Underbart!

Här sitter jag, hur pigg och fräsch som helst! Det är så roligt att tänka på alla som ligger och halvdör med bakfylleångest just nu! RÄTT ÅT ER!! Moahah!

Det var en jättetrevlig kväll igår måste jag säga! Skönt att få umgås med föräldrar lite! Det görs nog om nåt tag! Vi åt väldigt gott och spelade Wii! Laxen blev verkligen god, men ingen vet hur vi gjorde för att få den så god. Så om vi kan göra om det återstår att se!

Det har iallafall kommit minst 4 decimeter snö! Det är helt sjukt! Det ligger nu jämt med översta plankan på balkongräcket. Lite till och det rasar ner. Och det ser inte ut att sluta heller! Tror inte det blir någon promenad idag..

Mamma och pappa åkte någon gång vid elva igår. Älsk gick ut på balkongen och skottade undan en del snö så vi kunde stå där ute och titta på fyrverkerierna. Vi gick ut vid tolvslaget och drack skumpa. Älsk rökte även en cigarr. Vi stod där och myste sedan gick vi in. Hämtade täcken och kuddar och lade oss på soffan och tittade på Mr. & Mrs. Smith på ettan. Sedan somnade vi och vaknade nu idag klockan ett.. Skönt att sova lite!

Om en timme har vi tvättid. Ut och kämpa i snön bara.

Har träningsvärk i armarna efter Wii boxningen igår. Ett bevis på hur otränad man är!!

Tack för igår!!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback