Lugn kväll!

Igår blev en lugn kväll. Drack kanske 2 mjölkdrinkar och 3 cider eller nåt. Mådde inte ett dugg dåligt när jag vaknade! Skönt!

Störningsjouren kom förbi igår, eller ja, han sa inte att det var till oss han skulle men han frågade efter vår trappuppgång och vem mer festar hos oss? Men tyvärr så sa han: "Här är det ju knäpptyst! Dom måste ha ringt fel! " Och så gick han upp i den andra trappuppgången. Hoppas den person som ringde får betala 500 spänn i utryckningsavgift! Rätt åt dej!

Skitsamma, så humoristiskt. Btw var klockan typ halv tio, tio och vem fan ringer störningsjouren då på en lördag, när det ska vara tyst tio på en vardag!

Har iallafall köpt mig ett skrivbord idag, skitbra.. Bara det att skiten inte gick in i bilen och säljaren skrev på kvittot att det var utlämnat.. DUKTIGT. Iallafall skulle vi få komma förbi på torsdag och hämta det. Svärgubben kommer in med sin pickup så vi kan frakta hem det. Onödigt att betala 300 spänn för en hyrsläpvagn en timme när vi ska frakta skiten 1 kilometer.. Nej, det kommer på torsdag. Får plugga vid vardagsrumsbordet tills dess!

Nu ska jag glo på urban legends på 6:an. Och dricka en mjölkdrink! Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback