er! ♥

Ingen bingo..

Blev det idag.. :( Men men.. Man kan inte vinna jämt.. ;) Tänk så rik man vore då! Fast iof finns det ju faktiskt folk som vunnit ja jag vet inte hur många gånger, idag var det 3 stycken som vann 3 gånger var.. Då blir man lite irriterad.. Dom kan väl dela med sig?! ;)

Nu ska jag ställa mig i duschen en snabbis innan jag går i säng. Är så himla trött nu igen, plus att jag har ont i magen 24/7.. Men jag ska till doktorn den 30/11 och då ska han få höra så han gråter när han kommer hem.. Dom måste fan ta tag i detta nu! Om det inte visar nåt på t.ex. kalium proverna så vet jag inte vad jag gör! Om jag har brist på något så måste det vara kalium! Alla symtom stämmer precis! Ja, vi får se. Ska iallafall propsa på att få gå till en dietist som kan skriva ut näringsdrycker åt mig!!

Godnatt på er! ♥

Awake!

Faktiskt. Som vanligt. :P Eller, det är väl inte fy skam att sova till tio iallafall, men hade gärna sovit till tolv, halv ett.. Jaja, det får bli nästa helg. ;)

Idag ska vi åka på bingo i Hudiksvall. Malin vill vinna! Sedan köpte jag 2 bingolotter också så det ska jag också spela ikväll. Ska försöka få med mig älsk att spela med mig, iallafall första bingon. Good luck to mee.. :P

Ja, nu ska jag titta på Obamas liv i vita huset, inte så jätte intressant kanske.. Men bättre än ingenting antar jag.. ;)


Handbolls SM..

Ja då var det över. Gnarp gick inte vidare tillslut. Vi vann första matchen överlägset men andra matchen var direkt efter maten, så våra grabbar gav inte järnet. Tyvärr. Sedan behöver dom öva lite försvar, dom måste våga gå på!
Brorsan blev matchens lirare och fick en t-shirt, tack vare att han vågade gå på och försvara linjen, men ja.. Dom är för slöa helt enkelt! :P

Nu sitter jag hos mamma och pappa.. Imorn är det ingen handboll.. Var bara en dag, jag trodde det skulle vara två. Men det blir bingo imorn iallafall i Hudiksvall.. Så nu vill jag vinna nån miljon eller två.. ;)


Hej.

Idag är jag elak på busschaufförer som inte kan köra buss.. Man kan ju undra hur en anställningsintervju ser ut för dom. Dom kan iallafall inte måsta visa om dom kan köra buss. Man får ju rygg/nack skador av att åka med detta fruntimmer! Flera gånger satt jag och pratade högt för mig själv (Herregud, oj, vafan!) i hopp om att hon skulle höra mina pikar, men icke. Snarare dom andra passagerarna som trodde jag var ett psykfall! :P

Jobbat iallafall. Fick sluta vid tre, träffade Filippa en snabbis och kom hem för tjugo minuter sedan. Trevligt att träffas ibland. Om så en snabbis! Hon hade varit elak och gått in på the phone house och gått därifrån med en ny mobil. Kanske så man gör!? ;) Vissa har ju tur! :P

Nu ska jag lägga mig på soffan och sova en stund. Helt slut i kroppen. Även fast jag sov från sju igår kväll till typ fem imorse... "/


Jobba!

Ska jag göra om en timme ca.. Sitter och försöker vakna till bara. :P

Idag kanske vi åker och fixar till biljäveln. Får se när jag kan sluta. Det tar åtminstone fem timmar och bli klar med den säger älsk, och jag vill inte stå i ett garage till mitt i natten. :P Men vi får se hur det blir.

Imorn är det iallafall handbolls sm i Gnarp. :) Nu jeflar pojkar nu tar vi dom! Ska bli så roligt! ;)

Nu ska jag borsta gaddarna! Hörs hej!

Roligt! ^^

Eller ja, det vet jag väl inte om det är! :) Men jag tyckte det iallafall! Idag när jag satt på bussen påväg hem från jobbet så satt en tjej en bit bort från mig. Men tillräckligt nära för jag skulle höra vad hon och hennes vänner pratade om. Den här tjejen var en så kallad EMO.. Eller, kanske death-metal-hard-core-rockare (eller vad jag ska säga). Hon hade rosa hår, en svart läderjacka med nitar på och höga skinnstövlar med hög klack. Denna tjej satt och diskuterade Disney filmer, hon kunde varenda låt som gjorts till respektive film! Hon satt även och sjöng dom högt i bussen. Snacka om att det inte riktigt passade in på hennes stil! :) Tyckte det var så roligt. Varför klä sig som en människa som klivit rakt ut ur en skräckfilm och sedan titta på Disney!? Hon kan inte veta vem hon är iallafall. Hon skulle kanske behöva lite hjälp med att "finna sin identitet"!? Ja, det såg/lät ganska roligt iallafall! ^^

Imorse gjorde jag en ny gjutning till bettskenan. Det tar ungefär 2 veckor tills jag får den. Så den 2 december ska jag tillbaka och hämta den. Roligt att dom bokade in ett helt besök för att hämta den. Jag skulle få lite instruktioner i hur man använder den och så. Jag menar, det kan ju behövas fräschas upp lite. Hur man vårdar den.. Så man inte kokar den också.... ^^ Ja, jag är duktig. Väldigt duktig! :)

Idag jobbade jag med jouren. Mycket att göra som vanligt. Och att inte glömma! VARJE gång jag är med jouren så är våran första patient ALLTID en näsblödning! Jag vet inte varför, men det är bara så! Så jag älskar att starta dagen med en näsblödning! ;)

Har även fått in en summa pengar på kontot! :) Trevligt! Syrran sålde bilen så 8000 till mig är inte helt fel! Det ska gå till körkortet. Så jag har betalat av mina skulder nu och öppnat ett nytt konto! Så imorn ska jag ringa och boka en ny körlektion så snart som möjligt och även börja sitta med teorin. Ska nog även boka en tid för uppskrivning så man har nåt att plugga mot. Ja det blir nog bra tillslut. Jag ska väl få mitt körkort jag också någongång. :)

Nu blir det sängen för min del! Jobb imorn! Sov så gott! ♥

Jobbig dag..

Nu har proverna tagits. Jag trodde jag skulle dricka nåt äckligt och hålla på i en halvtimme innan dom tar proverna, men så var det tydligen inte.. "/ Kanske hon som tog proverna inte visste vad det var så det blev missat!? Ja, det återstår att se.. Vore ju synd om det blev så, nu när allt har fått fart menar jag. Ja, det är gjort iallafall.

Kom på jobbet vid nio. Då var det lugnt och skönt att jobba! Helt underbar arbetsdag. Men tjo flöjt på eftermiddagen så slog det till och blev helt tjyvtjockt av jour patienter som skulle till jourläkaren men hon var på op och bakjouren var inte där.. Så då fick vi dela ut lite patienter till dom andra 2 läkarna som fanns på plats. Ja, det var inte roligt att jobba längre då! ;) Men det löste sig. Så jag gick hem ungefär 16.20. Så jag hann med bussen hem.

Igår skulle jag koka min bettskena, tyckte det skulle vara nyttigt jag då, att döda lite bakterier! Jo tjena du! Den skrumpna ihop som ett russin. Jag tog upp den och sköljde den i kallvatten och den blev lite bättre. Men när jag skulle prova den så ramla den ur käften utan ansträngning. Så jag ringde tandläkaren i Bergsjö och sa som det var, att jag kokat den. Hon i receptionen sa att jag skulle ringa Hudiksvalls tandläkare istället eftersom jag bor där. Men jag skulle nog inte säga att jag kokat den, då skulle jag nog få betala för en ny. Jag tackar för tipset! :) Ringer tandläkaren i Hudiksvall och sa att jag tappat bort den.. Under en resa till... Hmmm... MALMÖ, med min pojkvän, i helgen!! ^^ Iallafall fick jag en tid då jag ska dit och göra en ny avgjutning (?).. Snabb service har dom iallafall! :) Får komma dit imorn 7.45! Först erbjöd hon mig en tid idag klockan 15.30 (vilken det var tur att jag inte tog med tanke på eftermiddagens kaos!!).. Så borde det vara med min läkare på sjukhuset också... (-.-)
Så det blir en ny sådan! ^^

Nu ska jag gå och ställa mig i duschen en halvtimme, sedan blir det till att läsa boken! Luftslottet som sprängdes. Man kan knappt slita sig när man väl börjat!! :)

Puss Häjj!

Ingen vinst.

Men jag är lika glad för det.. :P Har faktiskt inte mått såhär bra på länge!! Underbar känsla!!

Imorgon blir det en liten sovmorgon innan jag ska ner och ta prover på hälsocentralen.. Ska tydligen dricka nåt slisk innan och vara fastande från 22.00 ikväll.. Ja, vi får väl se hur det går med drickandet. Smakar det illa kommer det nog upp igen.. "/ Men hoppas på det bästa. Sedan är det en massa andra prover som ska tas. Och efter det så blir det jobb igen då. :)

Nu ska jag vika lite tvätt. Funderar på att dra igenom lgh med snabeldraken. Skulle ju inte direkt skada..


Godmorgon!

Idag mår jag förvånansvärt bra! :) Har inte mått såhär bra på länge! Inget illamående, kunde dricka mitt kaffe utan att få ont i magen m.m.. Gud vad skönt att få ha en sån här dag någongång!! Även om det kommer ett bakslag imorn eller nåt så har jag fått mått bra en dag iafall! ;)

Idag kommer mamma och mormor förmodligen in till stan eftersom det är bingo. :P Ska tvinga upp dom på kaffe sen så dom får träffa missarna. Dom har inte sett dom nu när dom är stor! ;)

Nu ska jag kika på en film som går på kanal 7 sedan blir det duschen innan det blir bingo! ^^ Ha en bra dag allihopa!! Som jag! ;)

Karlar...

Ja, finns det något mer att säga?! Idag var det tänkt att vi skulle åka till Gnarp och byta till vinterdäck. Jo jo.. För det första hade det snöat imorse så det var snö på vägarna. Det är inte så roligt att åka en bil med sommardäck på (som är så slitna att det knappt finns något däckmönster kvar..) när det är snö.. Sedan skulle det börja snöa runt 13.00 tiden, och eftersom min karl ligger och sover och är helt omöjlig att väcka så lär det inte bli något byte idag.. Och inte imorn heller eftersom det är snö då...

SUCK....

Mmmmmm

Nu blir det hemmagjorda biffar med fetaost i och en liten sås gjord på skyn med vitlöksbaguetter! :) Hur gott låter inte det?! ^^

Har sprungit lite ärenden nere på stan idag medan älsk var på abf. T.ex. skulle jag lämna in hans klocka för batteribyte, skulle komma tillbaka efter en halvtimme. Sagt och gjort men när jag kom tillbaka så hade dom inte fått upp den så vi får helt enkelt köpa en ny.. Eller ja, jag får göra det. Men då vet jag iallafall vad jag ska köpa i julklapp! ;) Tur att han inte läser min blogg! ^^

Imorn ska vi till Gnarp och byta till vinterdäck. På tiden? Jaa.. :P

Nu ska jag hjälpa min man att laga mat. :)

@ home..

Jag fick vara ledig idag! :) Fast jag har ju varit ledig större delen av veckan, men jag har sovit så dååligt inatt så det behövdes faktiskt, konstigt nig. Har haft så ont i magen, har bara rullat runt i soffan och inte kunnat sova. Vaknat 740 gånger tror jag så det var riktigt skönt att vara ledig. Fast jag har varit vaken sedan sex imorse så jag hade ju kunnat gå och jobba, fast jag är trött. Men det var bara en mottagning idag så det hade inte funnits så mycket att göra! Jaja, ska till doktorn nu snart. På måndag så ska jag på hälsocentralen och tömma lite blod och dricka nåt äckel för att testa om det är laktosintolerans, vilket jag inte tror att det är. Men det är väl lika bra att testa antar jag. Tror det var sex rör dom skulle ta. Kaliumbrist tror jag på. Det får man vid undernäring och jag får ju inte i mig så varierad kost jag borde och alla symtom vid kaliumbrist stämmer som trötthet, aptitlöshet m.m..

Idag ska älsk ner på abf, så jag får väl snällt följa med. Funderar på om vi ska åka buss, han vill ta bilen med sommardäck på men jag känner mig lite skeptisk till det.. Det är ändå snö ute och säkert halt på vägarna. Ska försöka övertala honom.. :P

Igår somnade jag vid åtta på soffan och vaknade vid tio helt förstörd. Kändes som att jag skulle svimma när jag stog upp så jag fick sitta och borsta tänderna. Vidrigt var det. Men nu är det bra. Sedan sov jag till kanske tolv, låg vaken till ett, sov till runt två tiden och så vidare.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ska göra mig klar tills vi ska fara. Idag ska också balkongmöblerna ner i förrådet. Inte väder för att sitta på balkongen nu. :P

One and only..

Ja kan man säga. Kan ju lova att det inte är många andra som har likadana skor som jag nu köpt. Hittar inte en enda bild på heeeelaa google, ni kan ju tänka er hur många sidor som kommer upp.. :P Men men, tänkte lägga upp en bild på dom, men jag orkar inte knäppa kort på dom. Hade ju sluppit suttit och letat i 1349 minuter om jag gjort det, men men. :P

Nu blir det sova!

Jobbat! :)

Idag har jag faktiskt jobbat! Kändes skönt att komma tillbaka på jobbet nu. Så nu är jag i farten igen! ^^

Ja, annars har det väl inte hänt så mycket mer. Köpt nya vinterskor nu, men bara därför så kan jag lova att det inte kommer snöa mer förrän mitten av mars!! :P Nu kommer det bli världens värmebölja över hela Sverige! Enbart för att jag har köpt ett par vinterskor! :)  Ja, det är inte alltid lätt!

Imorn ska jag gå upp på kirurg mott. och hota med anmälan! Hann inte med det idag eftersom jag var med jouren på jobbet och vi hade fullt upp. Sedan när jag slutat måsta jag springa på apoteket och köpa alvedon och sedan ner på stan för att köpa skorna. Men imorn, då jävlar! Blir tokig på den där kvinnan! Snart kommer jag se till att hon förlorar sitt jobb, hon bör absolut inte jobba som vårdenhetschef. Klart ej! :P Nej, men kan hon inte sköta sitt jobb ska hon inte jobba som det heller! Klart å betalt!

Nu ska jag titta på efterlyst! Gnatt Gnatt! ♥

YÄY!!^^

Idag var en bra dag, trots halsont och heshet. :P Först hittade jag muskotnöt! Trodde inte jag hade det, men det hade jag! :) Så det blev stuvade makaroner! ;) Sedan ringer sis och berättar att hon har sålt bilen för 16 000 och att vi delar på den summan!! Så 8000 in på kontot nu någon dag i veckan sitter inte helt fel! Dom pengarna ska gå till körkortet, men jag måste också ha ett par vinterskor, eftersom alla min skor läker, och det är inte så roligt nu när snön faller och sedan smälter till slask. Men då pratar vi 500:- .. Det kan jag undvara. Så det är så underbart skönt. Ska nu också boka in en uppskrivning så jag har något att plugga mot. Ska höra om det är någon idé att göra det eftersom dom börjat med det där nya att man har både uppskrivning och uppkörning samma dag. Kanske det är lite för tidigt för att boka in det nu. En intensiv kurs vore inte heller helt fel, då kör man järnet i 2 veckor så har man körkortet sen. Ja, nog ska ja ha mitt körkort snart iallafall! Kanske mars månad tidigast. Men innan sommaren vore skönt så man kan åka var man vill i sommar! :)

Nu ska jag diska undan efter maten sedan väntar duschen. Har även börjat läsa sista boken i Stieg Larsson serien så den väntar också. Den är så bra! :) Kan knappt slita mig från den!

Tack för hjälpen med maten mor! :) ♥

Herreguuud!

Jag får abstinens besvär! :P Kollade nyss klart på Harry Potter och halvblodsprinsen.. Jag blir gaaleen! Dom kan inte göra en sån där film! Snacka cliffhanger! Nu hoppas jag att det kommer ännu en uppföljare för den kan bara inte sluta sådär! Jag bara väntade på fortsättningen när eftertexterna började rulla. Usch vad jag hatar sådana filmer! Usch, det var inte snällt! Okej om det är boken, men en film! :P Nej, jag får väl hitta på mitt egna slut på den filmen.. Elakt säger jag bara! :P

Nu ska jag gå och laga mat. Köttbullar, makaroner och gräddsås. Mumma. Blev så sugen på det idag! Tänkte även göra stuvade makaroner men eftersom jag är ett klantarsle så glömde jag handla kryddan man ska ha i på ica. Så det får bli vanliga makaroner.. :(

Men det duger nog endå! :P

Ååååhh...

Blir så trött. Nu har jag åkt på nån förkylning. Trodde inte de igår, var hes och hade liiite ont i halsen men idag är det värre. Har bjajs ont i halsen och nån sorts hosta, känns som att mina stämband svullnat igen så jag vill hosta upp dom.. Skit också. Så jag blev hemma idag, men imorn ska jag faan på jobbet. Det är väl sprutan antar jag som kommer som ett bakslag. Det är en vecka sedan jag tog den imorn, besvären skulle komma inom en vecka. :P Det är på håret! ;) Äh, vafan vet jag, vem vet!

Nu ska jag plocka ihop lite här hemma. Nån nytta ska jag väl fan göra när jag är hemma, orka slösa bort en hel dag. Jag har mina baffucin tabletter så jag överlever nog. :P Måste även masa mig iväg på ica så mina missar får någon mat idag. :) Humöret på topp trots dessa nederlag!

Idag skulle även min mor försöka få tag på puckona på kirurgmott. Det är nog lättare sagt än gjort.. Dom skulle ringa oss för 2 veckor sedan för att berätta hur det blev med våran second opinion men har inte hört av sig. Fortsätter dom såhär nu och inte hör av sig / svara i telefonen denna vecka så tänker jag anmäla dom för idioti! ;P Eller ja, anmäla dom iallafall. Dom måste väl fatta att deras beteende inte passar in i sjukvården? Jag känner mig som världens hypokondriker, det är nog så dom ser mig. Jag lovar att dom har ett öknamn för mig där på kirurgen och att jag är deras samtalsämne i fikarummet. Men alltså, jag har ont, jag har problem som förstör min vardag. Jag vågar inte dricka kaffe när jag är hemifrån. Jag vågar knappt äta fast föda när jag är hemifrån. Vart jag än åker planerar jag i förväg var man kan stanna om de skulle behövas. ALLT jag gör kretsar runt min mage! Och varför, varför kan dom inte inse det?! För att dom inte såg någonting. Tänk när dom hittar vad som är fel, när dom hittar det! Då är det bara att hoppas att det inte är något dödligt, då jävlar, då blir mina föräldrar rik och Hudiksvalls sjukhus blir läkarlösa! Oj oj oj. Dom kommer få lägga ner verksamheten eftersom deras budget kommer spricka. Men jag antar att dom redan hittat nåt fel men mörkat det eftersom det uppkom efter operationen. Eftersom jag då har rätt till pengar, och dom får en anmärkning som inte är kul att ha på papper. Ja, det finns alla sorters spekulationer. Jag antar att ingen av dessa ovanstående någonsin kommer hända. Man kan ju hoppas att dom hittar felet, men jag tvivlar. Jag har helt enkelt tappat hoppet. Jag kommer förmodligen få leva med dessa besvär resten av mitt liv. Ett år har gått om 2 månader, det känns långsökt att börja hoppas på en diagnos nu..


Nu ska jag se Harry Potthead. Jag själv vet inte ens vad jag skrivit ovan, det är ingen som vet.

Ett bra skäl..

Kom igen, ge mig ett bra skäl till att INTE (Och viceversa(?)) ta vaccinet mot H1N1?
(Ni som svarar ska ha en källa till det ni skriver, en trovärdig källa!)

Dö, de ska vi alla en vacker dag. Det handlar bara om att inse det. Vi är inte odödliga. Uppemot sisådär 50 kommer vi alla inse det. Vissa tidigare kanske. Jag har iallafall insett det. Sedan vad jag dör av spelar väl ingen större roll nästan. Det finns nästan ingenting vi kan göra för att hindra det. (Förutom att inte röka/snusa/använda narkotika).

Ja.. Det är lika bra att öppna ögonen..  Nu ska iallafall jag gå och sova, för jag ska försöka gå på jobbet imorn!


Hemma.

Är hemma idag.. Eller var.. Klockan är ju 16.30, då slutar jag egentligen jobba. :P

Magen krånglar mer och mer. Dessutom har jag ont i halsen, men det är inte därför jag är hemma. Utan det är som alltid magen som ställer till det. Som gör min nattsömn HELKASS så jag vaknar knappt på morgonen.. Imorse vaknade jag och ringde och sjukanmälde mig sedan somnade jag om och sov till halv två. "/ Fast även om ja inte haft ont i magen så hade jag förmodligen inte gått på jobbet ändå pga halsen.. Det ena efter det andra. Jag funderar bara på när läkaren/chefen från kirurgmott. ska höra av sig.. Jag ska stämma dom! TAMEFAN ATT JAG SKA!!

Aaahhh.. Skööönt att vara ledig en dag!

Väldigt skönt att vara ledig en dag kan jag lova! Idag har jag varit ner på stan och sprungit en massa ärenden. Utanför guldsmeden stod en människa iförd en bamse kostym.. Brevid stog en liten pojke, kanske 1,5 år och toookskrek och grina! Han pekade på bamsemänniskan och skrek på sin mamma! Han var helt enkelt livrädd för bamse. :) Stackarn!

Köpte en ny plånbok idag, inte en sekund försent! :P Har inte hittat någon dom senaste gångerna jag har haft råd att köpa en men nu fann jag den! :P

Nu ska jag titta lite på idol, kanske kör igång en film också får se hur kvällen artar sig. Imorn blir det iallafall färd till Gnarp och gratta far inför farsdag eftersom vi på söndag åker med grabbarna på handbolls match. :) Ska bli riktigt skoj att komma iväg lite! :)

Hörs Häjj!

Ledig imorn!

Just därför ska jag sitta vaken tills jag slocknar sittandes! ;) Gud vad skönt!! Men jag har ändå en massa ärenden jag måste springa nere på stan, men det är en annan femma.. Jag kan sova till elva om jag vill! :)

Idag sov jag även över.. :P Jobbet ringde och undrade var jag var klockan åtta, och då vaknade jag... :P Typiskt mig! Men det gick bra ändå. Varit med jouren idag och när jag äntligen kom till jobbet så hade vi inte fått någon patient än. Men efter 5 minuter så började dom trilla in. :P Snacka om timing!

