Inte särskilt ljust..

Nej, det ser inte så ljust ut. Men det känns som att dom tänker på oss istället för sig själva. Sluta med det.. Det är jobbigt just nu, men allt kommer väl bli ljusare antar jag..? Hoppas det iallafall.

Imorn kommer mamma, Emil och Linnea hit och sover här. Mamma behöver komma bort från huset, helt förståeligt! Känns skönt att ha henne nära också, så man kan finnas där för henne! Usch, min stackars mamma..♥ Tänker också på pappa som sitter helt ensam. Svårt för honom också helt klart! Måste åka och hälsa på honom snart, så han vet att jag finns, och att han vad som än händer är min pappa!! Det tror jag han är osäker på, att veta om vi fortfarande tycker om honom, trots det som händer. Men det gör vi! Spelar ingen roll vad han gör, vi kommer alltid älska våran pappa! ♥

Det är jätte tufft nu, men vi barn stöttar er i era beslut. Vi står inte på någons sida, vi står på bådas. Vi vet att hur det än blir så kommer det bli bra. Det bara är så! Vi finns här för er, vad ni är väljer att göra!!


Tentan är gjord, kändes ok. Men tar inte ut något i förskott just nu. Håller dock tummarna för ett G. Ivrig som man är, kanske lite rastlös också, tänker jag börja tjuvkika på mikrobiologi och farmakologi.

Imorn fyller även morbror 40 år, så vi ska dit och fira honom också. Så lite tårta blir det nog imorn!

Nu ska jag kolla på lite studentlitteratur, ska se om jag kan låna av syrran eller om jag måste beställa. Hoppas på det förstnämnda.

Jävla skit..

Allt är ett helt jävla blurr nu.. Kan inte tänka. Försöker plugga men det gååår iinte! Kan inte sitta still för då börjar jag tänka igen..

Vafan skulle det bli såhär för?! Och det känns inge bra, detta kan nog sluta lite hur som helst..

Fy fan.. Jag ORKAR INTE!!!!!!

Jobb.

Ska jobba imorgon.. Kväll.. Då hinner jag städa lite här hemma på morgonen också. Funderar på att dra ett varv med dammsugaren nu, så himla dammigt överallt. Dessutom har vi badat katterna idag så dom kanske håller sig ren om det är dammfritt? Vad tror ni!?

Har fortfarande inte smält gårdagens händelse.. Usch, kan inte föreställa mig! Kommer kännas tufft att jobba imorn..

Nej, en sväng med dammsugaren, sedan en lång och varm dusch och några instuderings uppgifter, sen så! Kan man sova med gott samvete...

Helt ofattbart!

Fy fan vilken grym värld vi lever i. Att något så hemskt ska hända, en nybliven, lycklig liten familj. Kan inte förstå, det är helt ofattbart! Så orättvist!!!

Jag tänker på er, kan inte sätta mig in i den sorg ni känner. Men ni ska veta att jag finns här, att jag bryr mig...

Usch, det känns så hemskt!!!!

Ängel!

Gud vilket tjat det ska behöva vara?! Jag förstår inte! För en månad sedan var jag upp på kirurg mott för att få ett nytt recept på mina smärtstillande. När man ber om ett recept frågar alla hur mycket man har kvar av det gamla. Jag hade då ca 1-2 kartor kvar, + 4-5 kartor av den svagare sorten som jag tar vid behov. Hon jag pratade med tyckte att det var tillräckligt och att jag skulle hinna få receptet innan den starkare sorten tog slut. 2 veckor senare hade jag fortfarande inte fått det, så jag går upp på mott igen och frågar, inget har hänt. Hon lägger in lappen på nytt hos läkaren. 1 vecka senare ligger lappen på samma ställe. Hon lägger den på sitt skrivbord och säger att hon ska ge honom lappen när hon ser honom.. Min medicin är nu snart slut, har ca 1 karta kvar av den svagare sorten... Igår hade det gått ca ytterligare en vecka.. INGET hade hänt.. Ingen medicin ingenting. Jag får stor cp eftersom jag har 2 tabl kvar av den svaga sorten och får panik! Detta läkemedel FÅR man inte sluta med tvärt, då man kan få abstinensbesvär m.m.. Så mamma♥ ringer idag runt, men då min läkare bara jobbar 3 ggr/månad så var han inte där. Då ringer hon till en läkare jag var hos på medicinmott. Hon berättar hur det ligger till och han tycker det låter väldigt konstigt, en kirurg bör veta att man inte får sluta med medicinen tvärt! (Om hans tanke var att jag skulle sluta med den så borde han väl meddela mig om det?! Kirurgdoktorn alltså..) Iallafall skriver medicinläkaren ut nya tabletter så jag klarar mig, och imorgon skulle chefen för kirurgen ta ett snack med kirurgläkaren om det som hänt... Tycker det är jävligt nonchalant och respektlöst det han håller på med..

Fick iallafall svar på biopsierna idag.. Per post... INTE ETT SKIT!!!!? Alltså, jag blir galen! Läkaren sa själv att det var en inflammation i övre delen av magsäcken, han sa inte "liten" eller "obetydlig" och då räknar jag med att det ÄR en inflammation orsakad av någonting. Prover togs men dom visar INGENTIGN!

Snälla någon döda mig?

Så mycket att göra...

Men ingen tid.... Så less jag blir!

Nr. 1: Börja med körkortet igen! Ska fylla på min telefon och sedan pang på ringa min morfar och be honom hjälpa mig att övningsköra! Boka in så mycket som möjligt med honom, så jag ändå har lite koll på bilen igen (glömmer ju fan!) innan jag bokar fler körlektioner.

Nr. 2: Fixa leg. Ja, denna punkt kan vi ju stryka direkt, verkar dyrt, och om jag tar mitt körkort innan juli så är det onödigt....

Nr. 3: Plugga, plugga och åter plugga. Snarare denna som är tidboven, men jag tycker inte jag får något gjort!? Fattar det inte själv...

Nr. 4: STÄDA! VART FAN TAR ORKEN VÄGEN!?!?!

Nr. 5: Ta hand om MIG SJÄLV!! Gå på gym, ut och gå, jogga, cykla VAFAN SOM HELST! Jag blir galen! När man pluggar sitter man på arslet varje jävla dag..... Dessutom proppar man i sig en MASSA sötsaker för att få energi snabbt t.ex. en onsdag kväll halv nio när man sitter och stirrar sig blind på nefroner, glomerus och njurpyramider....

Nej, summan av kardemumman är väl att jag börjar bli jävligt less... Skulle behöva en nystart! Fan vad skönt att flytta långt härifrån, man är helt anonym när man går på stan m.m... Ingen som bryr sig liksom...

Usch och fy, är det vår deppa som är på g? Nu ska jag laga lite mat, sedan måste jag sätta mig ner och försöka titta lite på matspjälkningen och endokrinologin inför morgondagens föreläsningar!!!!!

HLR

Idag var vi på HLR utb. på högskolan. Trevligt värre. Gick bra, alla blev godkända livräddare så det var ju bra!

Nu sitter jag och ska försöka göra några av seminarieuppgifterna tills på måndag. Gud, vart tog självdiciplinen vägen?! Måste dessutom ta det där jävla tbc- vaccinet. Inte kul, inte kul.. Men det får bli till veckan!

Ska även fixa hemtester på körskolan så jag kan försöka fixa faserna hemma! Orkar inte med att inte ha körkort längre! Måste ta upp detta nu, annars kommer jag ha lagt ut flera miljoner när jag väl får mitt körkort.. Dryyygt..

Snart ska jag åka till Gnarp. Bror ska spela handboll på Sundsvalls Cupen imorn, samling i Sundsvall 06.00.. Vilken jävla tid! Matchen börjar typ sju.. Men ett perfekt tillfälle för mig att försöka sitta och plugga! Se möjligheterna!

Läkaren är lika jobbig som vanlig. Vilken respektlös människa, det är det enda jag har att säga om honom! Hoppas jag får ett brev på måndag eller tisdag, annars stämmer jag den faan!

Nej, nu lite plugg, sedan ska väskan packas!

Hoers!

Som sagt...

Tvättid är djävulens påhitt!!!