Avbokade min körlektion idag också. Känner mej knepig helt enkelt, känns inte som något bra tillstånd att köra i iallafall. Men men, det går väl över får man väl hoppas. :P

På lördag åker jag hem till mor och far. Då ska det firas farsdag en dag i förväg! Sedan på söndag åker jag och mamma med gnarps handbollslag (pojkar) på match nånstans längre åt helvete än Gnarp.. Kommer inte ihåg var det låg. :P Så det ska bli roligt att komma iväg lite! Har gjort om mina naglar nu. Dom har suttit en vecka, och jag slet bort dom nu för att "gelen" börjat spricka och jag bröt en nagel. Så då gjorde jag helt nya. Så simpelt att göra! :)

Nu ska jag titta på tv en stund innan sovdax.

Morrn Morrn!

Jaha, då var det dags igen då. Sömnen har inte haft någon kvalité alls dom senaste två nätterna. Inatt trodde älsk att han höll på att bli magsjuk så vi satt uppe till halv två men han blev aldrig sjuk, skööönt! Men ändå för lite sömn. Så idag blir en tuff dag på jobbet, tur att det är imorgon jag ska övningsköra! ;)

Sitter nu här och dricker te och småblundar lite. Vore inte helt fel att fortsätta sova men det kommer löna sig i slutet av månaden när lööneen kommer! :)

Nu åter till att göra mig klar!

Gnatt Gnatt!

Så, nu har jag varit duktig. Städat alla rum och vikt tvätten. Nu är det bara sängen som väntar. Jobb imorgon, som vanligt. Men jag lade faktiskt ledigt på schemat på fredag så det ska bli skönt! :) Hoppas bara det inte blir några ändringar nu då så jag faktiskt kan vara ledig! ;)

Vet inte vad jag ska köpa till min far till på söndag!! Ge mig lite förslag!!

Gnatt Gnatt allahopa! Förresten blir det handbolls-sm i gnarp igen (steg 2) den 21/11!! :) Skit kuul!! ;)

Hemma!

Eller ja, det hade jag ju varit i vanliga fall också vid den här tiden! :P Men jag fick faktiskt sluta fyra idag, och gud vad en halvtimme gör mycket! :) Det är helt otroligt! Det känns verkligen jätteskönt!

Suttit och läst lite bloggar nu, intressant intressant.. :P

Fick brev från sjukhuset igår! YÄY!! :P Nej, faktiskt var det ett positivt brev för en gångsskull.. Jag har fått en tid för besök den sista november (blev helt chockad när jag läste det eftersom dom sa i slutet av december januari någon gång!!) Så tacksam för detta kan jag lova! Känner verkligen att dom lyssnat, lite iallafall! ;) Nej, så himla skönt! Skulle även tas en massa prover innan det besöket också, ett som skulle skickas till Uppsala för analys, jag tror dom har fattat faktiskt! Jätteskönt! Så det besöket ser jag fram emot! Vaknade kvart över fyra inatt av värken (typ 3 gånger innan de också men då gick jag inte upp.) Gick upp, satt i soffan och lade mig sedan kvart i fem igen. Somnade och sov till halv sex.. :P Så det var ingen bra sömnkvalité inatt kan man säga. Men så tog jag inge smärtstillande igår heller så kan bero på de.

Nu ska jag byta om till mjukis kläder och diska och städa på toan. Ska vika lite tvätt också för den delen och sedan ska det väl försökas ätas också.. Usch, ingen matlust alls, bara godislust.. :P Får ont vilket som men det är godare med godis! ;)

Vi hörs ikväll!

Hmm...



Typiskt...

Jag lovar här med att aldrig mer vidröra en bingolott med mina gudomliga nävar... ^^

Ingen vinst, som vanligt..

okej okej..

Jag vet att jag sa att bingolotto är en bluff.. Men jag bara måste prova en gång till.. :P



"If your'e not in, you can't win!" ;)